-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Τρομερός ο ΜΜ, αλλά και οι Χόντα σε άλλη κλάση...
...δείχνει πολλά 'κλικ' πάνω απ' όλους... στη Χερέζ θα φανεί αν οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές μπορούν να ελπίζουν σε νίκη στα ίσια στη διάρκεια του πρωταθλήματος...
...από πού συμπεραίνεις ότι η Χόντα είναι σε άλλη κλάση?..έξοδος στροφών, και ο Pedrosa και ο MM (αυτός ιδιαίτερα) βγαίνουν πιο επιθετικά από όλους τους άλλους, φαντάζομαι ότι το κιβώτιο της Χόντα συνεργάζεται καλύτερα με το μοτέρ από της Γιαμάχα, εξάλλου σχεδόν 2 χρόνια νωρίτερα το εξέλιξαν το seamless. Slow in, faster out....
...νομίζω έχει περισσότερο σχέση με το στυλ οδήγησης... ο Λορέντσο σε σχέση με τους δυο της Χόντα είναι πιο 'αργός' αλλά αυτό οφείλεται στον τρόπο που στρίβει και όχι στο ότι η Γιαμάχα είναι πιο αργή. Άλλωστε στη συγκεκριμένη πίστα θα μπορούσε να έχει αβαντάζ η Γιαμάχα (πράγμα που αποδεικνύεται από τη διαφορά του 4ου Ρόσσι με του 5ου Μπράντλ...), άποψή μου βέβαια από ό,τι βλέπω.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
...δείχνει πολλά 'κλικ' πάνω απ' όλους... στη Χερέζ θα φανεί αν οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές μπορούν να ελπίζουν σε νίκη στα ίσια στη διάρκεια του πρωταθλήματος...
...από πού συμπεραίνεις ότι η Χόντα είναι σε άλλη κλάση?..έξοδος στροφών, και ο Pedrosa και ο MM (αυτός ιδιαίτερα) βγαίνουν πιο επιθετικά από όλους τους άλλους, φαντάζομαι ότι το κιβώτιο της Χόντα συνεργάζεται καλύτερα με το μοτέρ από της Γιαμάχα, εξάλλου σχεδόν 3 χρόνια νωρίτερα το εξέλιξαν το seamless. Slow in, faster out....
fixed
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
...από πού συμπεραίνεις ότι η Χόντα είναι σε άλλη κλάση?..έξοδος στροφών, και ο Pedrosa και ο MM (αυτός ιδιαίτερα) βγαίνουν πιο επιθετικά από όλους τους άλλους, φαντάζομαι ότι το κιβώτιο της Χόντα συνεργάζεται καλύτερα με το μοτέρ από της Γιαμάχα, εξάλλου σχεδόν 3 χρόνια νωρίτερα το εξέλιξαν το seamless. Slow in, faster out....
fixed
Δύο νομίζω και εγώ πως ήταν, την πρώτη χρονιά με τον Stoner. Πέρυσι το έβαλε η Yamaha.
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
fixed
Δύο νομίζω και εγώ πως ήταν, την πρώτη χρονιά με τον Stoner. Πέρυσι το έβαλε η Yamaha.
H πρώτη χρονιά με τον Στόνερ ήταν πριν 3 χρόνια, το 2011.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
fixed
H πρώτη χρονιά με τον Στόνερ ήταν πριν 3 χρόνια, το 2011.
Η Υamaha δε το έβαλε φέτος, το 2013 το έβαλε.
2011 η Honda
2013 η Yamaha2 χρόνια μπροστά η Honda
-
Ναι οκ κατάλαβα λάθος.
-
Λορέντσο και Ρόσσι δεν παραπονέθηκαν ποτέ γι' αυτό... αντίθετα από πέρσι εκθειάζουν το seamless...
...και μια χαρά τα πήγε πέρσι ο Λορέντσο - έκανε και 8 νίκες. Φέτος, από τις δοκιμές εξέλιξης ακόμα, γκρινιάζει - κυρίως για τα λάστιχα - αλλά ο πραγματικός λόγος είναι ο Μαρκ, που ξέρει ότι αφού δεν κατάφερε να του πάρει πέρσι με παραπάνω νίκες το πρωτάθλημα, δεν έχει καμιά τύχη φέτος...
...τώρα αν εσείς θέλετε να πιστεύετε ότι ο Μαρκές νικάει επειδή η Χόντα υπερέχει της Γιαμάχα, ο.κ.... εγώ απλά βλέπω τί γίνεται και παραπίσω.
Στον χθεσινό αγώνα ο Λορέντσο 'παραδόθηκε' στον Μαρκές - δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς - και υπέκυψε στον Πετρόζα πριν το πέσιμο της σημαίας, κυρίως λόγω κακής ψυχολογίας. Ο ίδιος άλλωστε δήλωσε ότι: 'Είναι ίσως η καλύτερη τρίτη θέση της καριέρας μου!'
Αυτό λέγεται ηττοπάθεια, έχει ήδη καταλάβει ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Μαρκές αλλά επειδή αυτό δεν λέγεται, γκρινιάζει για το πάγωμα της εξέλιξης στους κινητήρες...
Τεσπά, όπως έγραψα και πιο πάνω, ο καθένας έχει την άποψή του, οπότε... -
Ο JLo έχει θέμα με τα φετινά λάστιχα... http://www.autosport.com/news/report.php/id/112704
Όχι ότι του φταίνε για τα λάθη στους προηγούμενους αγώνες.
Του Γιατρού του ταιριάζουν περισσότερο και είναι πολύ πιο κοντά σε ρυθμό αγώνα απ'ότι πέρσι.Αναρωτιέμαι, ποιά θα δώσει γη και ύδωρ στο μέλλον για ΜΜ; Γιαμάχα, Ντουκάτι ή και οι δυο;
Καλό πιστάκι η Αργεντινή ε;
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Ο JLo έχει θέμα με τα φετινά λάστιχα... http://www.autosport.com/news/report.php/id/112704
Του Γιατρού του ταιριάζουν περισσότερο και είναι πολύ πιο κοντά σε ρυθμό αγώνα απ'ότι πέρσι.Αναρωτιέμαι, ποιά θα δώσει γη και ύδωρ στο μέλλον για ΜΜ; Γιαμάχα, Ντουκάτι ή και οι δυο;
Για το Κατάρ ίσως.
Η Honda για να τον κρατήσει
Tη λάτρεψα δύσκολα φρεναρίσματα και γρήγορες στροφές
Και χαμός στη Moto3
-
Όντως, τρομερή πίστα
-
Για το Κατάρ ίσως.
Η Honda για να τον κρατήσει
Tη λάτρεψα δύσκολα φρεναρίσματα και γρήγορες στροφές
Και χαμός στη Moto3
Και ένας πόντος ποινής στον Fenati για το συμβάν της προτελευταίας στροφής.
Επίσης καλό θα ήταν να αναφερθούμε και στη νίκη του Παπαπαύλου στο βρεγμένο Assen την Κυριακή (τον οποίο ο θεούλης Διατσίδης έβγαλε στον αέρα λίγο πριν το γύρο προθέρμανσης )
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Λορέντσο και Ρόσσι δεν παραπονέθηκαν ποτέ γι' αυτό... αντίθετα από πέρσι εκθειάζουν το seamless...
...και μια χαρά τα πήγε πέρσι ο Λορέντσο - έκανε και 8 νίκες. Φέτος, από τις δοκιμές εξέλιξης ακόμα, γκρινιάζει - κυρίως για τα λάστιχα - αλλά ο πραγματικός λόγος είναι ο Μαρκ, που ξέρει ότι αφού δεν κατάφερε να του πάρει πέρσι με παραπάνω νίκες το πρωτάθλημα, δεν έχει καμιά τύχη φέτος...
...τώρα αν εσείς θέλετε να πιστεύετε ότι ο Μαρκές νικάει επειδή η Χόντα υπερέχει της Γιαμάχα, ο.κ.... εγώ απλά βλέπω τί γίνεται και παραπίσω.
Στον χθεσινό αγώνα ο Λορέντσο 'παραδόθηκε' στον Μαρκές - δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς - και υπέκυψε στον Πετρόζα πριν το πέσιμο της σημαίας, κυρίως λόγω κακής ψυχολογίας. Ο ίδιος άλλωστε δήλωσε ότι: 'Είναι ίσως η καλύτερη τρίτη θέση της καριέρας μου!'
Αυτό λέγεται ηττοπάθεια, έχει ήδη καταλάβει ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Μαρκές αλλά επειδή αυτό δεν λέγεται, γκρινιάζει για το πάγωμα της εξέλιξης στους κινητήρες...
Τεσπά, όπως έγραψα και πιο πάνω, ο καθένας έχει την άποψή του, οπότε...Ισως η επιλογη του μεσαιου μαλακοτερου ελαστικου μπροστα απο τους αλλους (ο Marquez ειχε σκληρο, οι αλλοι δυο?) να ηταν ο λογος που στο τελος δεν 'πηγαινε'. Σχεδον να τον πιασει και ο Rossi μαζι με τον Pedrosa που εχασε τοσο χρονο στην αρχη. Βεβαια για να καταληξει με το μεσαιο λογικα δεν θα ειχε καλη αισθηση με το σκληροτερο ή ειναι η μονη του ελπιδα να κοντεψει σε ταχυτητα στον Marquez εστω για καποιο μερος του αγωνα. Που η αληθεια ειναι οτι πλεον η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη. Κανει τον 'κοιμισμενο' τους πρωτους γυρους και μετα τους ξεπαστρευει για πλακα ειτε σε λιγους γυρους ειτε με πιο διαρκειας ανετο κυνηγητο. Μενει να δουμε αν θα το παρει σαν κατι χρονιες του Rossi το 'τεχνητο' ενδιαφερον.
-
Αποχωρεί η Bridgestone μετά το 2015!
http://www.motogp.com/en/news/2014/Brid ... 015+season
Pirelli, Dunlop και Michelin οι υποψήφιοι αντικαταστάτες.
-
...στα τσακίδιααααα!..
...αν και το 2016 θα είναι δύσκολη χρονιά και για τον κατασκευαστή που θα αναλάβει και για τις ομάδες...
...αλλά αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα!.. (ήδη 'ακούγεται' σαν επικρατέστερη η Pirelli...). -
Ό,τι και να πούμε για τον MM είναι λίγο
-
Ό,τι και να πούμε για τον MM είναι λίγοΠάνω που είχα αρχίσει να ελπίζω ότι σ' αυτό τον αγώνα θα είχε πραγματικό ανταγωνισμό - που μεταφράζεται σε περισσότερο θέαμα - έκανε κάτι... 'μαγικό'(!) και πήρε την 4η συνεχόμενη pol, κατεβάζοντας μάλιστα και το ρεκορ απόλυτου χρόνου του Λορέντσο από το 2008... !!!
...πάντως οι δοκιμές του 3ημέρου έδειξαν ότι Λορέντσο και Πετρόζα την 'κατέχουν' καλά την Χερέζ, που σημαίνει ότι ο ΜΜ αυτή την Κυριακή δεν θα κάνει περίπατο στο πάρκο... ελπίζω τουλάχιστον. -
Τους κάνει πλάκα ο Marquez
-
Τους κάνει πλάκα ο Marquez
-
εχει αρχίσει και καταντάει βαρετο!
το μονο ενδιαφερον είναι το ποιος θα βγει δευτερος αν και ολοι θυμούνται μονο τον πρωτο όπως ελεγε και ο Μιχαλάκης
ο lorenzo πρέπει να εχει καταπιεί τ' @ρχειδια του.
δεν είναι και λιγο να ξέρεις ότι από εδώ και εμπρος και μεχρι το τελος της καριέρας σου, μαλλον δεν πρόκειται να ξαναπάρεις παγκόσμιο!!!
μπράβο στον γιατρο. δεν μου εκανε εντύπωση ότι κράτησε πισω τον -μια ζωη looser- pedroza αλλα η απόδοση του γενικότερα.
σ' αυτό πιστεύω πως συνέβαλε και το σκληρο εμπρος ελαστικο (ηταν ο μονος που ειχε από τους πρώτους) -
Marquez στη Honda μέχρι και το 2016. http://motomatters.com/news/2014/05/14/ ... arque.html
MotoGP 2014