-
καλησπερα παιδια χρειαζομαι αμεσα την βοηθεια σας δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω πηγα σε μηχανικο πηγα και σε ζαντα και κανενα αποτελεσμα λοιπον εδω και 1εβδομαδα εχω αλλαξει λαστιχα και εβαλα 175/50/13 ενω παλια ειχα πιο παχυ λαστιχο ολα μια χαρα και μετα απο 2 μερες το αμαξι ηταν ελαφρως φρεναρισμενο δηλαδη εβαζα νεκρο και δεν τσουλαγε και επισης το σμηαντικοτερο το οποιο ακομα το εχει οταν παταω φρενο και οταν βαζω νεκρο κανει εναν θορυβο σαν καπου να βρισκει-να κολλαει δεν ξερω και πεφτει και η ταχυτητα επισης στο νεκρο...Στ μηχανικο που το πηγα το κοιταξε και μου αλλαξε το ''μαρκουτσι'' ετσι μου ειπε απο την μια δαγκανα γιατι ειχε χαλασει.. ομως μετα απο αυτο παλι το αμαξι εκανε αυτον τον θορυβο οταν πατουσα φρενο σε ταχυτητα 80-100χλμ και οταν εβαζα νεκρο... Το ξανα παω παλι στον μηχανικο μου ειπε δεν εχει τιποτα το αμαξι και με εδιωξε ξανα παω στο ζαντα τα ιδια και αυτος δεν εχει τιποτα πηγαινε σε μηχανικο.. εχω αγχωθει παρα πολυ γιατι το αμαξι το ξερω οτι δεν ειναι οπως ηταν πριν αλλαξω τα λαστιχα και ας μου λενε οτι δεν εχει κατι.. ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια
-
καλησπερα παιδια χρειαζομαι αμεσα την βοηθεια σας δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω πηγα σε μηχανικο πηγα και σε ζαντα και κανενα αποτελεσμα λοιπον εδω και 1εβδομαδα εχω αλλαξει λαστιχα και εβαλα 175/50/13 ενω παλια ειχα πιο παχυ λαστιχο ολα μια χαρα και μετα απο 2 μερες το αμαξι ηταν ελαφρως φρεναρισμενο δηλαδη εβαζα νεκρο και δεν τσουλαγε και επισης το σμηαντικοτερο το οποιο ακομα το εχει οταν παταω φρενο και οταν βαζω νεκρο κανει εναν θορυβο σαν καπου να βρισκει-να κολλαει δεν ξερω και πεφτει και η ταχυτητα επισης στο νεκρο...Στ μηχανικο που το πηγα το κοιταξε και μου αλλαξε το ''μαρκουτσι'' ετσι μου ειπε απο την μια δαγκανα γιατι ειχε χαλασει.. ομως μετα απο αυτο παλι το αμαξι εκανε αυτον τον θορυβο οταν πατουσα φρενο σε ταχυτητα 80-100χλμ και οταν εβαζα νεκρο... Το ξανα παω παλι στον μηχανικο μου ειπε δεν εχει τιποτα το αμαξι και με εδιωξε ξανα παω στο ζαντα τα ιδια και αυτος δεν εχει τιποτα πηγαινε σε μηχανικο.. εχω αγχωθει παρα πολυ γιατι το αμαξι το ξερω οτι δεν ειναι οπως ηταν πριν αλλαξω τα λαστιχα και ας μου λενε οτι δεν εχει κατι.. ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια
-
-
μηπως θελουνε ρεγουλα-αλλαγμα τιποτα στα ταμπουρα;
-
άλλαξες και ζάντες;
-
πάνε να στο σηκώσουν το αυτοκίνητο και γύρνα τις ρόδες με τα χέρια να δείς αν μαγκώνουν κάπου κατά την περιστροφή.....
εννοείται χωρίς χειρόφρενο και ταχύτητα ....... -
τα ταμπουρα μου ειπε ο μηχανικος δεν εχουν προβλημα γιατι τα κοιταξε, ζαντες δεν αλλαξα τις ιδιες που ειχα 13αρες , το εκαναν αυτο μπροστα μου το σηκωσαν και δεν κολαγαν οι ροδες....
-
τον θορυβο τον ακουω-τον νιωθω απο μπροστα σιγουρα αλλα οχι απο την μηχανη.. σαν κατι απο τα λαστιχα και σαν κατω πισω μεσα απο τα πεταλια(γκαζι φρενο-συμπλεκτη) δεν ξερω δε μπορω να το καταλαβω...
-
Ρουλεμαν τροχου ισως?
-
θα το παω σημερα παιδια σε εναν 3ομηχανικο φιλου και θα σας πω... ηθελα να ξερα ο μηχανικος μου οταν το σηκωσε πανω δεν σκεφτηκε να κοιταξει αν εχει κατι το ρουλεμαν...
-
Αφού λες ότι με το χέρι στρέφονται άνετα.. ......
-
GGAB ναι κανονικα στρεφονται και εγω το ειδα και ο πρωτος μηχανικος μου ειπε γυρνανε κανονικα... δεν ξερω το ρουλεμαν μηπως δεν εχει να κανει και τοσο με το γυρισμα της ροδας δε ξερω... γιατι τον θορυβο τον νιωθω απο κατω στα ποδια μου σε καθε φορα που παταω φρενο και πεφτει η ταχητυτα κανει ενα γρ γρ γρ... αλλα και χωρις να πατησω φρενο οταν βαζω νεκρο το κανει..
-
Ο χρήστης saolin21 έγραψε:
GGAB ναι κανονικα στρεφονται και εγω το ειδα και ο πρωτος μηχανικος μου ειπε γυρνανε κανονικα... δεν ξερω το ρουλεμαν μηπως δεν εχει να κανει και τοσο με το γυρισμα της ροδας δε ξερω... γιατι τον θορυβο τον νιωθω απο κατω στα ποδια μου σε καθε φορα που παταω φρενο και πεφτει η ταχητυτα κανει ενα γρ γρ γρ... αλλα και χωρις να πατησω φρενο οταν βαζω νεκρο το κανει..Θόρυβος στα 80-100χλμ. το πρόβλημα εντοπίζονταν στο δισκόφρενο και μια προστατευτική λαμαρίνα περιφερειακά της δαγκάνας, να το δει κάποιος που ξέρει τα FIAT ή ένας φρενάς.
-
Λοιπον παιδια το πηγα στο μηχανικο τον 3ο στη σειρα τον εβαλα μεσα τ οδηγησε το ακουσε το ανεβαζει πανω το κοιταζει ολα ρουλεμαν δισκοπλακες ολα φρενα και μου λεει τα τακακια σου ειναι φαγομενα και χαλια για αυτο κανει ετσι οταν πατας το φρενοο και ακουγεται κυριως οταν πεφτει τελειως η ταχητυτα.. μου τα αλλαζει το περνω φευγω παω σπιτι και δεν ακουγοταν τιποτα και το περνω τωρα μετα απο 3 ωρες να παω στη δουλεια και παλι τα ιδια απο την αρχη οταν παταω φρενο και πριν σταματησει παλι αυτοσ ο ηχος ο μπασος το γρ γρ γρ... δεν ξερω τι γινεται το μονο που ξερω ειναι οτι μου εχουυν φυγει ενα 100ρι ετσι για πλακα( μαρκουτσι δαγκανας και τακακια μαζι) και το θεμα δεν εχει λυθει τι να κανω ??????????????
-
Λοιπον παιδια το πηγα στο μηχανικο τον 3ο στη σειρα τον εβαλα μεσα τ οδηγησε το ακουσε το ανεβαζει πανω το κοιταζει ολα ρουλεμαν δισκοπλακες ολα φρενα και μου λεει τα τακακια σου ειναι φαγομενα και χαλια για αυτο κανει ετσι οταν πατας το φρενοο και ακουγεται κυριως οταν πεφτει τελειως η ταχητυτα.. μου τα αλλαζει το περνω φευγω παω σπιτι και δεν ακουγοταν τιποτα και το περνω τωρα μετα απο 3 ωρες να παω στη δουλεια και παλι τα ιδια απο την αρχη οταν παταω φρενο και πριν σταματησει παλι αυτοσ ο ηχος ο μπασος το γρ γρ γρ... δεν ξερω τι γινεται το μονο που ξερω ειναι οτι μου εχουυν φυγει ενα 100ρι ετσι για πλακα( μαρκουτσι δαγκανας και τακακια μαζι) και το θεμα δεν εχει λυθει τι να κανω ??????????????Άμεσα στον ίδιο μηχανικό να το κάνετε μια βόλτα μαζί να ακούσει και αυτός τον θόρυβο.
-
καλως θα του το παω αυριο παλι.. ρε παιδια παιζει να ειναι το σασμαν ή κανα δισκο πλατο και να ακουγεται απο εκει???
-
καλως θα του το παω αυριο παλι.. ρε παιδια παιζει να ειναι το σασμαν ή κανα δισκο πλατο και να ακουγεται απο εκει???Προσοχή μη αρχίσεις να ξοδεύεις τζάμπα αν δεν είσαι σίγουρος για την επίλυση του προβλήματος.
-
Παιζει να εχει φαγωθει η βαση της μηχανης φιλε μου. Ετσι σε ηρεμια και σηκωμενο το αμαξι δεν φαινεται.Προφανως και ειναι χαλαρες οι βασεις σε σημειο που οταν πατας φρενο με μια ορισμενη ταχυτητα μετατοπιζεται ολο το συστημα μεταδοσης κινησης ημιαξονια και δεν μεταδιδεται ομαλα η κινηση. Κοιτα το γιατι αν ειναι ετσι θα πας για περισσοτερα εξοδα.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Παιζει να εχει φαγωθει η βαση της μηχανης φιλε μου. Ετσι σε ηρεμια και σηκωμενο το αμαξι δεν φαινεται.Προφανως και ειναι χαλαρες οι βασεις σε σημειο που οταν πατας φρενο με μια ορισμενη ταχυτητα μετατοπιζεται ολο το συστημα μεταδοσης κινησης ημιαξονια και δεν μεταδιδεται ομαλα η κινηση. Κοιτα το γιατι αν ειναι ετσι θα πας για περισσοτερα εξοδα....επίσης σχισμένη βάση σασμάν.
-
Εμενα για προβλημα στις γλυστρες της δαγκανας μου κανει...
cinquencento S O S προβλημα αγνωστου θορυβου