-
Καβάλα , οποτε αν περνας καμια μερα απο πανω κανονιζεις για καφεδακι, ειδικα τωρα εαν κανουν και διοδια πανω απο την πολη σε βλεπω να μπαινεις μεσα για παρακαμψη
-
Λίγο νοτιότερα εγώ! Κομοτηνή!
-
Τι διόδια? Δεν θα τα καταργήσουν όλα για να μας τα παίρνουν με το χιλιόμετρο?
-
πριν τις γιορτες ημουν για βολτα κομοτηνη, ερχομε που και που εχω γνωστους που σπουδαζουν ακομη.
πανω απο την καβαλα ειναι να γινουν νεα διοδια μετα το κομβο του λιμανιου λιγο ποιο πανω .
-
Καλησπέρα στην παρέα
Λοιπόν νέος κάτοχος του Pulsar 1.5 Diesel Ν-Connecta. Το παρέλαβα Θεσσαλονίκη απο Θεοχαράκη στις 15/1. Έχω κάνει 2000 χιλιόμετρα μέχρι στιγμής. Εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Κατανάλωση με αρμονική οδήγηση μεικτή στα 4.8 Lt/100 km. Φοβερή κατανάλωση θα έλεγα. Εκτός πόλης σε Εγνατία με Cruise Control στα 130 είμαι στο 4.6 - 4.8. Ο κινητήρας του με έχει ενθουσιάσει και μπορώ να πώ φουλ φόρτωμενος με 4 άτομα και πορτ παγκάζ γεμάτο στην ανηφόρα στο Δερβένι με Cruise Control 130 6η ταχύτητα και δεν κατάλαβε τίποτα...Απο καύσιμο 2 φορές EKO AVIO και 2 φορές V-POWER Diesel. Δεν έχω παρατηρήσει ουσιαστική διαφορά παρά μόνο ίσως λίγο καλύτερο κροτάλισμα και κατανάλωση με το EKO AVIO.
Θα επανέλθω σύντομα
-
Πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα σου εύχομαι! κάλως ήρθες στην παρέα! Προηγούμενο αμάξι; Έτσι και καλύτερα είναι τα πράγματα για τον κινητήρα! Η ντιζελοροπη κάνει τη διαφορά!
-
καλως τον , καλο ταξιδος Διαβασα οτι πηρες το οχημα απο θεοχαρακη καλοχωρι να υποθεσω, εκει πηγαινω για σερβις παρα πολυ καλη συμπεριφορα απο ολους τους τεχνικους εκει.
Δερβενι με 6η ερχομενος απο καβαλα και με 150 χιλιομ, δε καταλαβαινει τιποτα και παντοτε ειμαι γεματος 4 ατομα + αποσκευες.
Avio εγγυηση ειναι, 34500 εχω μονο εκο βαζω ουτε λαμπακι με εχει αναψει για σωματιδια , και σε κρυες μερες μετα περσινα κρυα τσακμακι διχως χουκ μουκΤη χρωμα το πηρες Απο δωρακια τη παιξανε ?
Αν θες μας το Ανεβαζεις να το δουμε το εργαλειο.Than123 και εσυ πρεπει να μας το δειξεις , τα δικα μας ειναι σε ποιο πανω ποστ,
-
Υπάρχει κάποιος που να το πήρε σε άλλο χρώμα εκτός από άσπρο;
Καλοταξιδο φίλε μου -
athtsa : εγραψες οτι πηρες την πλουσια εκδοση μπορεις να δεις την καρτα sd τη version γραφει ?
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια σας! Ναι απο Θεοχαράκη το πήρα και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο παράπονο ίσα ίσα το αντίθετο. Σχετικά με τα δώρα μου έκαναν: συναγερμό, κεραία shark, προστασία πορτ παγκάζ και μπουλόνια ασφαλείας. Λευκό χρώμα το πήρα.
Φωτό απο το αμάξι και από την κάρτα sd
https://ibb.co/fMq2t7
https://ibb.co/nCSw37
https://ibb.co/jhZLVn -
Ξέρει κάποιος σε ποιά version της sd περιλαμβάνονται οι πιο πρόσφατοι χάρτες;
-
αυτη την καρτα φοραω εγω , την αλλαξανε στην εγγυηση.
αν και εχω ψαξει στο internet και βρηκα οτι υπαρχει ιδια που γραφει Version3.0 αντι για version 1.1με την κεραια shark πολυ ωραιο αν και απο τη εχω δει στα αξεσουαρ κοστιζει περιπου 200 ευρω .
νομιζω φιλε μου οτι εχεις την παλια καρτα sd , μισο να κοιταξω λιγο στα αρχεια των εικονων μου. -
Ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου tzes81. Έχω στείλει mail στον Θεοχαράκη σχετικά με την SD Card και όντως βλέπω οτι οι ακόλουθες εκδόσεις υπάρχουν:
25920 4EA0A – (2013/2014)
25920 4EA0B – (2014/2015)
25920 4KJ0A – (2014/2015)
25920 4EA0C – (2015/2016)
KE288-LCNKE15 – (2015/2016)
KE288-LCNKEV2 – (2016/2017)
KE288-LCNKEV3 – (2017/2018)Αναμένω ενημέρωση τους
-
Όταν το βγάλω φώτο και καταφέρω να τις ανεβάσω θα το δείτε και το δικό μου! Είναι όπως το πήρα δεν έχει κάτι διαφορετικό πέρα από το φιμε από τη μέση και πίσω! Υπάρχει λαμπάκι για σωματίδια- αναγεννήσεις; Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει.
-
than123 δεν το εχω προσεξει φιλε μου αυτο το λαμπακι, ασε που εχω βαρυ ποδι και 2ον το πρατηριο που βαζω ειναι συγκεκριμενο αυτα τα 2 χρονια και 2 μηνες που το εχω
athtsa να δουμε ποια καρτα θα σε στειλουν , να ξερεις επεμενε για εγγυηση
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
αυτη την καρτα φοραω εγω , την αλλαξανε στην εγγυηση.
αν και εχω ψαξει στο internet και βρηκα οτι υπαρχει ιδια που γραφει Version3.0 αντι για version 1.1με την κεραια shark πολυ ωραιο αν και απο τη εχω δει στα αξεσουαρ κοστιζει περιπου 200 ευρω .
νομιζω φιλε μου οτι εχεις την παλια καρτα sd , μισο να κοιταξω λιγο στα αρχεια των εικονων μου.Με 250 ευρώ έβαλα android 2din κάμερα igo nav και κτλ κτλ και πέταξα το εργοστασιακό
Sent from my S8 using Tapatalk
-
σε pulsar η σε qashqai φιλε μου,?
ειχες τιποτα αχρωματοψιες στην καμερα οταν εβαζες την οπισθεν , μηπως γινοταν το πανω κατω ?
και προχωρησες στην αλλαγη του ολου συστηματος? -
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
ειχες τιποτα αχρωματοψιες στην καμερα οταν εβαζες την οπισθεν , μηπως γινοταν το πανω κατω ?
και προχωρησες στην αλλαγη του ολου συστηματος?Το πάνω κάτω μπορείς να το ρυθμίσεις
Αν και το navigation ήρθε με δική του κάμερα άφησα την υπάρχουσα και όλα καλά , και τα χειριστήρια του τιμονιού δουλεύουν οκ
Το αυτοκίνητο είναι qasqhai αλλά είναι τα ίδια απλός το δίνουν με ένα ανταπτορα για Νισάν
Για το qasqhai έχει και ένα 8'' din2 απλός σου δίνει και ένα κομμάτι απο τό ταμπλό πλαστικό και κάνει περίπου 300 με 400 ευρώSent from my S8 using Tapatalk
-
Ο χρήστης christosd έγραψε:
και προχωρησες στην αλλαγη του ολου συστηματος?Το πάνω κάτω μπορείς να το ρυθμίσεις
Αν και το navigation ήρθε με δική του κάμερα άφησα την υπάρχουσα και όλα καλά , και τα χειριστήρια του τιμονιού δουλεύουν οκ
Το αυτοκίνητο είναι qasqhai αλλά είναι τα ίδια απλός το δίνουν με ένα ανταπτορα για Νισάν
Για το qasqhai έχει και ένα 8'' din2 απλός σου δίνει και ένα κομμάτι απο τό ταμπλό πλαστικό και κάνει περίπου 300 με 400 ευρώSent from my S8 using Tapatalk
Φίλε έχεις γνώση κάποιο κατάστημα που μπορούμε να δούμε τι υπάρχει για Pulsar στην Θεσσαλονίκη; Αλλιώς πές μας αν θες απο που το έβαλες εσύ.
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης athtsa έγραψε:
Φίλε έχεις γνώση κάποιο κατάστημα που μπορούμε να δούμε τι υπάρχει για Pulsar στην Θεσσαλονίκη; Αλλιώς πές μας αν θες απο που το έβαλες εσύ.
ΕυχαριστώSent from my S8 using Tapatalk
Nissan Pulsar