-
Ενδιαφέρομαι για κάποιον που κανει αποδεδειγμενα καλή και ανθεκτική επισκευή τοπικών μικροζημιών. Εχω ενα μικρό ραγισματάκι στον πισω προφυλακτήρα και θέλω να το εξαφανίσω. Περιοχή ας πουμε απο τερμα Αχαρνών εως βορεια προάστεια. Οποιος ξερει κάποιον που εμεινε ευχαριστημένος απο τη δουλειά του ας μου το προτείνει. thx
-
Ενδιαφέρομαι για κάποιον που κανει αποδεδειγμενα καλή και ανθεκτική επισκευή τοπικών μικροζημιών. Εχω ενα μικρό ραγισματάκι στον πισω προφυλακτήρα και θέλω να το εξαφανίσω. Περιοχή ας πουμε απο τερμα Αχαρνών εως βορεια προάστεια. Οποιος ξερει κάποιον που εμεινε ευχαριστημένος απο τη δουλειά του ας μου το προτείνει. thx
-
-
Chips Away
Αχαρνών 447
Κόμβος Νέας Χαλκηδόνας
Πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά του. -
Χα! εκεί έχω κλείσει τελικά να πάω. Δεν είναι ο φτηνότερος αλλα απ όσους είδα αυτοί μου έκαναν την καλύτερη εντύπωση.
-
Το συγκεκριμένο έχει πολύ καλό όνομα!!
-
+1 για την chips away στην Αχαρνων.Εστειλα σημερα φιλο με εβο Χ με γρατζουνια σε ζαντα με περιεργη βαφη (rays) και με ΤΟΠΙΚΟ βαψιμο δεν φαινεται ΤΙΠΟΤΑ.
Οσους εχω στειλει εχουν μεινει υπερ ευχαριστημενοι.Επισης αριστη δουλεια και η chips away στο Ελληνικο(Πρακτικερ)
-
Όχι τόσο καλός της Λ.Χασιάς στο Ίλιον......
-
Πάω στην http://alldentmagic.com/main.html Κερατσίνι. Από όσους ρώτησα, ζητά τα λιγότερα λεφτά, πετυχαίνει το χρώμα ακριβώς και δεν ξεβάφει-θολώνει-ξεφτάει μετά τα 6 χρόνια που πήγα. Πήγα και πρόσφατα. Γίνεται βέβαια της κακομοίρας στον κόσμο και δουλεύει μέχρι αργά το βράδυ
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
+1 για την chips away στην Αχαρνων.Εστειλα σημερα φιλο με εβο Χ με γρατζουνια σε ζαντα με περιεργη βαφη (rays) και με ΤΟΠΙΚΟ βαψιμο δεν φαινεται ΤΙΠΟΤΑ.
Οσους εχω στειλει εχουν μεινει υπερ ευχαριστημενοι.Επισης αριστη δουλεια και η chips away στο Ελληνικο(Πρακτικερ)
Τοπικό βάψιμο σε ζάντα; Πολύ σημαντικό! νόμισα ότι δεν γίνεται! Θα πάω να τους επισκεφτώ στην Αχαρνών! Κρατά στο χρόνο ή αλλάζει απόχρωση μετά; Για ένα βαψιματάκι μεγέθους μικρού δακτύλου που έκανα μόνος στην στεφάνη της ζάντας (για να καλύψω μικρότερη γρατσουνιά και έχει γίνει μετά σχεδόν μολυβί ματ από ασημί!), πόσο θα στοιχίσει να το αφαιρέσει και να το βάψει ίδιο με την υπόλοιπη;
Μόνο ελπίζω να μη μου βάψει όλη την ζάντα. Γίνεται να βάψει μόνο την βλάβη και όχι άλλο απο το καλό χρώμα της ζαντας; -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Τοπικό βάψιμο σε ζάντα; Πολύ σημαντικό! νόμισα ότι δεν γίνεται! Θα πάω να τους επισκεφτώ στην Αχαρνών! Κρατά στο χρόνο ή αλλάζει απόχρωση μετά; Για ένα βαψιματάκι μεγέθους μικρού δακτύλου που έκανα μόνος στην στεφάνη της ζάντας (για να καλύψω μικρότερη γρατσουνιά και έχει γίνει μετά σχεδόν μολυβί ματ από ασημί!), πόσο θα στοιχίσει να το αφαιρέσει και να το βάψει ίδιο με την υπόλοιπη;
Μόνο ελπίζω να μη μου βάψει όλη την ζάντα. Γίνεται να βάψει μόνο την βλάβη και όχι άλλο απο το καλό χρώμα της ζαντας;ston φιλο μου το εκανε το τοπικο στη ζαντα.Τωρα για τιμες τι να σου πω.Περνα απο εκει.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Πάω στην http://alldentmagic.com/main.html Κερατσίνι. Από όσους ρώτησα, ζητά τα λιγότερα λεφτά, πετυχαίνει το χρώμα ακριβώς και δεν ξεβάφει-θολώνει-ξεφτάει μετά τα 6 χρόνια που πήγα. Πήγα και πρόσφατα. Γίνεται βέβαια της κακομοίρας στον κόσμο και δουλεύει μέχρι αργά το βράδυΒλέπω στην σελίδα τους ότι οι τύποι δίνουν 4 χρόνια εγγύηση. Πολύ ενδιαφέρον, θα τους έχω στα υπόψη σίγουρα!
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Πάω στην http://alldentmagic.com/main.html Κερατσίνι. Από όσους ρώτησα, ζητά τα λιγότερα λεφτά, πετυχαίνει το χρώμα ακριβώς και δεν ξεβάφει-θολώνει-ξεφτάει μετά τα 6 χρόνια που πήγα. Πήγα και πρόσφατα. Γίνεται βέβαια της κακομοίρας στον κόσμο και δουλεύει μέχρι αργά το βράδυΠερνάω καθημερινά μπροστά από το μαγαζί. Οι πακιστανοί και λοιποί σκουροχρωμοι αλλοδαποί που δουλεύουν εκεί δεν με προιδεαζουν θετικά για να πάω εκεί σε περίπτωση που συμβεί κάτι. Τι εμπειρία έχουν; μαζεύει κάθε τόσο μερικούς, μαθαίνουν πάνω στου καθενός από εμάς το αυτοκίνητο τσατρα πατρα και γίνονται μάστορες; βάλε αυτό, βάλε και το φόρτο εργασίας (λόγω ελαφρώς χαμηλοτερων τιμών σε σχέση με τον ανταγωνισμο) και άρα τη βιασύνη να τελειώνουν την κάθε επισκευή....και γίνεται συνδυασμός που δεν θα εμπιστευόμουν το αυτοκίνητο μου.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Τι να σου πω και εμένα όταν μου τον σύστησαν ήμουν επιφυλακτικός λόγω των Πακιστανών, πάντως δουλειά κάνει πολύ καλή, έχει πάει και σε όλα τα πρωινάδικα, τα έχει στο youtube, τώρα ότι γίνεται χαμός στο ίσιωμα από τον πολύ κόσμο κάτι λέει. Ξαναπήγα πρόσφατα και έφτιαξα όλες τις γρατσουνιές και τα χαλάζια χωρίς βαφή και έμεινα και πάλι ευχαριστημένος, το αυτοκίνητο έγινε σαν καινούργιο. Επίσης στα πλαίσια της πόρτας, στα λάστιχα των πόρτων δεν φαίνεται καθόλου βαμμένο.
-
Πιστεύω πως δεν έχει σχέση τόσο αν είναι αλλοδαποί, αλλά αν τους αλλάζει συχνά. Δηλαδή να τους έχει 'μαύρους' και με την πρώτη στραβή που θα γίνει θα παίρνουν δρόμο και βάζει άλλους. Αυτή η τακτική αφήνει τα μέγιστα κέρδη φυσικά αλλά για την ποιότητα της δουλειάς δεν είναι καλό. Το έχω δει και σε πλυντήρια τι γίνεται...
Eπισκευή μικροζημιών