-
Ηead 2 head. Δε μετράνε τα συνολικά στατιστικά, αλλά της εβδομάδας σε συγκριση με κάποιον συγκεκριμένο. Και αν σε 3 κατηγορίες είμαι εγώ καλύτερος και σε 7 εσύ, κερδίζεις 3-7. Στο τέλος έχουμε play-off. Σε μία λίγκα που ήμουν φέτος πήγα τελικό από 7ος.
-
Συγχαρητηρια στον greo για την νικη οπως και στους υπολοιπους για ττην συμμετοχη και τον συναγωνισμο. Ακομα και αυτοι που δεν πηγαιναν καλα ή το ψιλοπαρατησαν φροντιζαν να κοβουν βαθμους (σε μενα ).
Ετσι για την ιστορια και η τελικη καταταξη:
Προσπαθησα στο τελος να σφηνωσω στην μαχη της 1ης θεσης αλλα οτι κερδισα τα εχασα σε αλλες κατηγοριες οπως προβλεψα. Παλι καλα βεβαια να λεω γιατι αν συμπληρωναν ολοι τα παιχνιδια τους νομιζω θα ημουν αρκετα πιο κατω.
Απο τις επιλογες στο ντραφτ κραταω:
Durant υπερικανοποιημενος.
Τιμοθεος σχεδον υπερικανοποιημενος. Μετρια παιχνιδια-Ποπ στην αρχη.
Οπως και Αλ Χορφορντ, Ραιαν Αντερσον αλλα με αφησαν νωρις.
Τιγκ, Μονροε, Μπατλερ ειχαν εκνευριστικες κοιλιες ή αδυναμιες αλλα πηραν θετικο προσημο.
Γκορντον, Νελσον, Τονυ Αλλεν (δυο στιντ). Στο οριο.
Λαθος το κοψιμο στον Ντανλιβι.Απο την προσθαφαιρεση (πρεπει να με μισησαν τα κουμπακια):
DJ Αυγουστινος υπερικανοποιημενος.
Καρρολ σχεδον υπερικανοποιημενος. Επειδη δεν ηταν ευκαιρος για περισσοτερα παιχνιδια.
Σουλινγκερ, Μιλλς, Χενσον θετικο προσημο. Λαθος το κοψιμο στον 3ο.Τρελος που ξαναασχολειται με ομαδα του .
Commish δες αν παιζει να κρατησουμε κανενα παικτη.
Αντε και του χρονου!
-
Για να κρατούσαμε παίκτη θα έπρεπε να ήμασταν conservation league (ή κάπως έτσι λέγεται) αλλά στην περίπτωση αυτή διαχειρίζεσαι το υλικό σου εντελώς διαφορετικά. Γενικά είχες 2 από τους χειρότερους τραυματισμούς από άποψη fantasy. Τόσο ο Χοφορντ όσο και ο Ράιαν ήταν πληγματα.
Και αφού εβαλες την τελική ας πούμε ότι ήσουν ισόβαθμος στην κορυφή με λιγότερη από μία βδομάδα να απομένει.
-
Με καμια 15-20 αγωνες παραπανω. Καποιες παρατηρησεις που εκανα, ο Καμπας που φαινοταν να το χανει με το συμπληρωμα των παιχνιδιων το ελεγξε καλα αντιθετως ο Σωκρατης και ο Αρης BC τα utilities ( -90, -100 ) τα αφησαν για πολυ αργα αν και ο 2ος νομιζω το παρατησε, ακομα τον Ειρηνοποιο -πρωην Αρτεστ- βλεπω στην μια θεση. Και ο 3πητ οταν τραυματιστηκε ο Πολ δεν εκανε το απαραιτητο ροτεησιον και εχασε τα μισα παιχνιδια που χρωσταει εκει.
-
Ναι, το ειχα αφησει για καποιο καιρο γιατι ηταν πολυ δυσκολο να κανω login στην λιγκα, αργοτερα το εφτιαξαν στην yahoo, βρηκα και το app και επανηλθα. Απο προτελευταιος 8ος σε λιγοτερο απο ενα μηνα, και τωρα μετανιωνω, θα μπορουσα να εχω παει πολυ καλα
Sent from my phone using some app
-
Στους περσινούς συμμετέχοντες στάλθηκαν προσκλήσεις. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα.
Σκέφτομαι να διοργανώσω και μία Η2Η λίγκα ενδιαφέρεται κανείς;
-
Που τις έστειλες ρε συ ;
Έχω και εγώ φίλο που παίζει αρκετά fantasy, και θέλει να παίξει μαζί μας σε περίπτωση που θέλουμε κι άλλα άτομα.
-
Στα email που είχατε δηλωμένα. Το δικό σου είναι hidden.
Fantasy League NBA [Διάσπαση]