-
Να μας πει κάποιος που ξέρει, αν πήγε για καλαμάκι, για ψάρι ή για τίποτε άλλο.
-
μαλλον για ψαρι αποτι ειδα στο α σκελος
-
Σε άλλο θέμα κάποιοι γράφουν για το χορηγό επικοινωνίας. Αν κάποιος δημοσιοποιούσε το ότι σαν θεατές ζήσαμε σ'αυτή την ανάβαση θα το κλείναμε το 'μαγαζί'(βλέπε σπορ στην Ελλάδα).
Κρίμα 2 λέσχες με ειδικό βάρος να μην μπορούν διαχειρηστούν 100 συμμετοχές (και μετά φωνάζουμε γιατί δεν έχουμε) και να μη μπορούν να διαφημίσουν το άθλημα γενικότερα. Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ στάση τους προς τους θεατές είναι σα να μη τους ήθελαν καθόλου. Βέβαια και λίγο πριν το τέλος του 1ου σκέλους το πλήρωσαν οι διοργανωτές αυτό, με τους θεατές να φεύγουν απο όπου μπορούν.
Αυτή η ανάβαση θα μπορούσε να έχει επικεφαλίδα 'η τιμωρία του καυ....νου θεατή' αφού όσοι δεν πρόλαβαν τον δρόμο ανοιχτό(έκλεινε 8:30 και η ανάβαση άρχιζε 10:00) θα έπρεπε να περπατήσουν 4χλμ ανηφόρα για να φτάσουν στην αφετηρία + όσο ακόμα θα ήθελε ο καθένας(ήθελε κανεις;)για να πάει σε κάποιο Κ, μέσα στην πρωινή ζέστη και άλλα τόσο για να επιστρέψουν (κατηφόρα)μέσα στο δροσερό απόγευμα.
09:00 με 17:00 περίπου.
Αυτά -
Ε δεν καταλαβα , που ειναι το τραγικο μπαχαλο καλε μου Αγη .Πες μας κατι εκτος γενικοτητων .
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/o ... nida-kirko
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ε δεν καταλαβα , που ειναι το τραγικο μπαχαλο καλε μου Αγη .Πες μας κατι εκτος γενικοτητων .Τραγικό να κάνεις 4 + χλμ 9 η ώρα το πρωί ποδαράτο και ανηφόρα με 30 βαθμούς κελσίου. Πέρσι είχε λεωφορεία για τους θεατές. Μεγαααάλη ταλαιπωρία κε Χρήστο. Νομίζω οτι δεν υπάρχει άλλη διαδρομή που να είναι τόσο μεγάλη η απόσταση απο τα πιτ εως την εκκίνηση.
Τώρα για αυτό που έγινε στο ενδιάμεσο με τη μαζική αποχώρηση θεατών, μάλλον πρέπει να απαγορευτούν τα αυτοκίνητα των θεατών εντός διαδρομής και η μετακίνηση να γίνετε μόνο με λεωφορεία !!!!
Όσο για τις καθυστερήσεις εντός αγώνα........δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Σίγουρα πάντως αυτοί που ασχολούνται με την οργάνωση κάτι θα πρέπει να βρούν. -
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Ε δεν καταλαβα , που ειναι το τραγικο μπαχαλο καλε μου Αγη .Πες μας κατι εκτος γενικοτητων .
Τραγικό να κάνεις 4 + χλμ 9 η ώρα το πρωί ποδαράτο και ανηφόρα με 30 βαθμούς κελσίου. Πέρσι είχε λεωφορεία για τους θεατές. Μεγαααάλη ταλαιπωρία κε Χρήστο. Νομίζω οτι δεν υπάρχει άλλη διαδρομή που να είναι τόσο μεγάλη η απόσταση απο τα πιτ εως την εκκίνηση.
Τώρα για αυτό που έγινε στο ενδιάμεσο με τη μαζική αποχώρηση θεατών, μάλλον πρέπει να απαγορευτούν τα αυτοκίνητα των θεατών εντός διαδρομής και η μετακίνηση να γίνετε μόνο με λεωφορεία !!!!
Όσο για τις καθυστερήσεις εντός αγώνα........δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Σίγουρα πάντως αυτοί που ασχολούνται με την οργάνωση κάτι θα πρέπει να βρούν.Για να γελάσουμε και λίγο...
Αφιερωμένο στους διοργανωτές του αγώνα... Ακόμα είμαι κουρασμένος από το περπάτημα...
ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΣ 2014