-
Καλως σας βρηκα κατ αρχην, και συγχαρητηρια για το υπεροχο αυτο φορουμ που βοηθα ανθρωπους να λυσουν τα προβληματα τους και οχι μονο.
Ελπιζω το πρωτο μου ποστ να μην εγινε σε λαθος τοπο
Θα ηθελα αν καποιος φιλος γνωριζει να μου λυσει μια απορια.
Υπαρχει καποιο site η γενικα καποιος καταλογος η οτιδηποτε αλλο που να μπορουμε να βρουμε ποσο εκανε το αυτοκινητο μας οταν το πηραμε? (εννοειται εμεισ θυμομαστε ,αλλα μιλω γενικως,ποσο εκαναν τα αυτοκινητα την χρονια που βγηκαν προς πωληση στην ελλαδα)
πχ ειχα ενα megane coupe του '01 ,ποσο εκανε τοτε?ελπιζω να εγινα κατανοητος,νομιζω οτι μπορει να βοηθησει αρκετους αυτο οταν κανουν συγκρισεις σε μεταχειρισμενα ή τουλαχιστον εινα ενα στοιχειο παραπανω.
παρολα αυτα οπου και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι,ευχαριστω εκ των προτερων. -
Καλως σας βρηκα κατ αρχην, και συγχαρητηρια για το υπεροχο αυτο φορουμ που βοηθα ανθρωπους να λυσουν τα προβληματα τους και οχι μονο.
Υπαρχει καποιο site η γενικα καποιος καταλογος η οτιδηποτε αλλο που να μπορουμε να βρουμε ποσο εκανε το αυτοκινητο μας οταν το πηραμε? (εννοειται εμεισ θυμομαστε ,αλλα μιλω γενικως,ποσο εκαναν τα αυτοκινητα την χρονια που βγηκαν προς πωληση στην ελλαδα)
πχ ειχα ενα megane coupe του '01 ,ποσο εκανε τοτε?ελπιζω να εγινα κατανοητος,νομιζω οτι μπορει να βοηθησει αρκετους αυτο οταν κανουν συγκρισεις σε μεταχειρισμενα ή τουλαχιστον εινα ενα στοιχειο παραπανω.
παρολα αυτα οπου και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι,ευχαριστω εκ των προτερων. -
δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που ψάχνεις
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που ψάχνειςΣε περιοδικά της εποχής;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε περιοδικά της εποχής;
+1.
Επίσης, αν είσαι τυχερός, με αναζήτηση στο Google... -
Μόνο περιοδικά εποχής, σπανίως στο διαδίκτυο.
-
Ρώτα και κανέναν ασφαλιστή, ίσως να έχει κάναν κατάλογο ή να θυμάται την τιμή από κάνα αυτοκίνητο ίδιο σαν και αυτού την τιμή που ψάχνεις να βρεις
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε περιοδικά της εποχής;
ευχαριστω για τις απαντησεις,μαλλον ισως σε καποια αρχειοθετημενα τευχη της εποχης.θα το ψαξω.
αρχικη τιμη αυτοκινητου