-
Περυσι εμεινα μονος σχεδον απο τα μισα του διαγωνισμου . Απο τα quals μεχρι τα final standings ολο και κατι κερδιζα. Μια pole και εναν τερματισμο τα εχω σιγουρα. Μια παρομοια η και καλυτερη κατασταση χρειαζεται . Για να δουμε. Συμμετοχη πανω απ'ολα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τα πράγματα στη McLaren είναι ξεκάθαρα. Ρωτήστε και τον mika_hakkinen.
Έλαβε και αυτός το memoΠοιος ήρθε; Ποιο μέμο; Ακόμα δεν κατάλαβα καλά καλά πώς βρέθηκα στη McLaren, για την τιμή των όπλων την είχα βάλει πρώτη επιλογή (όπως προ αμνημονεύτων στο μηχανογραφικό είχα δηλώσει και 1-2 άπιαστες σχολές γιατί μια φορά θα το συμπλήρωνα), δεν περίμενα να 'χωρέσω'
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
το καλυτερο διδυμο το εχει η caterham.Aς βγαζει βαθμους ο thymios...
ΟΚ καλά πάμε...Τραβάμε τα βλέμματα.
Μας την πρόλαβε η Williams τη Martini, αλλά θα τσιμπήσουμε κι εμείς χορηγούς
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Τα πράγματα στη McLaren είναι ξεκάθαρα. Ρωτήστε και τον mika_hakkinen.
Έλαβε και αυτός το memoΠοιος ήρθε; Ποιο μέμο; Ακόμα δεν κατάλαβα καλά καλά πώς βρέθηκα στη McLaren, για την τιμή των όπλων την είχα βάλει πρώτη επιλογή (όπως προ αμνημονεύτων στο μηχανογραφικό είχα δηλώσει και 1-2 άπιαστες σχολές γιατί μια φορά θα το συμπλήρωνα), δεν περίμενα να 'χωρέσω'
(στο κάνω forward γιατί βλέπω πως δεν είναι ονλαιν ο ripper.)
-
XAAAAXAXAXAXAXA
Καλό το αστείο
Να θυμίσουμε στον ripper ποιος είναι το αγαπημένο παιδί του Ron και ο πιο πιστός πιλότος στην ιστορία της ομάδας;
-
XAAAAXAXAXAXAXAΚαλό το αστείο
Να θυμίσουμε στον ripper ποιος είναι το αγαπημένο παιδί του Ron και ο πιο πιστός πιλότος στην ιστορία της ομάδας;
-
To ωραιότερο μονοθέσιο το έχω εγώ, ο Unicorn και ο red.
Διαφωνεί κανείς;
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
To ωραιότερο μονοθέσιο το έχω εγώ, ο Unicorn και ο red.Διαφωνεί κανείς;
To ωραιότερο μονοθέσιο είναι αυτό που κερδίζει
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
To ωραιότερο μονοθέσιο το έχω εγώ, ο Unicorn και ο red.
Διαφωνεί κανείς;
To ωραιότερο μονοθέσιο είναι αυτό που κερδίζει
ΟΚ, το δικό μας παραμένει το καλύτερο
-
-
Αυτό το memo που λέτε ρε σεις teamates τι λέει;
Εγώ ξέρω απλά ότι λάβατε ένα.mika_hakkinen καλωσήρθες και εσύ στην ομάδα του πρωταθλ... εεε των πρωταθλητών
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγώ ξέρω απλά ότι λάβατε ένα.mika_hakkinen καλωσήρθες και εσύ στην ομάδα του πρωταθλ... εεε των πρωταθλητών
Για αυτό το συγκεκριμένο memo λέμε
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Καλώς σας βρήκα. Πέρυσι στην Caterham είχα τον Μανώλη να μου θυμίζει να κάνω την πρόβλεψή μου και παρόλα αυτά έχασα 2-3 αγώνες. Φέτος ποιος θα το αναλάβει;
Όχι τιποτα άλλο, αλλά το ποσοστό επιτυχίας μου δεν είναι τραγικό, οπότε κρίμα να χάνει βαθμούς η ομάδα.
-
Καλώς σας βρήκα. Πέρυσι στην Caterham είχα τον Μανώλη να μου θυμίζει να κάνω την πρόβλεψή μου και παρόλα αυτά έχασα 2-3 αγώνες. Φέτος ποιος θα το αναλάβει;
Όχι τιποτα άλλο, αλλά το ποσοστό επιτυχίας μου δεν είναι τραγικό, οπότε κρίμα να χάνει βαθμούς η ομάδα.
Μήπως να δημιουργηθούν από τώρα τα τοπικά για τις προβλέψεις όλων των αγώνων;
-
Force India λαμβάνει;
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Λεω να κανω και γω μια δοκιμη φετο.
Να πουμε Force India;
Nα πουμε.
JarnoT; -
-
Άιντε ένας έμεινε για να κλείσουν οι 3 θέσεις σε κάθε ομάδα.
mika θα βάλω τον μικρό να σου στέλνει μηνύματα μην ανησυχείς
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Λεω να κανω και γω μια δοκιμη φετο.
Να πουμε Force India;
Nα πουμε.
JarnoT;Πω πω τι μεταγραφαρα έφερε ο πρόεδρος. Κατευθείαν απο Sahara
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Θα πεσουν τα τσιμεντα λεμε.
Ρασιντ Γιεκινι εβαλες στο ροστερ.
Για πλακα θα το σηκωσουμε φετος.