-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
δε του πα με το ζορι να παρει τιποτα.εγω μια ιδεα εριξα.Σε αυτή τη φάση παιδιά, όλες οι ιδέες είναι καλοδεχούμενες
Και μάλιστα όσο περισσότερες τόσο το καλύτεροBy the way, ριξτε μία ματιά σε αυτή τη σελίδα
http://www.avis.gr/avisonline/gr/avis.n ... s_for_sale
Οι τιμές σας φαίνονται λογικές σε σχέση με την αγορά????Το ρωτάω αυτό γιατί το Α3 που έχω, είναι από εκεί
Και μπορεί να χρειαστεί να διαπραγματευτω μαζί τους για να το αγοράσω...Οποτε να ξέρω που βρίσκομαι...
-
Κατα πάσα πιθανότητα, έχουν βιώσει 'δοξασμένες' στιγμές τα αυτοκίνητα αυτά.
Η προσοχή που δίδεται απο τον εκάστοτε ενοικιαστή δεν είναι εγγυημένη ενώ απο 1ο
χέρι ξέρω οτι και μερικά καλόπαιδα στις εταιρίες αυτές τους πίνουν το αίμα.
Καλύτερα να τα αποφύγεις.Γνώμη μου είναι να πάρεις καινούργιο supermini στα 14.000 και πιο κάτω.
π.χ Fiesta 1.0 EcoB, Yaris 1.33 ή 1.4D, Clio 0.9 TCE / 1.5 dCiΚαλές αγορές, πολλά ασφαλή χιλιόμετρα.
ΥΓ σιγουρέψου οικονομικά για οποιαδήποτε κίνηση σου.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Κατα πάσα πιθανότητα, έχουν βιώσει 'δοξασμένες' στιγμές τα αυτοκίνητα αυτά.
Η προσοχή που δίδεται απο τον εκάστοτε ενοικιαστή δεν είναι εγγυημένη ενώ απο 1ο
χέρι ξέρω οτι και μερικά καλόπαιδα στις εταιρίες αυτές τους πίνουν το αίμα.
Καλύτερα να τα αποφύγεις.Φίλε georgetz, δεν διαφωνώ σε τίποτα από τα παραπάνω...η ποιότητά σε κάποια από αυτά μπορεί να είναι κακή,
απλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το έχω στα χέρια μου ενάμιση χρόνο και το ξέρω πολύ καλά...στον κατάλογο και τις τιμές που ζητάνε εστιάζω και ρωτάω αν σας φαίνονται λογικές...
γιατί αν πάω να τους ζητήσω μία τιμή για να το κρατήσω...
πάνω κάτω με αυτή τη τιμολόγηση θα με πάνε...Γνώμη μου είναι να πάρεις καινούργιο supermini στα 14.000 και πιο κάτω.
π.χ Fiesta 1.0 EcoB, Yaris 1.33 ή 1.4D, Clio 0.9 TCE / 1.5 dCi..
Καλές αγορές, πολλά ασφαλή χιλιόμετρα.Και αυτή η λύση δεν έχει αποκλειστεί.
-
Σε ένα Skoda Superb L&K (ανώτατο απο πλευράς εξοπλισμού) της λίστας σου που κοίταξα, νορμάλ τιμή έχει
και υπάρχει και σε αγγελία στο car.gr.Αν θες να δεις σε τι φάσμα παίζουν, μπορείς να έχεις ένα εύρος τιμών απο το car.gr.
ΥΓ το forum έχει γνωρίσει στιγμές που στο site του πωλητή είχε άλλα χλμ
και άλλα στο car.gr ο ίδιος ή άλλος πωλητής.
Είναι ένα θετικό αυτό ,καθόλα αυτονόητο βέβαια σε μια υγιή αγορά...
Μεταχειρισμένο Audi A3 ή καινούργιο supermini με 14.000;;;;;