-
Η Williams και οι νέοι κανονισμοί με βοήθησαν τρομερά! You gave me a great car!
Και για να σας προλάβω, τίποτα δεν είναι στημένο επειδή είμαι στους διοργανωτές, είμαι καθαρός
-
Πιστή στις διακηρύξεις πριν από την έναρξη η Κάτερχαμ ανέβηκε στο βάθρο και παραλίγο να είχαμε διπλό τερματισμό στους πόντους που τον χάσαμε λόγω της εμμονής κάποιου με συγκεκριμένο οδηγό Και είχαμε και προβλήματα στο σύστημα πέδησης
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πιστή στις διακηρύξεις πριν από την έναρξη η Κάτερχαμ ανέβηκε στο βάθρο και παραλίγο να είχαμε διπλό τερματισμό στους πόντους που τον χάσαμε λόγω της εμμονής κάποιου με συγκεκριμένο οδηγό Και είχαμε και προβλήματα στο σύστημα πέδησηςmy fault....
επαιζα με τα κουμπακια στο τιμονι και μολις ειδα ολο τον κοσμο να βαζει Χαμιλτον ειπα να το κανω και εγω...
κακως μια και αλλα ειχα στο μυαλο ...αλλη φορα δεν θα κοιταζω καθολου το τοπικο.σε δυο εβδομαδες θα επανελθω...αρκει να μην εχουμε θεμα στην εκκινηση
-
Χωρις φυσικα να εχω δει την επιπτωση στη βαθμολογια λογω βαρεμαρας , επισημαινω οτι ειμαι ο μονος απο τους 4 πρωτους που εχει δηλωσει τον Ριτσιαρντο στην 5αδα. Αρα και λογω RBR και λογω βαθμολογιας, στηριζουμε ολοθερμα την ενσταση και πιστεουμε οτι θα δικαιωθουμε, εναντι στο κατεστημενο της ΦΙΑ (εκτος κι αν δεν μας βολευει, οποτε καλα εκαναν και τον απεκλεισαν...)
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Χωρις φυσικα να εχω δει την επιπτωση στη βαθμολογια λογω βαρεμαρας , επισημαινω οτι ειμαι ο μονος απο τους 4 πρωτους που εχει δηλωσει τον Ριτσιαρντο στην 5αδα. Αρα και λογω RBR και λογω βαθμολογιας, στηριζουμε ολοθερμα την ενσταση και πιστεουμε οτι θα δικαιωθουμε, εναντι στο κατεστημενο της ΦΙΑ (εκτος κι αν δεν μας βολευει, οποτε καλα εκαναν και τον απεκλεισαν...)Ορθώς έπραξαν
-
Θα παραστω ως μαρτυρας στην εκδικαση της εφεσης.
-
GP ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ - ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ - ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
-
O thanosziozias ο μόνος που έπιασε το βρόχινο χρόνο.
Επιβράβευση ή τελευταία θέση στην προβολή αγώνα -
Επίσης είναι πράξενο αλλά τον Ricciardo τον έχουν δηλώσει μόλις 2 ή 3, δε θυμάμαι ακριβώς. Μετά τη Μελβούρνη μάλλον τον φοβηθήκαμε, χε!
Μπράβο στον thanoziozia. Κι άλλοι τόλμησαν βρόχινους χρόνους, αλλά ένας βρήκε το κατάλληλο setup. -
MALAYSIAN GP - ΑΓΩΝΑΣ - ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
-
Εδώ ο Montezemolo μόλις βλέπει τη Ferrari 9η
και εδώ δείχνει που θα μας βάλει αν δεν δουλέψουν τα updates στο Bahrain
-
Καλούτσικα πήγα.
Μόνο τον πέμπτο δεν βρήκα (αλλά πήρα τους βαθμούς της έκτης θέσης).
Και με τη βοήθεια του Νο 2 οδηγού η McLarenάρα πρώτη
-
Ανοίξαμε λογαριασμό..
Συγχαρητήρια στη Μακλάρεν που πάει τραίνο.. -
Παρακαλω την οργανωση να μας ενημερωσει για τα αποτελεσμα της Αυστραλιας αν γινει δεκτη η ενσταση του Ρικιαρντο, για να κανονισω το αποτελεσμα του δικαστηριου με τον Μπαιρνει, αναλογως τι μας συμφερει.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Καλούτσικα πήγα.Μόνο τον πέμπτο δεν βρήκα (αλλά πήρα τους βαθμούς της έκτης θέσης).
Κι εγω πετυχα ακριβως τους 4 πρωτους και ειχα 5ο τον Μποτας. Ο π@π@ρας ο Μασα τον εμποδισε να περασει τον Μπατον για την 6η θεση, σε μια προκλητικη συνωμοσια υπερ του Ριπερ!
-
greo is faster than me....
ωραιος πηρες βαθμους για την ομαδα!!!!!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Παρακαλω την οργανωση να μας ενημερωσει για τα αποτελεσμα της Αυστραλιας αν γινει δεκτη η ενσταση του Ρικιαρντο, για να κανονισω το αποτελεσμα του δικαστηριου με τον Μπαιρνει, αναλογως τι μας συμφερει.Δεν σε συμφέρει ούτε κι εμένα
-
Στηριζουμε τοτε τη FIA εναντι στην αυθαιρεσια της RRB!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
greo is faster than me....ωραιος πηρες βαθμους για την ομαδα!!!!!
Πρώτη φορά που πήρα back to back βαθμούς από τότε που βγήκε το F1-like!
-
Συγχαρητήρια στον teammate για τη νίκη και στην ομαδάρα για την πρώτη θέση στο κατασκευαστών! Ήταν λίγο υψηλές οι βαθμολογίες ή μου φάνηκε; Τους 17 πόντους τους θυμάμαι πολύ πιο... βαθμολογήσιμους!
Πάμε δυνατά για Bahrain τώρα. Σαν άλλος Grosjean, που τα βλέπει όλα ωραία και καλά, κρατάω τα θετικά από το τριήμερο, όπως ότι συνέτριψα τους teammates από την άλλη μου, άτυπη ομάδα. Μανώλη και Στέλιο eat my dust!
Διαγωνισμός Προβλέψεων 2014: κανόνες-βαθμολογίες-σχόλια