-
καλησπερα σας...ειαι αποφοιτος επαγγελματικου λυκειου μηχανικοσ ηλεκτρολογοσ αυτοκινητων και θελω να μαθω εαν με το πτυχιο αυτο χωρισ να το εχω πιστοποιησει μπορω να δουλεψω μαστορας σε συνεργιο....μετα ξερω μολις κολλησω ενσημα θα δωσω για την πιστοποιηση...οχι σαν βοηθος σαν μαστορας...το τονιζω γτ μου ζητηθηκε να δουλεψω σαν μαστορας....χρειαζεται πιστοποιηση για να δουλεψεισ σαν μαστορας...???
-
καλησπερα σας...ειαι αποφοιτος επαγγελματικου λυκειου μηχανικοσ ηλεκτρολογοσ αυτοκινητων και θελω να μαθω εαν με το πτυχιο αυτο χωρισ να το εχω πιστοποιησει μπορω να δουλεψω μαστορας σε συνεργιο....μετα ξερω μολις κολλησω ενσημα θα δωσω για την πιστοποιηση...οχι σαν βοηθος σαν μαστορας...το τονιζω γτ μου ζητηθηκε να δουλεψω σαν μαστορας....χρειαζεται πιστοποιηση για να δουλεψεισ σαν μαστορας...???
-
-
Χρειάζεσαι προϋπηρεσία, κατά συνέπια δεν είσαι μάστορας για να αναρτήσεις πτυχίο. Τον χρόνο προϋπηρεσίας τον ορίζει το υπουργείο συγκοινωνιών, το κατεξοχήν υπουργείο για την δουλεία μας.
Από δευτέρα θα πάω να ρωτήσω για έναν που έχω και εγώ, τον οποίο προαλείφω για την θέση μου!!!!. ήδη δουλεύει 3 χρόνια με ένσημα μαθητευόμενου. Έχει γίνει τεχνικά βοηθός.Αυτός που σου ζήτησε να δουλέψεις μάστορας, έχει πτυχίο ανωτάτης σχολής στην κουταμάρα, τουλάχιστον αυτός έχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος?. Εάν δεν έχει κάποιος εκεί κρεμασμένο πτυχίο, και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, ούτε από έξω μην περάσεις.
Φιλικά
Α. -
Mάλλον τη δική του άδεια χρειάζεται, ή θέλει να την νοικιάσει μόλις την αποκτήσει.
-
σας ευχαριστω πολυ
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Mάλλον τη δική του άδεια χρειάζεται, ή θέλει να την νοικιάσει μόλις την αποκτήσει.
Καλέ μου φίλε δεν νοικιάζετε. Πρέπει να προληφθεί!. Και να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι επί 8 ώρες και 5 μέρες θα είναι εκεί και θα εποπτεύει, και πουθενά αλλού!!!!!.... έργο μου που κατοχυρώθηκε νομοθετικά 13/03/ 06!!!!!..... δεδικασμένο…. Έχω πέσει στον λάκκο που έσκαψα……. Μα μου αρέσει……………
Α -
Πριν 25 χρονια που πηρα πτυχιο μηχανικου απο Τ.Ε.Σ μου ειχαν πει πως δεν χρειαζοταν προυπηρεσια. Ενω απο ΟΑΕΔ χρειαζοταν. Δεν ξερω τι γινοταν τοτε αλλα νομιζω ετσι ηταν. Παει καιρος.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πριν 25 χρονια που πηρα πτυχιο μηχανικου απο Τ.Ε.Σ μου ειχαν πει πως δεν χρειαζοταν προυπηρεσια. Ενω απο ΟΑΕΔ χρειαζοταν. Δεν ξερω τι γινοταν τοτε αλλα νομιζω ετσι ηταν. Παει καιρος.
Έτσι ήταν συνάδελφε, και έτσι παραμένουν ορθά!. Θεωρία και πράξη!. Το δίπτυχο της επιτυχίας!. Γράφεις 25 χρονιά, και γράφω 50+, λυγίζουν οι ώμοι μου!!!!...... κουράστηκα επιμένοντας…… μα τώρα δεν δουλεύω για της κόρες μου, μα για της κόρες των συναδέλφων…….
Α. -
Αν ησουν στην υπηρεσια μου τωρα θα ειχες συνταξη η Σμχος και βαλε. Τα σεβη μου λοιπον.
-
Πριν 25 χρονια που πηρα πτυχιο μηχανικου απο Τ.Ε.Σ μου ειχαν πει πως δεν χρειαζοταν προυπηρεσια. Ενω απο ΟΑΕΔ χρειαζοταν. Δεν ξερω τι γινοταν τοτε αλλα νομιζω ετσι ηταν. Παει καιρος.Πτυχίο μηχανικού από Τ.Ε.Σ.; Τι είναι το Τ.Ε.Σ.;
-
Αν ησουν στην υπηρεσια μου τωρα θα ειχες συνταξη η Σμχος και βαλε. Τα σεβη μου λοιπον.
Φίλε μου έβγαζα πολλά χρήματα, δεν συγκρινόντουσαν εύκολα με το υπαλληλική. Βεβαία με απεριόριστες ώρες εργασίας τότε που άντεχα. Μα είχε και δόξα…….
Εδώ και 14+ χρόνια, μετά την εγχείριση, θα μπορούσα να πάρω σύνταξη, μα πάλη δεν συνέφερε!. Τώρα θα πάρω!. Βέβαια η πουτ@ν@ δεν κόβει το γ@μ#σ#, πάλι στο ίδιο σημείο θα είμαι.
Α. -
Storm. this is it. http://www.pedia.gr/edu/2g/tesg.html
-
ok. Thanks. Ενδιαφέρον.
Η ΧΡΗΣΗΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ/ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΩΝ