-
Καλησπέρα και καλή χρονιά παιδες.
Σε αυτοκίνητο με βλάβη στη φλάντζα κεφαλής ρίξαμε φώκια ,προκειμένου να μην πίνει το παραφλού.Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα θετικά........
Ήθελα να ρωτήσω , κατά την αλλαγή των υγρών ψυγείου,η φώκια υποχωρεί και θα πρέπει να την ανανεώσω ξανά???Ή δεν παίζει ρόλο?????Ευχαριστώ.....
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά παιδες.
Σε αυτοκίνητο με βλάβη στη φλάντζα κεφαλής ρίξαμε φώκια ,προκειμένου να μην πίνει το παραφλού.Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα θετικά........
Ήθελα να ρωτήσω , κατά την αλλαγή των υγρών ψυγείου,η φώκια υποχωρεί και θα πρέπει να την ανανεώσω ξανά???Ή δεν παίζει ρόλο?????Ευχαριστώ.....
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μη βάζετε τέτοια πράγματα στο σύστημα ψύξης εκτός αν το αμάξι είναι για πέταμα.
Βουλώνουν ψυγείο και στενοί δίοδοι νερού στον κινητήρα.Ξέρω ένα προϊόν μόνο που δεν κάνει ζημιά, δυστυχώς δεν θυμάμαι την ονομασία του αλλά στο σημείο της διαρροής εμφανίζεται ένα υλικό που μοιάζει με γυαλί.
Το βάζουν και σε καινούρια αμάξια από το εργοστάσιο ώστε αστοχίες της φλάντζας να μην έχουν διαρροές.
Αυτό δεν βουλώνει ψυγεία.Μήπως μπορείς να θυμηθείς το όνομα του προϊόντος που λες ?
-
Δεν το θυμάμαι ακόμα και στο google που είδα ονόματα δεν το θυμήθηκα.
Μπορείς να βάλεις κάτι τέτοιο: http://www.steico.gr/4439039D.el.aspx
Δεν ξέρω αν είναι ίδιο αλλά βάζουν ένα παρόμοιο προϊόν σε όλα τα καινούρια αμάξια για να μην έχουν διαρροές στην εγγύηση.
(αυτό που βάζουν στα καινούρια αμάξια δεν έχει λάδι που περιέχει το παραπάνω) -
Σ' ευχαριστώ, θα το έχω υπόψιν μου.
Ψάχνω κάτι που να είναι δοκιμασμένο, ότι τουλάχιστον δε δημιουργεί άλλα προβλήματα (φραγμένη αντλία νερού, ψυγείο, θερμοστάτης κλπ)
''ΦΩΚΙΑ ΨΥΓΕΙΟΥ''