-
Χαίρετε,
Ήρθε ο καιρός να αλλάξω το όχημα μου αν και δεν έχει πολλά χιλιόμετρα ( 90.000 km περίπου) ένα fiat tipo pop του 1993. Δεν ξέρω και πολλά από το χώρο του αυτοκίνητου οπότε απευθύνομαι σε εσάς .
Προφίλ. Είμαι νέος 30 ετών και ευτυχώς έχω δουλειά εδώ και 4 έτη αφότου τελείωσα τις σπουδές. μένω με τους γονείς οπότε κάτι έχω μαζέψει. Αναζητώ όχημα χώρων εφάμιλλων του τίπο δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις αλλά να έχει και ασφάλεια ( το άλλο όχημα της οικογένειας ένα Volvo s40 1.6 του 2007 leasing παρόλα τα 175.000 και κάτι km που έχει στην πλάτη του το δείχνει τουλάχιστον για εμένα ακόμα ασφαλές ). Κεφάλαιο προς επένδυση. -
Χαίρετε,
Ήρθε ο καιρός να αλλάξω το όχημα μου αν και δεν έχει πολλά χιλιόμετρα ( 90.000 km περίπου) ένα fiat tipo pop του 1993. Δεν ξέρω και πολλά από το χώρο του αυτοκίνητου οπότε απευθύνομαι σε εσάς .
Προφίλ. Είμαι νέος 30 ετών και ευτυχώς έχω δουλειά εδώ και 4 έτη αφότου τελείωσα τις σπουδές. μένω με τους γονείς οπότε κάτι έχω μαζέψει. Αναζητώ όχημα χώρων εφάμιλλων του τίπο δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις αλλά να έχει και ασφάλεια ( το άλλο όχημα της οικογένειας ένα Volvo s40 1.6 του 2007 leasing παρόλα τα 175.000 και κάτι km που έχει στην πλάτη του το δείχνει τουλάχιστον για εμένα ακόμα ασφαλές ). Κεφάλαιο προς επένδυση.
ήρθε η ώρα δυστυχώς