-
έχω πρόβλημα στους δίσκους του navara d40 2007 στην αντιπροσωπία μου ηπαν να αλαλάξω βολάν από διπλής μάζας σε μονής δεν ξέρω αν στέκι
-
έχω πρόβλημα στους δίσκους του navara d40 2007 στην αντιπροσωπία μου ηπαν να αλαλάξω βολάν από διπλής μάζας σε μονής δεν ξέρω αν στέκι
-
-
Εννοείς δίσκο συμπλέκτη και όχι δίσκους φρένων,σωστά;
-
ναι συμλεκτη
-
παιδιά βοήθεια όποιος ξέρη για το θέμα
-
πραγματικα εχουν προβλημα με το βολαν διπλης μαζας και ειχε δωσει οδηγια η nissan εδω και αρκετα χρονια να γινει αντικατασταση με βολαν μονης μαζας, σε μερικα υστερα απο αυτη την μετατροπη το σαζμαν κανει καποιο θορυβο στο ρελαντι και κατα την εκκινηση με 1η ταχυτητα πραγμα που η nissan το θεωρει φυσιολογικο, το παραξενο ειναι οτι με ανακατασκευης ανταλλακτικα απο τα ειδικα μηχανουργεια που ασχολουνται με σετ αμπραγιαζ δεν εχει παρουσιαστει αυτο το προβλημα.
-
μήπως ξέρεις κάποιο να μου πης
-
Αν υπάρχει οδηγία τότε η αλλαγή θα πρέπει να είναι και δωρεάν έτσι δεν είναι?
-
ΜΠΑΑΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΑΖΩ ΔΙΣΚΟΥΣ Η ΠΡΟΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 3 ΧΡΩΝΟ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΑΤΤΟΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ NAVARA D40 ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ