-
Καλημερα στην παρεα, σκευτομαι να αγορασω ενα diesel και συγκεκριμενα το opel astra 1.3 ecoflex tou 2008 απο Γερμανια.
Μπορει να με βοηθησει καποιος? να μου πει μια γνωμη για αυτο το αμαξι?
Επιλεγω το συγκεκριμενο γιατι θελω χωρους για πραγματα και οικογενεια αλλα και οικονομια στο καυσιμο.εχει καποιος το ιδιο αμαξι? βγαζει προβληματα,ο κινητηρας παει καλα,εχει καλη συμπεριφορα στο δρομο και γενικα αξηζει για 7500 ευρω στα 90000χλμ ποθ πιστευω θα εχει τα διπλασια????
ευχαριστω.
-
Καλημερα στην παρεα, σκευτομαι να αγορασω ενα diesel και συγκεκριμενα το opel astra 1.3 ecoflex tou 2008 απο Γερμανια.
Επιλεγω το συγκεκριμενο γιατι θελω χωρους για πραγματα και οικογενεια αλλα και οικονομια στο καυσιμο.εχει καποιος το ιδιο αμαξι? βγαζει προβληματα,ο κινητηρας παει καλα,εχει καλη συμπεριφορα στο δρομο και γενικα αξηζει για 7500 ευρω στα 90000χλμ ποθ πιστευω θα εχει τα διπλασια????
ευχαριστω.
-
ευχαριστω.
-
75 χιλιαρικα ειναι πολλα γι'αυτο το αμαξι. Πρεπει να το παζαρεψεις.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
75 χιλιαρικα ειναι πολλα γι'αυτο το αμαξι. Πρεπει να το παζαρεψεις.Ατιμο πληκτρολογιο,εχει μανία με τα μηδενικα....
Κανενας δεν εχει το αυτοκινητο εδω μεσα ρε παιδια!!
-
Το αυτοκίνητο είναι πολύ ακριβό. Πάνω από 5.500 δεν αξίζει.
Να έχεις σα δεδομένο ότι έχει τουλάχιστον 20.000 km/έτος.
Σα κινητήρας δεν έχει πρόβλημα ούτε σε δύναμη, ούτε σε αξιοπιστία, είναι σε χρήση εδώ και πολλά χρόνια και μέχρι και σήμερα (με βελτιώσεις βέβαια μέσα στα χρόνια) σε πολλά μοντέλα τόσο της opel, όσο και της fiat και της chevrolet. -
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Το αυτοκίνητο είναι πολύ ακριβό. Πάνω από 5.500 δεν αξίζει.
Να έχεις σα δεδομένο ότι έχει τουλάχιστον 20.000 km/έτος.
Σα κινητήρας δεν έχει πρόβλημα ούτε σε δύναμη, ούτε σε αξιοπιστία, είναι σε χρήση εδώ και πολλά χρόνια και μέχρι και σήμερα (με βελτιώσεις βέβαια μέσα στα χρόνια) σε πολλά μοντέλα τόσο της opel, όσο και της fiat και της chevrolet.Στη γερμανια ναι, τοσο εχουν 5000-6000 ευρώ,αλλα απο μαντρα εδω δεν το βρισκεις φτινοτερα απο 7000.
Ειναι μοντελο του 2008, αρα 5 χρονια * 20.000χλμ το χρονο =100,000χλμ. αυτο εχει 90.000χλμ,αρα ειναι στα νορμαλ χλμ,σωστα??
Εμενα με ενδιαφεραει να μην ειμαι καθε λιγο και λιγακι στο μαστρομηστο και ξεπαραδιαζομαι.
απο καταναλωση μια μεση τιμη λιτρου στα 100 ποια ειναι σε αυτα? ο κινητιρας ecoflex με τον απλο cdi τι διαφορα εχει?
Αγορα μεταχειρισμενου Diesel