-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Εμ τι νόμιζες ; Επειδή σου άνοιξε στην αρχή, πίστεψες οτι θα πάει τρένο η ομάδα με τα σαπάκια ;
Eμπαθης και εγκαθετος
@greo,ο Lance αποδεικνυεται φοβερη επιλογη μεχρι στιγμης.Και πριν το χθεσινο triple double εκανε πολυ καλα ματς
-
Άρη σου έχω κάνει πρόταση για trade ρε συ.
απάντησε τουλάχιστον να ξέρω, αλλιώς να πάω να ζητιανέψω απο τον greo καναν παίκτη -
Λίγο που δεν πρόλαβα να κλάσω εχθές, λίγο οι κατάρες του Σωκράτη, τα κατάφερα πάλι και άφησα 8 παίχτες στον πάγκο ...
-
Αλλη φορά να μου λες να κλάνω εγώ για σένα
Βασίλη μη φοβάσαι, πρότεινε άφοβα ή μάλλον θα το κάνω εγώ για σένα
-
Καλύτερα βασικά, γιατί δεν έπαιξαν και πολύ καλά απ'οτι είδα ...
-
Τσίμπησα Bennett και Splitter, άντε να δούμε μήπως πάρω κανά rb....
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Βασίλη μη φοβάσαι, πρότεινε άφοβα ή μάλλον θα το κάνω εγώ για σένα
παίζεις σκληρό poker
δώσμου 1 μέρα να το σκεφτώ (και να διαβάσω στατιστικά...προγνωστικά) και απαντάω αύριο
-
Καλημέρα στην παρέα, στην κεντρική σελίδα του ρόστερ έχει τους παίχτες και δίπλα γράφει αν η ομάδα τους είχε νίκη ή ήττα και φυσικά το σκόρ (πχ W98-92). Δίπλα απ'αυτό, σε κάποιες περιπτώσεις έχει μια μπάλα του μπάσκετ, ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό ;
-
Λογικά αυτό το είδες το βράδυ. Νομίζω ότι είναι παιχνίδι εν εξελίξει.
Ο Μοζγκοφ εσπειρε χθες πάντως
-
Το είδα σήμερα το πρωί κατα τις 08:30, πως γίνεται να είναι σε εξέλιξη όταν δίπλα έγραφε WIN/LOSS ?
-
τρελή χαρά όταν ανεβαίνεις θέσεις
trades παντως δεν βλεπω να γίνονται -
E μ'αυτά που προτείνεις
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
E μ'αυτά που προτείνειςκαι εσύ πήγες να μου κάνεις την κλοπή του αιώνα
βέβαια απο την άλλη dragic έχει ήδη 2 τραυματισμούς και δεν ξέρεις πως θα τραβήξει.
επίσης ο hawes λίγο δύσκολο να συνεχίσει τέτοιες εμφανίσεις για πολύ ακόμη (λέω εγώ) -
Εγώ πως πήρα -3 ενώ δεν έπαιζε κανένας παίχτης μου εχθές ;
Γενικά πρέπει να μας εξηγήσει κάποιος, πως βγαίνει αυτό το +/- που παίρνουμε μετά απο κάθε αγωνιστική. Ξυπνάω κάτι πρωινά που έπαιξαν 6-7 παίχτες μου, βλέπω οτι έχουμ βάλει όλοι 20άρες με ασίστ, ριμπάουντ κτλ και στην κατάταξη κατρακυλάω 1-2 θέσεις. Τι γίνεται ;
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Εγώ πως πήρα -3 ενώ δεν έπαιζε κανένας παίχτης μου εχθές ;Γενικά πρέπει να μας εξηγήσει κάποιος, πως βγαίνει αυτό το +/- που παίρνουμε μετά απο κάθε αγωνιστική. Ξυπνάω κάτι πρωινά που έπαιξαν 6-7 παίχτες μου, βλέπω οτι έχουμ βάλει όλοι 20άρες με ασίστ, ριμπάουντ κτλ και στην κατάταξη κατρακυλάω 1-2 θέσεις. Τι γίνεται ;
Και εγώ παιδιά, sorry που το λέω -και όχι γιατί έχω βρεθεί τελευταίος - αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται είτε οι μισοί από τους παίκτες μου να έχουν παίξει πολύ καλά και γενικά να είμαι σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες από τη μέση και πάνω, και παρόλα αυτά να είμαι συνεχώς στο (-) και να χάνω θέσεις κατάταξης...
Χώρια που με τα διάφορα bugs που έχει βγάλει το σύστημα, δεν εμπιστεύομαι καθόλου τις πράξεις που κάνει για να βγάλει τις σούμες...
-
Λίγο που έχω καταλάβει ως τώρα.
π.χ. παίζουν 5 παίκτες σου. Μαζεύεις σύνολο πόντους , ασιστς κτλ. και τα προσθέτεις. στις κατηγορίες με ποσοστά βγαίνει ο μέσος όρος απο τους 5 παίκτες.
πας μετά στην καρτέλα standings (στον κάτω πίνακα) και προσθέτεις τα παραπάνω νούμερα της ημέρας.
το ίδιο γίνεται και με τις υπόλοιπες ομάδες.
στον ενημερωμένο πίνακα τώρα με τα συνολικά νούμερα βλέπεις που είσαι. στον αποπάνω πίνακα παίρνεις βαθμούς απο το 1-13 για τα συνολικά νούμερα που έχεις σε όλους τους αγώνες (όπως είναι ο απο κάτω πίνακας) και αν είσαι π.χ. δεύτερος στα αμυντικά παίρνεις 12 βαθμούς και τελευταίος στους πόντους, παίρνεις 1.
στην τελευταία στήλη με έντονα γράμματα γίνεται η άθροιση όλων των βαθμών σου και αναλόγως βλέπεις μου είσαι.αν τώρα σε μια μέρα μάζεψες πολλούς πόντους σε κάτι που ήδη ήσουν ψηλά δεν κερδίζεις κάτι αν δεν περάσεις κάποιον άλλον στην συγκεκριμένη κατηγορία.
το θέμα ειναι να κοιτάτε τα συνολικά στατιστικά και όχι αυτά κάθε μέρας!!
τα υπόλοιπα ο greo
-
στα standings, τα λεει ολα ο δευτερος πινακας, τα στατιστικα καθε ημερας προστιθενται στα προηγουμενα και βγαζεις ενα νεο αθροισμα. πχ ας θεωρησουμε μια λιγκα με 3 παιχτες και μια κατηγορια, μεχρι χθες ηταν:
βασιλης 30 blocks
εγω 25
ace 20η βαθμολογια ηταν
βασιλης 3 βαθμους
εγω 2
ace 1Αν σημερα κανει ο βασιλης 2 blocks, εγω 8 κι ο ace 20, θα παμε
βασιλης 32
εγω 33
ace 40νεα βαθμολογια:
ace 3
εγω 2
βασιλης 1Αρα μετραει ποσα θα εχεις μαζεψει στο τελος της σεζον. Στις κατηγοριες με ποσοστα, αντιστοιχα, μετραει η συνολικη ευστοχια ολων των παιχτων σε ολα τα ματς. Τωρα για εσας που βαλατε 20αρες και πεσατε θεσεις, ε, καποιος εβαλε 30αρες, ή ανεβηκατε μια θεση σε 2 κατηγοριες πχ και πεσατε 3 θεσεις σε 4 κατηγοριες.
Δειτε καλυτερα τον δευτερο πινακα, πατηστε πανω σε μια κατηγορια ωστε να κανει sort by... την κατηγορια που θα κλικαρετε και διασταυρωστε με τους βαθμους του πρωτου πινακα. Θα καταλαβετε πως βαθμολογει και κυριως, τι πρεπει να κανετε για να ανεβειτε, πχ εγω βλεποντας τους πινακες, καταλαβαινω πως στα λαθη δεν εχω καμια ελπιδα
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Χώρια που με τα διάφορα bugs που έχει βγάλει το σύστημα, δεν εμπιστεύομαι καθόλου τις πράξεις που κάνει για να βγάλει τις σούμες...την ειδα τη βαθμολογια σου, μια χαρα ειναι οι σουμες σου, δεν κανει και τπτ ιδιαιτερες πραξεις για να την βγαλει, εισαι σε 6 κατηγοριες στους 3 τελευταιους, φυσιολογικο ειναι
Απο τους τελευταιους ο babs ειναι σε τελειως πλασματικη θεση, εχει παιξει 20-30 παιχνιδια λιγοτερα απο τους υπολοιπους, αν προλαβει να τα συμπληρωσει θα μας παρει ολους παραμαζωμα
Εγώ πως πήρα -3 ενώ δεν έπαιζε κανένας παίχτης μου εχθές ;
Γενικά πρέπει να μας εξηγήσει κάποιος, πως βγαίνει αυτό το +/- που παίρνουμε μετά απο κάθε αγωνιστική
προφανως πηρες -3 γιατι ανεβηκαν αυτοι που ηταν απο κατω σου
το +/- γενικα, λεει πως αν πχ μια μερα ανεβηκες 2 θεσεις στα ριμπαουντ και μια θεση στους ποντους ειναι 2+1=3 και ταυτοχρονα επεσες 3 θεσεις στα λαθη και 2 θεσεις στο fg% ειναι 3+2=5. Αρα στο +/- εισαι 3-5=-2
-
Τώρα που κοίταξα λίγο καλύτερα το chart με τις συγκριτικές θέσεις ανά κατηγορία (νομίζω το πιο χρήσιμο, σε ένα πίνακα βλέπεις απόλυτα, σχετικά, ποσοστά, αποστάσεις τα πάντα), είμαι σε 2 κατηγορίες πρώτος, σε 4 περίπου στη μέση, αλλά σε άλλες τέσσερις είμαι τελευταίος και με διαφορά (π.χ. OffRbs -μοναδικός στη λίγκα μας με διψήφιο αριθμό!- και Pts). Για τους πόντους με έχει κρεμάσει ο Kobe, αλλά για τα OffRbs θα δούμε τι θα κάνουμε...
-
Oταν δεν παίζεις λογικό είναι να χάνεις θέσεις γιατί σε περνάνε αυτοί που έπαιξαν.
Βασίλη κάτσε λίγο. Σου έδινα Mathews & Bogut, ζήτησα Dragic & Hawes. Ενας από κάθε ομάδα παίζει πολύ πάνω από το αναμενόμενο και ένας κάτω. Η Φιλαδέλφεια πιθανότατα θα αρχίσει κάτι σερί 20 ήττες και μία ισοπαλία, ο Χοουζ αποκλείεται να παραμείνει εκεί πάνω. Αντίθετα ο Μαθιους είναι κλειδί στο Πόρτλαντ, παίζουν πλήρεις άρα η συγκομιδή του είναι λογική. Ο Ντράγκιτς τώρα προς το παρόν παίζει χάλια και προς το μέλλον δεν ξέρουμε γιατί ο Μπλεντσο είναι οδοστρωτήρας. Ο Μπόγκουτ παίζει καλά αλλά έχει μικρή παραγωγή λόγω περιορισμένης συμμετοχής αν μείνει υγιής θα είναι σχεδόν ισάξιος του Χοουζ.
Δε μου φάνηκε κλοπή, γιατι συγκρίνεις τον Χοουζ όπως παίζει τώρα και τον Ντράγκιτς όπως θα ήθελες να παίζει, με τον Μάθιουζ όπως περιμένατε πριν το πρωτάθλημα να παίζει και τον Μπόγκουτ τραυματία. Και να μην πω τι μου πρότεινες να πέσει το φόρουμ από τα γέλια
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Λίγο που έχω καταλάβει ως τώρα.π.χ. παίζουν 5 παίκτες σου. Μαζεύεις σύνολο πόντους , ασιστς κτλ. και τα προσθέτεις. στις κατηγορίες με ποσοστά βγαίνει ο μέσος όρος απο τους 5 παίκτες.
πας μετά στην καρτέλα standings (στον κάτω πίνακα) και προσθέτεις τα παραπάνω νούμερα της ημέρας.
το ίδιο γίνεται και με τις υπόλοιπες ομάδες.
στον ενημερωμένο πίνακα τώρα με τα συνολικά νούμερα βλέπεις που είσαι. στον αποπάνω πίνακα παίρνεις βαθμούς απο το 1-13 για τα συνολικά νούμερα που έχεις σε όλους τους αγώνες (όπως είναι ο απο κάτω πίνακας) και αν είσαι π.χ. δεύτερος στα αμυντικά παίρνεις 12 βαθμούς και τελευταίος στους πόντους, παίρνεις 1.
στην τελευταία στήλη με έντονα γράμματα γίνεται η άθροιση όλων των βαθμών σου και αναλόγως βλέπεις μου είσαι.αν τώρα σε μια μέρα μάζεψες πολλούς πόντους σε κάτι που ήδη ήσουν ψηλά δεν κερδίζεις κάτι αν δεν περάσεις κάποιον άλλον στην συγκεκριμένη κατηγορία.
το θέμα ειναι να κοιτάτε τα συνολικά στατιστικά και όχι αυτά κάθε μέρας!!
τα υπόλοιπα ο greo
Εγω παντως ακομα δεν καταλαβα πως δουλευουν οι κατηγοριες με τα ποσοστα. Π.χ. στο FG%, ειναι μεσος ορος των ποσοστων ολων των ημερων που παιξαμε μεχρι σημερα ή ειναι ολα τα field goals made / field goals attempted και απλα δεν τα βλεπουμε τα νουμερα που επιχειρηθηκαν αλλα μονο το ποσοστο? Π.χ. εχω 40/100 (0.400), αυριο εριξα 1/3 (.0.333) αρα νεο FG: 41/103 (0.398). Εκτος κι αν ειναι το ιδιο πραγμα και ειμαι απλα ασχετος στα μαθηματικα.
Edit: Ε μαλλον δεν ειναι.
Fantasy League NBA [Διάσπαση]