-
Γεια σας.ΕΙμαι κατοχος διπλωματος εδω και 3 χρονια,ωστοσο δεν το χω εξασκησει καθολου.Σπουδαζω στην ομορφη Θεσσαλονικη.Φετος το καλοκαιρι τεθηκε απροοπτα το θεμα αποκτησης αμαξιου.Απο τοτε ειμαι στην αναζητηση ενος.Σκεφτομαι να παρω ενα καινουριο αν κ γνωμη των περισσοτερων ειναι ενα μεταχειρσμενο γ πρωτο αμαξι ωστε να κανω το< αγροτικο > μου.Το αμαξι θα το κινω κυριως μεσα στην πολη,σχολη-σπιτι και κανα ποτο το βραδυ στο κεντρο.Θελω ομως ν μ δινεται κ η δυνατοτητα ν μπορω ν κανω κ καποιο ταξιδι εως 200 χμ σπανια,3-4 φορες τον χρονο.(90% +στην πολη)/Οι ταχυτητες π αναπτυσσω ειναι μικρες,οποτε το θεμα δν μ απασχολει τοσο.Οντας φοιτητης,το θεμα π μ καει ειναι η καταναλωση το θελω οσο τ δυνατον πιο οικονομικο.Επισης θα ηθελα να ειναι κ μικρο σε διαστασεις.Το μπατζετ π διαθετω ειναι κοντα στ 9 χιλιαρικα.Ν προτιμησω 1200 κυβικα η ενα 1000αρι?ΕΙμαι αναμεσα σε vw up,citroec c1 2014 Και ford ka.Ελπιζω να μην σας κουρασα.ΕΥχαριστω εκ των προτερων.
-
Γεια σας.ΕΙμαι κατοχος διπλωματος εδω και 3 χρονια,ωστοσο δεν το χω εξασκησει καθολου.Σπουδαζω στην ομορφη Θεσσαλονικη.Φετος το καλοκαιρι τεθηκε απροοπτα το θεμα αποκτησης αμαξιου.Απο τοτε ειμαι στην αναζητηση ενος.Σκεφτομαι να παρω ενα καινουριο αν κ γνωμη των περισσοτερων ειναι ενα μεταχειρσμενο γ πρωτο αμαξι ωστε να κανω το< αγροτικο > μου.Το αμαξι θα το κινω κυριως μεσα στην πολη,σχολη-σπιτι και κανα ποτο το βραδυ στο κεντρο.Θελω ομως ν μ δινεται κ η δυνατοτητα ν μπορω ν κανω κ καποιο ταξιδι εως 200 χμ σπανια,3-4 φορες τον χρονο.(90% +στην πολη)/Οι ταχυτητες π αναπτυσσω ειναι μικρες,οποτε το θεμα δν μ απασχολει τοσο.Οντας φοιτητης,το θεμα π μ καει ειναι η καταναλωση το θελω οσο τ δυνατον πιο οικονομικο.Επισης θα ηθελα να ειναι κ μικρο σε διαστασεις.Το μπατζετ π διαθετω ειναι κοντα στ 9 χιλιαρικα.Ν προτιμησω 1200 κυβικα η ενα 1000αρι?ΕΙμαι αναμεσα σε vw up,citroec c1 2014 Και ford ka.Ελπιζω να μην σας κουρασα.ΕΥχαριστω εκ των προτερων.
-
-
Που μένεις; και σε ποια σχολή είσαι;
-
Ο χρήστης dradam έγραψε:
και κανα ποτο το βραδυ στο κεντρο.Δε μπορώ να σε βοηθήσω άμεσα με κάποια πρόταση αυτοκινήτου, απέφυγε όμως ποτό και οδήγηση...
Επίσης, αν μπορείς γράψε κανονικά τα άρθρα και τους συνδέσμους γιατί είναι κάπως δύσκολο να διαβάσει κανείς τα 'κ', 'τ', 'ν', 'στ', 'γ', 'μ', ούτως ή άλλως δε στέλνεις sms, δεν υπάρχει περιορισμός γραμμάτων ή χρόνου...
-
Τι του λες και εσύ τώρα....μιλάμε άτομο που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 90....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Τι του λες και εσύ τώρα....μιλάμε άτομο που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 90....Δεν έχει σημασία τόσο αυτό, όλοι θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε αυτή τη μορφή γραφής και ίσως να το κάνουμε στα sms μας, για παράδειγμα δε μεταφέραμε ή τουλάχιστον απομακρύναμε τα greeklish που ήταν και -ας πούμε- της εποχής μας λόγω του iRC και γενικώς της έλλειψης υποστήριξης Ελληνικών χαρακτήρων αρχικά σε πάσης φύσεως ηλεκτρονικά μέσα...
Τεσπα, να μην το κουράζω...
-
Ευχαριστω για τις υποδειξεις σας παιδια.Θα ημουν ευγνωμων αν κανατε και μια τοποθετηση επι του θεματος.
-
Αγροτικό=ιατρική στη Θεσσαλονίκη; Και θες να πηγαίνεις με το αμάξι στη σχολή;
-
Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης , ο νιούμπης οδηγός να έχει όσον το δυνατόν καινούριο- σύγχρονο όχημα καθώς αυτό θα συμπεριφερθεί καλύτερα σε δύσκολες καταστάσεις ...
Από τα τρία που ανέφερες πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο ( εγώ θα έπαιρνα το φθηνότερο)
-
Πήγαινε σε ένα μτχ και επανεξετασε τη χρήση που θα του κάνεις...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Εφοσον τα λεφτα δεν σου περισευουν καλυτερα να πας σε μεταχειρισμενο, με χαμηλο κοστος χρησης. Εγω σαν φοιτητης στην αθηνα ειχα ενα παλιο 1.6 κι εκοβα απο το φαι μου για να βαζω 20 ευρω βενζινη καθε 3-4 μερες. Παρε π.χ ενα fiat panda 1.2 με 4-5 χιλιαρικα, βαλε και υγραεριο αμα κανεις αρκετα χιλιομετρα και τα υπολοιπα σε καυσιμα. Καλυτερα ενα απλο και οικονομικο αμαξακι και να μπορεις να το χρησιμοποιεις, παρα ενα αλλο που για να πας μια βολτα το σκεφτεσαι μια βδομαδα.
-
ο ΟΑΣΘ και σε λιγο καιρο το μετρο σε πανε οπου θελεις με ελαχιστο κοστος.
η θεσσαλονικη ειναι μια πολη για να την ζεις, οχι να την προσπερνας με το αμαξι.
-
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Εφοσον τα λεφτα δεν σου περισευουν καλυτερα να πας σε μεταχειρισμενο, με χαμηλο κοστος χρησης. Εγω σαν φοιτητης στην αθηνα ειχα ενα παλιο 1.6 κι εκοβα απο το φαι μου για να βαζω 20 ευρω βενζινη καθε 3-4 μερες. Παρε π.χ ενα fiat panda 1.2 με 4-5 χιλιαρικα, βαλε και υγραεριο αμα κανεις αρκετα χιλιομετρα και τα υπολοιπα σε καυσιμα. Καλυτερα ενα απλο και οικονομικο αμαξακι και να μπορεις να το χρησιμοποιεις, παρα ενα αλλο που για να πας μια βολτα το σκεφτεσαι μια βδομαδα.Aπο αυτα τα 3 π ανεφερα ποιο κατα τη γνωμη σ ειναι πιο οικονομικο απο αποψη καταναλωσης?Στην περιπτωση που καταληξω σε ενα εκ των C1,up θα μπορω να το χρησιμοποιω κ γ κανενα ταξιδακι σπανια βεβαια εκτος πολης?
-
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Εφοσον τα λεφτα δεν σου περισευουν καλυτερα να πας σε μεταχειρισμενο, με χαμηλο κοστος χρησης. Εγω σαν φοιτητης στην αθηνα ειχα ενα παλιο 1.6 κι εκοβα απο το φαι μου για να βαζω 20 ευρω βενζινη καθε 3-4 μερες. Παρε π.χ ενα fiat panda 1.2 με 4-5 χιλιαρικα, βαλε και υγραεριο αμα κανεις αρκετα χιλιομετρα και τα υπολοιπα σε καυσιμα. Καλυτερα ενα απλο και οικονομικο αμαξακι και να μπορεις να το χρησιμοποιεις, παρα ενα αλλο που για να πας μια βολτα το σκεφτεσαι μια βδομαδα.Εχω την οικονομικη δυνατοτητα ν παρω ενα απο αυτα τ 3 μοντελα καινουριο.Απο αποψη καυσιμων ειμαι στενα γιατι θα τα πληρωνω απο το χαρτζιλικι μου.Απο τα μοντελα που ανεφερα ποιο θεωρεις πιο καταλληλο-αξιοπιστο-οικονομικο για τη χρηση που το θελω.Ευχαριστω για τη βοηθεια.
-
πάρε όποιο θες εκτός απο το vw και μην το κουράζεις παραπάνω.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πάρε όποιο θες εκτός απο το vw και μην το κουράζεις παραπάνω.Γιατι τοσο αρνητικος απενταντι στο vw.Το εχει ενας φιλος μου και μου το προτεινε ανεπιφυλακτα.Προς τα εκει εκλινα...
-
Ε αφού έχει ένας φίλος σου και σου είπε να το πάρεις με κλειστά τα ματια,παρτο
-
Ο χρήστης dradam έγραψε:
Εφοσον τα λεφτα δεν σου περισευουν καλυτερα να πας σε μεταχειρισμενο, με χαμηλο κοστος χρησης. Εγω σαν φοιτητης στην αθηνα ειχα ενα παλιο 1.6 κι εκοβα απο το φαι μου για να βαζω 20 ευρω βενζινη καθε 3-4 μερες. Παρε π.χ ενα fiat panda 1.2 με 4-5 χιλιαρικα, βαλε και υγραεριο αμα κανεις αρκετα χιλιομετρα και τα υπολοιπα σε καυσιμα. Καλυτερα ενα απλο και οικονομικο αμαξακι και να μπορεις να το χρησιμοποιεις, παρα ενα αλλο που για να πας μια βολτα το σκεφτεσαι μια βδομαδα.
Εχω την οικονομικη δυνατοτητα ν παρω ενα απο αυτα τ 3 μοντελα καινουριο.Απο αποψη καυσιμων ειμαι στενα γιατι θα τα πληρωνω απο το χαρτζιλικι μου.Απο τα μοντελα που ανεφερα ποιο θεωρεις πιο καταλληλο-αξιοπιστο-οικονομικο για τη χρηση που το θελω.Ευχαριστω για τη βοηθεια.
Έριδες που καταλαβαίνεις μονο αυτά που βλεπεις. Ανέλυσε παραπανω στο μυαλό σου τι σου έγραψε το παλικάρι
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Εχω την οικονομικη δυνατοτητα ν παρω ενα απο αυτα τ 3 μοντελα καινουριο.Απο αποψη καυσιμων ειμαι στενα γιατι θα τα πληρωνω απο το χαρτζιλικι μου.Απο τα μοντελα που ανεφερα ποιο θεωρεις πιο καταλληλο-αξιοπιστο-οικονομικο για τη χρηση που το θελω.Ευχαριστω για τη βοηθεια.
Έριδες που καταλαβαίνεις μονο αυτά που βλεπεις. Ανέλυσε παραπανω στο μυαλό σου τι σου έγραψε το παλικάρι
Μεχρι εκει φτανεις δυστυχως το μυαλο μου... .Αναμεσα σε 1000 και 1200 κυβικα τι θα μ συστηνες για τη χρηση που το θελω?Ευχαριστω
ΠΡωτο Αμαξι..φοιτητης...ΒΟΗΘΕΙΑΑ!