-
Καλησπερα, ειναι το πρωτο θεμα που ανοιγω στο forum και ελπιζω να το ανοιγω στο σωστο σημειο!
Παραγγειλα το yaris active γκρι μεταλλικο, στα 1.3000 κυβικα, 5θυρο, βενζινοκινητο και εχω μια απορια που δεν καταφερα να διευκρινισω σχετικα με το toyota touch.
Το αυτοκινητο εχει οθονη αφης toyota touch και δεν ζητησα το touch & go που βασει των οσων μου ειπε ο αντιπροσωπος περιλαμβανει τον πλοηγο και κοστιζει γυρω στα 5 κατοσταρικα παραπανω.
Διαβαζοντας σε διαφορες ιστοσελιδες καταλαβα οτι το touch & go εκτος απο τον πλοηγο, περιλαμβανει και 'προηγμενες δυνατοτητες bluetooth'.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Στη δικη μου εκδοση (active με touch σκετο), υπαρχει bluetooth για hands free klησεις με ανοιχτη ακροαση απο τα ηχεια του αυτοκινητου, ή αυτο περιλαμβανεαι μονο στο touch & go?
Ξερω οτι σιγουρα η εκδοση μου εχει 'χειριστηρια bluetooth στο τιμονι', συνεπως θα εχει συνδεσιμοτητα bluetooth, απλα αναρωτιεμαι αν αυτη αφορα μονο αναπαραγωγη μουσικων αρχειων ή αν περιλαμβανει και hands free κλησεις.
Γενικα το touch & go εχει σοβαρη διαφορα απο το απλο touch?
Αν καποιος εχει παρει το αυτοκινητο περιμενω διαφωτιση, ευχαριστω! -
Καλησπερα, ειναι το πρωτο θεμα που ανοιγω στο forum και ελπιζω να το ανοιγω στο σωστο σημειο!
Παραγγειλα το yaris active γκρι μεταλλικο, στα 1.3000 κυβικα, 5θυρο, βενζινοκινητο και εχω μια απορια που δεν καταφερα να διευκρινισω σχετικα με το toyota touch.
Το αυτοκινητο εχει οθονη αφης toyota touch και δεν ζητησα το touch & go που βασει των οσων μου ειπε ο αντιπροσωπος περιλαμβανει τον πλοηγο και κοστιζει γυρω στα 5 κατοσταρικα παραπανω.
Διαβαζοντας σε διαφορες ιστοσελιδες καταλαβα οτι το touch & go εκτος απο τον πλοηγο, περιλαμβανει και 'προηγμενες δυνατοτητες bluetooth'.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Στη δικη μου εκδοση (active με touch σκετο), υπαρχει bluetooth για hands free klησεις με ανοιχτη ακροαση απο τα ηχεια του αυτοκινητου, ή αυτο περιλαμβανεαι μονο στο touch & go?
Ξερω οτι σιγουρα η εκδοση μου εχει 'χειριστηρια bluetooth στο τιμονι', συνεπως θα εχει συνδεσιμοτητα bluetooth, απλα αναρωτιεμαι αν αυτη αφορα μονο αναπαραγωγη μουσικων αρχειων ή αν περιλαμβανει και hands free κλησεις.
Το ηχοσύστημα που θα έχει το αμάξι σου, έχει κανονικά σύνδεση με bluetooth για έλεγχο των κλήσεων και ανοιχτή ακρόαση, και όπως περιμένεις, και σύνδεση για αναπαραγωγή μουσικής από το κινητό ασύρματα. Μάλιστα όταν επιλέξεις το bt ως πηγή αναπαραγωγής, παίζουν όλοι οι ήχοι του κινητού. Για παράδειγμα σε περιοχή που δεν έπιανε ράδιο και ήθελα να ακούσω ένα συγκεκριμένο σταθμό, έπαιζε το ράδιο από το κινητό μέσω Internet και το άκουγα στα ηχεία κανονικά. Έχω την εντύπωση πως το το touch and go εκτός από πλοήγηση το μόνο που έχει παραπάνω είναι η δυνατότητα να στέλνεις sms μέσω της οθόνης, και να κατεβάζει το σύστημα δεδομένα από το internet μέσω bluetooth έτσι ώστε να βοηθήσει σε κάποια σημεία τον πλοηγό(σημεία ενδιαφέροντος κλπ). Επίσης το touch and go μπορεί να κοστίζει κατά την παραγγελία 500€, αλλά αν θελήσει κανείς να το τοποθετήσει εκ των υστέρων(γίνεται) τα ανταλλακτικά κοστίζουν 900€.
-
Thanks φιλε, πληροφοριες κατατοπιστικες και ευχαριστες
Eρωτηση για toyota touch στο yaris