-
Γεια χαρα σε ολους εχω το εξης προβλημα εχω τον κινητηρα της nissan GA15DS (ΚΑΡΜΥΡΑΤΕΡ) και καιει λαδια
περιπου 2 λιτρα στα 700 χλμ αν παω ενα ταξιδι πχ χαλκιδικη ευβοια
αν κανω μικρες αποστασεις πχ 20 κλμ την ημερα μπορει να καψει 200 ml στα 2500 χλμ
γενικα οταν κανω ενα μεγαλο ταξιδι χωρις να σταματησω κατα την διαρκεια της διαδρομης τα λαδια τα καιει
Ο κινητηρας τραβαει κανονικα παρολα'υτα απλα οταν παταω το γκαζι λιγο παραπανω βλεπω μαυρη καπνιλα απο πισω (σε ταξιδι)
εκτος απο τσιμουχακια βαλβιδων που μου εχουν πει παιζει να θελουν και τα ελατηρια των εμβολων αλλαγη αξιζει η ολη ανακατασκευη του κινητηρα η να τον αντικαταστησω με καποιον αλλο Υ.Γ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. -
Γεια χαρα σε ολους εχω το εξης προβλημα εχω τον κινητηρα της nissan GA15DS (ΚΑΡΜΥΡΑΤΕΡ) και καιει λαδια
αν κανω μικρες αποστασεις πχ 20 κλμ την ημερα μπορει να καψει 200 ml στα 2500 χλμ
γενικα οταν κανω ενα μεγαλο ταξιδι χωρις να σταματησω κατα την διαρκεια της διαδρομης τα λαδια τα καιει
Ο κινητηρας τραβαει κανονικα παρολα'υτα απλα οταν παταω το γκαζι λιγο παραπανω βλεπω μαυρη καπνιλα απο πισω (σε ταξιδι)
εκτος απο τσιμουχακια βαλβιδων που μου εχουν πει παιζει να θελουν και τα ελατηρια των εμβολων αλλαγη αξιζει η ολη ανακατασκευη του κινητηρα η να τον αντικαταστησω με καποιον αλλο Υ.Γ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ.
δυσερευτος κσι δυνατος ο GA15DS, τον εβαλες τελευταια η εργοστασιακα ηταν;
το καψιμο λαδιου σε αυτους τους κινητηρες ηταν απο τσιμουχακια βαλβιδων, αλλα αν θες να πας παραπερα αλλαζεις και ελατηρια κυλινδρων και εισαι 1000% σιγουρος οτι δεν θα καιει σταγονα λαδι απλα ανεβαινει το κοστος της επισκευς απο θεμα εργατοωρας -
οχι φιλε τον εβαλα το 2010 εχω κανει 52000 χλμ καμια σχεση με τον GA14DS που ειχε απο τη μανα του το αμαξι
εχω μεινει πολυ ευχαριστημενοσ απο την αποδοση του απλα τωρα τελευταια με στεναχωρει πολυ που καει τοσο πολυ λαδι κατα την διαρκεια ταξιδιου μηπως γνωριζεις ποσο κοστιζει μια πληρης ανακατασκευη λες να χρειαζεται ρεκτιφιε το μοτερ? γνησια ανταλακτηκα θα βρω εδω ελλαδα? -
Αν πιανουν τα χερια σου αλλαξε 2 πραγματακια μονος σου....
Οταν βγαλεις το ψευτοκαπακο και το γυρισεις αναποδα εχει μια τετραγωνη φλατζουλα για τις αναθυμιασεις... αλλαξε την!
Μαζι αλλαξε και το πλαστικο... σαν μουφα που ειναι απο την εξω μερια... απο εκει που φευγουν οι αναθυμιασεις προς τον παπα!Απο αποδοση ειναι καλα το αμαξι?
Καπνο μαυρο ή ασπρο βλεπεις?
Σε τι αμαξωμα το εχεις? -
βασικα τι λαδι χρησημοποιεις? μηπως να παρεις ενα καθαριστικο λαδιου...και μετα να βαλεις καινουργια λαδακια?καλης μαρκας ....αραλ π.χ 15-40 ή 20 -50 καλητερα μαζι με φιλτρο λαδιου
-
Σε nissan sunny n14 για αυτη τη φλατζα που λες την τετραγωνη που ειναι μροστα οπως βλεπω το μοτερ μου ειπε και ο μηχανικος ο καπνος που βλεπω ειναι μαυρος απλα δεν ξερω αν χρειαζεται και ελατηρια στα πιστονια το λαδι που του βαζω ειναι castrol magnetec 10-40w
-
το μοτερ τραβαει κανονικα οπως οταν το ειχα πρωτοβαλει στο αμαξι
-
βαλε 15-40 αν καιει ακομα τοσο βαλε 20-50 για λιγο καιρο και δρομολογησε επισκευει
-
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
βαλε 15-40 αν καιει ακομα τοσο βαλε 20-50 για λιγο καιρο και δρομολογησε επισκευειΔεν είναι λύση αυτή.
Ο μαύρος καπνός δεν είναι πλούσιο μίγμα;
-
τι εννοεις οτι δεν ειναι πλουσιο το μιγμα?
βενζινη βαζω απλη 95 οκτανιων
αρρυθμιες δεν εχει το μοτερ γενικα παει ομαλα στον δρομο και τραβαει.
μπουζι εχω βαλει τα denso iridium power. -
Ο χρήστης sdd έγραψε:
τι εννοεις οτι δεν ειναι πλουσιο το μιγμα?
βενζινη βαζω απλη 95 οκτανιων
αρρυθμιες δεν εχει το μοτερ γενικα παει ομαλα στον δρομο και τραβαει.
μπουζι εχω βαλει τα denso iridium power.Μπλε καπνός =καίει λάδι
Μαυρος καπνός= πλούσιο μίγμα
Ασπρος καπνός = εκλογή Πάπα ύπαρξη υγρασίας.
Τα θυμάμαι λάθος; -
Σωστά τα λες Βασίλη! Επίσης να διευκρινίσω πώς άσπρος καπνός όταν ο κινητήρας είναι κρύος και η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλή, είναι φυσιολογικό. Άσπρος καπνός όταν ο κινητήρας είναι ζεστός σημαίνει πως κάνει νερά.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
καταρχας να σας ευχαριστησω ολους για τις πληροφοριες σας
ξερετε ποσο κοστιζει μια πληρης ανακατασκευη για το μοτερ?
NISSAN GA15DS ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ