-
έπλενα μια μέρα το NAVARA μου είχε δυνατό ήλιο και μόλις πέφτει νερό στο παρμπρίζ κάνει ένα κρακ και ραγίζει κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό γιατί έγινε αυτό ρε παιδιά 1 μίνα το έχω και δεν με παίρνει ο ύπνος τώρα που να πάω να μου το αλλάξουν το έχω στην ασφάλεια θα μου βάλουν το ίδιο? θα είναι και πάλι όμορφο?
-
έπλενα μια μέρα το NAVARA μου είχε δυνατό ήλιο και μόλις πέφτει νερό στο παρμπρίζ κάνει ένα κρακ και ραγίζει κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό γιατί έγινε αυτό ρε παιδιά 1 μίνα το έχω και δεν με παίρνει ο ύπνος τώρα που να πάω να μου το αλλάξουν το έχω στην ασφάλεια θα μου βάλουν το ίδιο? θα είναι και πάλι όμορφο?
-
-
Δυστυχώς φίλε δεν πρόκειται να ξαναγίνει όμορφο.Δυστυχώς
Λυπάμαι! -
Ο χρήστης alfa romeo 146 t.s έγραψε:
έπλενα μια μέρα το NAVARA μου είχε δυνατό ήλιο και μόλις πέφτει νερό στο παρμπρίζ κάνει ένα κρακ και ραγίζει κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό γιατί έγινε αυτό ρε παιδιά 1 μίνα το έχω και δεν με παίρνει ο ύπνος τώρα που να πάω να μου το αλλάξουν το έχω στην ασφάλεια θα μου βάλουν το ίδιο? θα είναι και πάλι όμορφο?Αν έχεις θράυση κρυστάλλων θα στο αλλάξουν άμεσα.
-
1)Το έπαθες γιατί ένω ήταν ζεστό το παρ-μπριζ του έριξες κρυο νερό (συστολή - διαστολή).
2)Σε όποιο παρ-μπριζάδικο πας θα στο αλλάξουν.
3)Κάνε δίλωση οτι στο έσπασαν.
4)Ομορφο το NAVARA δεν μπορεί να γίνει.- -
θα μου βάλουν το ίδιο ? γιατι δεν μπορει να γινει ομορφο?
-
Ο χρήστης alfa romeo 146 t.s έγραψε:
θα μου βάλουν το ίδιο ? γιατι δεν μπορει να γινει ομορφο?Το παρμπριζ θα το ομορφύνει/ασχημίσει;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
θα μου βάλουν το ίδιο ? γιατι δεν μπορει να γινει ομορφο?
Το παρμπριζ θα το ομορφύνει/ασχημίσει;
Datsun πήρε κάντον να νοιώσει λίγο όμορφα
Καλά μην έχουμε και ψευδαισθήσεις, το DATSUN δεν θα ομορφύνει... -
αυτό που έχει τώρα έχει στο επάνω μέρος φιμε για τον ήλιο δεν είναι απλό. Ξέρετε αν θα έχω κανένα πρόβλημα με τους αισθητήρες?
-
Ποιους αισθητήρες;
-
Το ιδιο θα σου βαλουν. Να κοιμασαι τα βραδια.
Αν εχεις αισθητηρες βροχης ή αντισταση χαμηλα αντιπαγωτικη για τους υαλοκαθαριστηρες θα τα εχεις και με το νεο παρμπριζ.
Α θα εχει και το μπλε ψηλα το παρμπριζ, θα ειναι ομορφοτερο απο ολα τα αλλα αγροτικα. -
Ομορφο δεν ηταν ποτε....
-
φιλε εσυ που λες οτι δεν ηταν ποτε ομορφο για πεσμου πιο αγροτικο ειναι πιο ομορφο
-
Μην μπαίνεις σε τέτοιου είδους αντιδικίες, στα φόρουμ οι αναγνώστες γινόμαστε δικηγόροι, δλδ μετράμε την κάθε λέξη, και επίσης, στριφνοί και απόλυτοι σαν τον Κατακουζηνό.Είμαστε έτοιμοι για ειρωνία και «πέσιμο» σε κάθε ανυποψίαστο καινούργιο χρήστη.
Το κυρίως θέμα που πρέπει να σε απασχολεί, είναι η στεγανότητα, νομίζω, και μην βάλεις ημιτασιόν.
-
ο μάστορας μου είπε ότι θα είναι ακριβός το ίδιο θα έχει γραμμένο το όνομα της ίδιας εταιρείας άλλα μόνο δεν θα γράφει nissan και του είπα να το παραγγείλει από την αντιπροσωπία της nissan και μου είπε ότι θα ρωτήσει αν γίνετε τι άλλο να προσέξω????
-
..να μή βάλει το καινούριο πάνω από το άλλο,πρίν το βγάλει..
-
Και να σου βάλει κόλλα που να μην έχει λήξει! (ναι, έχει γίνει και αυτό σε Leon II σε αντιπροσωπεία της Seat)
-
Αν δεν γράφει νισσαν, δεν είναι συμβατό με το υπόλοιπο σασί! Προσοχή.
Sent from my HTC One_M8 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν δεν γράφει νισσαν, δεν είναι συμβατό με το υπόλοιπο σασί! Προσοχή.Sent from my HTC One_M8 using smoke signals.
+προσοχή στα Ε!!!!
ραγισμα παρμπριζ