-
Καλησπέρα! Η κοπέλα μου ενδιαφέρεται για αγορά μικρού μεταχειρισμένου, προκειμένου να το χρησιμοποιεί κυρίως μέσα στην πόλη (ταξίδια θα είναι ελάχιστα, και σχετικά κοντινά). Θέλει μικρή κατανάλωση, οπότε προσανατολίζεται σε λίγα κυβικά, 1300 μάξιμουμ. Το μπάτζετ είναι 5000 ευρώ. Χρονολογία, όσο πιο καινούργιο τόσο το καλύτερο. τι προτεινετε;
ΥΓ: να σημειωθει οτι θα ειναι το πρωτο της αυτοκινητο.
-
Καλησπέρα! Η κοπέλα μου ενδιαφέρεται για αγορά μικρού μεταχειρισμένου, προκειμένου να το χρησιμοποιεί κυρίως μέσα στην πόλη (ταξίδια θα είναι ελάχιστα, και σχετικά κοντινά). Θέλει μικρή κατανάλωση, οπότε προσανατολίζεται σε λίγα κυβικά, 1300 μάξιμουμ. Το μπάτζετ είναι 5000 ευρώ. Χρονολογία, όσο πιο καινούργιο τόσο το καλύτερο. τι προτεινετε;
-
-
Άμα μας δώσεις κάνα 5κιλο τσίπουρο(μέ άνευ)...κάτι μπορεί να γίνει.....
Για ρίξε μια ματιά....
http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs= ... _type=sale -
Για πεζό 206 1.4 HDI μοντέλο του 06' τι λέτε; αξίζει; δεδομένου ότι είναι ντίζελ και το βρίσκεις στο πεντοχίλιαρο;
-
Αν δεν κάνει πολλά χιλιόμετρα το πετρέλαιο γιατί το θες;
Αγορά μικρού μεταχειρισμένου