-
ποσα περιπου?
-
Δεν μπορω να ξερω φιλε μου. Δεν ξερω, αν υπαρχουν, και τα διαφορα χρειαζουμενα.
Και ποσα απο αυτα, θα θελουν αντ/ση, και τι κοστος θα εχουν. Στα παλια μοντελα, υπαρχουν και αρκετες ελειψεις.
Σαν πρωτη εικονα, κανε μια ερευνα αγορας, σε κολλαρα, ψυγειο, θερμοστατη, ταπες.
Και στον μηχανικο σου, την εργασια τοποθετησης.
Πολλες φορες, για αλλα ξεκινας, και στην πορεια, βγαινουν αρκετα προβληματα ακομα.
Παλιο αμαξι ειναι βλεπεις!!
Να εισαι προετοιμασμενος. Αν σε συμφερει, προχωρας.
Δυστηχως, κοστολογιο απο το πληκτρολογιο, δεν βγαινει. -
Ο χρήστης Τζαβαρας Δημητρης έγραψε:
Σκουριες μπολικες. Και μολις βαλεις χερι εσυ, πιθανα εμπλεξες. Το πας, σε συνεργειο λοιπον.
Πρωτα πρωτα το παραφλου, απλα δεν υπαρχει. Και οτι εχει υπαρχει πλεον μεσα, δεν προσφερει τιποτα.
Γνωμη μου, αν βαστα η τσεπη σου. Αλλαγη, ολα τα κολλαρα του νερου.(αν υπαρχουν βεβαια) Πολυ πιθανα, και ψυγειο.
Πιεσε δυνατα, τα κολλαρα με το χερι σου. Αν ειναι σκληρα και ξερα, και τριζουν, ειναι αχρηστα.
Καμποσες υποδοχες των κολλαρων νερου, ισως ειναι σαπιες. (θερμοστατου πχ) Θα χρειαστουν αλλαγη.
Αλλαξε και τον θερμοστατη, με την ευκαιρια. Οι μετταλικες ταπες, κορμου-καπακιου, θα αλλαχτουν οποσδηποτε.
Ενα καλο παραφλου μεσα, (πχ marelli) τσεκαρισμα βαλβιδας βεντιλατερ, και κυκλοφορισε το αμαξι.
Παρακολουθησε πλεον, την σταθμη, στο δοχειο διαστολης, και μετα βλεπεις, για τυχον απωλειες σε φλατζες, κλπ.
Δεν ειναι μικρη η δαπανη, σιγουρα, τουλαχιστον ετσι, θα το κυκλοφορεις ησυχος.+1000000000 απόλυτα σωστός
-
Δεν είναι ακριβα , ο θερμοστάτης έχει 40 -45 και τα κολλαρα ολα μαζι αλλα τόσα αν θυμάμαι καλα γιατί την ίδια αλλαγή την εκανα προπερσυ αν και δεν νομίζω να θες το πρώτο.
Aπώλεια ψυκτικού υγρού σε alfa 33 boxer