-
σημερα εχει γενεθλια ο πιο επιτυχημενος συνοδηγος ολων των εποχων.Αυτοι που πρεπει τιν θυμουνται.
-
O Wilson σύμφωνα με το autosport.com προσφέρει 3ετες συμβόλαιο στον Hirvonen. Πόση αισιοδοξία Θεέ μου
-
αισιοδοξια + πατρονοι = win για τον Γουιλσον.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
o Gilbert δειχνει πιο γρηγορος παντως.Ο Chardonnet βεβαια εχει και την υποστηριξη του Daniel Helena.
Daniele Helena, για θυμισε μου ???
Φιλικα,
'el-em'
http://www.ewrc-results.com/final.php?e ... Carlo-2013
καλα κανεις και προσπαθεις να τον σβησεις απο τη μνημη σου.
Κανεις δεν τον θυμαται τον Οβελιξ.
Φιλικα,
'el-em'
Τραγικος; Μάλλον ναι
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Μαλλον;
-
Οβελιξ με 9 παγκοσμια.....
-
ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ
Σαν να μιλαει ο 4χρονος ανηψιος μου (που δεν εχω) που οδηγαει το παιδικο του καρτ και να λεει τον Schumacher, τον Senna ή τον Prost μπακαλη
Τετοιο επιπεδο
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟΣαν να μιλαει ο 4χρονος ανηψιος μου (που δεν εχω) που οδηγαει το παιδικο του καρτ και να λεει τον Schumacher, τον Senna ή τον Prost μπακαλη
Τετοιο επιπεδο
Και το θέμα είναι ότι ακούς τέτοιους χαρακτηρισμούς από άτομα που είναι χρόνια στους αγώνες ενεργά και μη. Κρίμα...
-
Ο χρήστης Spinos7 έγραψε:
ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ
Σαν να μιλαει ο 4χρονος ανηψιος μου (που δεν εχω) που οδηγαει το παιδικο του καρτ και να λεει τον Schumacher, τον Senna ή τον Prost μπακαλη
Τετοιο επιπεδο
Και το θέμα είναι ότι ακούς τέτοιους χαρακτηρισμούς από άτομα που είναι χρόνια στους αγώνες ενεργά και μη. Κρίμα...
Σας βλεπω ολους full στο χιουμορ !!!!
Βγαλτε κι΄αλλη χολη, Εδω ειμαι.'el-em'
-
Ποιος μιλαει
-
Εσύ δηλαδή τι διαφορετικό κάνεις ?
Εάν ο πρωταθλητής Ελλάδος συνοδηγών δεν είναι πιο κοντά στο να κρίνει την δουλειά και το έργο κάποιων πληρωμάτων, ποιος είναι ?
Αντί να προβληματιστείς και να προσπαθήσεις να καταλάβεις γιατί έχει άλλη άποψη από σένα, ειρωνεύεσαι, κάνεις ατυχείς χαρακτηρισμούς και βάζεις εικονίδια του ανιψιού σου.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟΣαν να μιλαει ο 4χρονος ανηψιος μου (που δεν εχω) που οδηγαει το παιδικο του καρτ και να λεει τον Schumacher, τον Senna ή τον Prost μπακαλη
Τετοιο επιπεδο
'TO ATOMO' να χαρακτηρισεις τον ανηψιο σου (που δεν εχεις).
Πες μας τι εχεις προσφερει εσυ στο αθλημα απο το 1969 και μετα που ασχολουμαι ενεργα και μετα ελα να κουβεντιασουμε επι ισοις οροις.'el-em'
-
Ο καθένας πρέπει να ποστάρει σύμφωνα με το βιογραφικό του !Δε θέλουμε υπερβάσεις !
-
@el-em: Αρα αν σου βρω καποιον που ασχολειται με το αθλημα ενεργα απο το 1968 και λεει ακριβως το αντιθετο απο εσενα, θα εχει αυτος δικιο κι εσυ αδικο.
Τρομερο επιχειρημα.
Πες μας και τι ψηφιζεις να ξερουμε που να το ριξουμε εμεις και ποια ομαδα υποστηριζεις να ξερουμε σε ποιο γηπεδο να παμε να φωναζουμε.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Ο καθένας πρέπει να ποστάρει σύμφωνα με το βιογραφικό του !Δε θέλουμε υπερβάσεις !Μάλλον όχι, εάν έχει να πει κάτι για το θέμα.
Αλλά αν κρίνει, υποτιμάει και χαρακτηρίζει προσωπικά τους άλλους με άσχετα σχόλια, ναι. Παρεμπιπτόντως, δεν βρήκα από τον ελεμ κανένα χαρακτηρισμό εκτός και εννοείς το παρατσούκλι 'Οβελίξ' που ο ίδιος ο Ελενά αποδέχεται σαν χαρακτηρισμό.
Μόνον απο τον mirage είδα προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Ο καθένας πρέπει να ποστάρει σύμφωνα με το βιογραφικό του !Δε θέλουμε υπερβάσεις !Βιογραφικά στον
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ο καθένας πρέπει να ποστάρει σύμφωνα με το βιογραφικό του !Δε θέλουμε υπερβάσεις !
Βιογραφικά στον
Ολόσωμης φωτο included !
-
Oταν ο 'πρωταθλητης Ψαροκωσταινας' συνοδηγος δηλωνει για τον Παγκοσμιο πρωταθλητη,και κατα τεκμηριο πλεον επιτυχημενο συνοδηγο στην ιστορια,οτι δεν τον ξερει και δεν τον θυμαται κανεις, τοτε θα μου επιτρεψεις να εχω γραμμενο και να μην υποχρεουμαι να γνωριζω τον εν λογω τοπικο πρωταθλητη κατ'αναλογια (αν με εννοεις...)
Υ.Γ θα μπορουσε καλλιστα να πει οτι αστειευεται ή οτι εσφαλε στην υπερβολη του,αντι να βγαινει να ζητα βιογραφικα για μια λεκτικη μπαρουφα που ειπε
Ουδεις αλανθαστος GF..
+απειρο λοιπον, σε Βillopoulo και mirage! -
Φυσικά και κανείς δεν είναι αλάνθαστος και όλοι έχουν δικαίωμα να αμφισβητούν τα πάντα.
Αλλά νομίζω ότι εδώ γράφουμε για συγκεκριμένο θέμα και όχι τι γνώμη έχει το κάθε μέλος του φόρουμ για το άλλο.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Μάλλον όχι, εάν έχει να πει κάτι για το θέμα.
Αλλά αν κρίνει, υποτιμάει και χαρακτηρίζει προσωπικά τους άλλους με άσχετα σχόλια, ναι. Παρεμπιπτόντως, δεν βρήκα από τον ελεμ κανένα χαρακτηρισμό εκτός και εννοείς το παρατσούκλι 'Οβελίξ' που ο ίδιος ο Ελενά αποδέχεται σαν χαρακτηρισμό.
Μόνον απο τον mirage είδα προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Δεν είναι το Οβελίξ που πειράζει αλλά το 'κανείς δεν τον θυμάταιι...' που ειναι τραγικό αν δεν μπορείς να κατανοήσεις το γιατί λυπάμαι πολύ. Αλλά γιατί κάθομαι και ασχολούμαι
Να μην ξεχάσω να στείλω βιογραφικό. Αλλά προς το παρόν...o Gilbert δειχνει πιο γρηγορος παντως.Ο Chardonnet βεβαια εχει και την υποστηριξη του Daniel Helena.
Daniele Helena, για θυμισε μου ???
Φιλικα,
'el-em'
http://www.ewrc-results.com/final.php?e ... Carlo-2013
καλα κανεις και προσπαθεις να τον σβησεις απο τη μνημη σου.
Κανεις δεν τον θυμαται τον Οβελιξ.
Φιλικα,
'el-em'
Tώρα που το ξαναβλέπω δεν είναι απλά τραγικό αλλά και γελοίο αυτό που έγραψε. Δεν είναι βέβαια το μόνο αλλά τέσπα...
WRC 2014: Ομάδες και οδηγοί