-
ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUBARU M80, ΜΟΝΤΕΛΟ 1993 για ανταλλακτικα ή για να χρησιμοποιηθει απο καποιον που θελει να αγορασει καινουριο και να επωφεληθει απο την εκπτωση λογω αποσυρσης.
Το αυτοκινητο δεν ειναι δικο μου απλως μου ζητησαν να καταχωρησω μια αγγελια στο site.
Η τιμη πωλησης ειναι € 500 (μαλλον συζητησιμη)
Δεν αναφερω λοιπα χαρακτηριστικα, γιατι ο μονος λογως που μπορει να χρησιμοποιηθει ειναι για αποσυρση (εχει καψει φλατζα).
Αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ.Ευχαριστω πολυ
Νικος
-
ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUBARU M80, ΜΟΝΤΕΛΟ 1993 για ανταλλακτικα ή για να χρησιμοποιηθει απο καποιον που θελει να αγορασει καινουριο και να επωφεληθει απο την εκπτωση λογω αποσυρσης.
Το αυτοκινητο δεν ειναι δικο μου απλως μου ζητησαν να καταχωρησω μια αγγελια στο site.
Δεν αναφερω λοιπα χαρακτηριστικα, γιατι ο μονος λογως που μπορει να χρησιμοποιηθει ειναι για αποσυρση (εχει καψει φλατζα).
Νικος
-
Νικος
-
Γεια σας και παλι.
Η αγγελια θα ισχυει μεχρι τελος Ιουλιου, καθως μεχρι τοτε το αυτοκινητο θα εχει δωθει σε εταιρεια ανακυκλωσης.
(υπενθυμιζω οτι δεν ειναι δικο μου, και για καθε διευκρινηση που τυχον χρειαστει θα πρεπει να μου δωσετε λιγο χρονο)
ευχαριστω.
-
καλημερα και καλη εβδομαδα,
παρακαλω να κλειδωθει, καθως το οχημα δωθηκε σε εταιρεια ανακυκλωσης.
ευχαριστω.
SUBARU M80 ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ