-
Καλησπερα και απο μενα . Παρακουλουθω τις πολυ ενδιαφερουσες συζητησεις χρονια και ηρθε η ωρα να ζητησω την γνωμη σας
Προσφατα αγορασα μια SLK 200 του 2007 (AMG δευτερο επιπεδο. Δεν ξερω αν θελει διαφορετικο απο το μαμισιο) σε καλη γενικα κατασταση γυρω στα 110000 χιλ. Αναμενομενο οτι μπορει να χρειαζοταν αλλαγη δισκου (αν και περιοριστηκα στην γνωμη ενος μηχανικου).
Οποιος εχει εικονα τι μαρκα aftermarket 3 σε 1 σετ μπορω βαλω και σχεση ποιοτητας , επιδοσεις, τιμης και ποσο θα επρεπε να πληρωσω περιπου για μια τετοια εργασια ας μου πει μια γνωμη
-
Καλησπερα και απο μενα . Παρακουλουθω τις πολυ ενδιαφερουσες συζητησεις χρονια και ηρθε η ωρα να ζητησω την γνωμη σας
Προσφατα αγορασα μια SLK 200 του 2007 (AMG δευτερο επιπεδο. Δεν ξερω αν θελει διαφορετικο απο το μαμισιο) σε καλη γενικα κατασταση γυρω στα 110000 χιλ. Αναμενομενο οτι μπορει να χρειαζοταν αλλαγη δισκου (αν και περιοριστηκα στην γνωμη ενος μηχανικου).
Οποιος εχει εικονα τι μαρκα aftermarket 3 σε 1 σετ μπορω βαλω και σχεση ποιοτητας , επιδοσεις, τιμης και ποσο θα επρεπε να πληρωσω περιπου για μια τετοια εργασια ας μου πει μια γνωμη
-
-
Τι ειναι το amg δευτερο επιπεδο?
-
Το tuning που κανει AMG στο full sports pack στον κινητηρα. Ανεξαρτητα το θεμα ειναι ο συμπλεκτης
-
Συνήθως η Μέρκ χρησιμοποιεί LUK. Αν είσαι Αθήνα να σου στείλω πμ με συνεργείο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Συνήθως η Μέρκ χρησιμοποιεί LUK. Αν είσαι Αθήνα να σου στείλω πμ με συνεργείοΝαι σε ευχαριστω φιλε μου. Επισης ακουσα και για sachs αλλα δεν ξερω διαφορες
-
Ο χρήστης corden20000 έγραψε:
Συνήθως η Μέρκ χρησιμοποιεί LUK. Αν είσαι Αθήνα να σου στείλω πμ με συνεργείο
Ναι σε ευχαριστω φιλε μου. Επισης ακουσα και για sachs αλλα δεν ξερω διαφορες
Κυριως Luk , Sachs όχι τόσο. Τώρα για διαφορές μηχανικός δεν είμαι
Καλοτάξιδο το αμάξι σου -
Αν το κόστος δεν είναι πρόβλημα βάλε Sachs Competition, με την αντοχή του θα βγάλει τα λεφτά του στο πολλαπλάσιο.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Αν το κόστος δεν είναι πρόβλημα βάλε Sachs Competition, με την αντοχή του θα βγάλει τα λεφτά του στο πολλαπλάσιο.Αναλογα το κοστος φιλε μου. Καταρχην θελω ο συμπλεκτης να ελαφρυνει. Ειναι ιδιεταιρα σκληρος. Αν δεν κανω λαθος οι αγωνιστικοι ειναι γενικα σκληροτεροι
Ξεχασα να προσθεσω οτι ο μηχανικος δεν βρηκε να πατιναρει. Μου ειπε οτι κανει σκαλοπατι. Και οτι αυτο ειναι ενδειξη επερχομενης καταρευσης. Δεν μπορω να το αξιολογησω αυτο που μου ειπε διοτι απλα δεν το γνωριζω
-
Μπάς και χάλασε κανά τρομπάκι συμπλέκτη?
-
Αυτό το πρόβλημα το κάνουν συνήθως τα χτένια ( σπάνε )
-
Ενα λογικο κοστος εγκαταστασης ποσο ειναι ρε παιδια. Νομιζω το ανταλακτικο σε Luk ειναι γυρω στο 500 ρικο
-
Επισης αν μπορει καποιος να μου πει αν η ερμηνεια του σκλοπατιου στεκει
-
Ενα λογικο κοστος εγκαταστασης ποσο ειναι ρε παιδια. Νομιζω το ανταλακτικο σε Luk ειναι γυρω στο 500 ρικοαν εχω βαλει λαθος μοντελο, βαλε το σωστο
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ενα λογικο κοστος εγκαταστασης ποσο ειναι ρε παιδια. Νομιζω το ανταλακτικο σε Luk ειναι γυρω στο 500 ρικο
αν εχω βαλει λαθος μοντελο, βαλε το σωστο
Το σωστο εβαλες. Με προβληματιζει το οτι η τιμη ειναι 50% κατω απο την τιμη που μου ειπε ο μηχανικος. Ειναι σιγουρα το original?
-
Το σωστο εβαλες. Με προβληματιζει το οτι η τιμη ειναι 50% κατω απο την τιμη που μου ειπε ο μηχανικος. Ειναι σιγουρα το original?
Ρωτησα για το μοντελο γιατι ειχε 2 , ενα με 160κατι και το αλλο με 180κατι αλογα.
Δε εχω αγορασει απο το συγκεκριμενο μαγαζι, εχουν αγορασει αλλοι απο εδω ομως και δε νομιζω να πουλανε μουφες.
Μπορει με μερικα τηλεφωνα στην αγορα ή ψαξιμο στο νετ να δεις και αλλες τιμες. Υποψη οι τιμες αφορουν ολο το σετ, οχι μονο το δισκο. Παρτους ενα τηλεφωνακι στην τελικη.Χρησμοποιησε τους κωδικους reference που γραφει στα μοντελα μεσα, δες και το site της Luk ή της Sachs τι ειναι το καθε μοντελο.
Ο μηχανικος μπς και εβαλε και την υπηρεσια του (τα 'βαλτικά' ) μεσα και ειπε συνολο 500αρικο? Γιατι αυτος αγοραζει πιθανα φτηνοτερα και απο τις τιμες που ειδες.
Δες εναλλακτικες τιμες εδω,
http://www.parts.gr/Search3.aspx?vtype=2#make=74&model=5109&type=-1&body=26663!011012088800180&b2=1&p=after&c=659&t2=26663&page=page-1και εδω παλι εχει αλλες τιμες.
http://www.nt.gr/?Section=AUTO&carmodel=17884&caryear=2007&carcategory=100050&cargroup=479
(το μαγαζι αυτο ειναι πιο ακριβο γενικα). -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ρωτησα για το μοντελο γιατι ειχε 2 , ενα με 160κατι και το αλλο με 180κατι αλογα.
Δε εχω αγορασει απο το συγκεκριμενο μαγαζι, εχουν αγορασει αλλοι απο εδω ομως και δε νομιζω να πουλανε μουφες.
Μπορει με μερικα τηλεφωνα στην αγορα ή ψαξιμο στο νετ να δεις και αλλες τιμες. Υποψη οι τιμες αφορουν ολο το σετ, οχι μονο το δισκο. Παρτους ενα τηλεφωνακι στην τελικη.Χρησμοποιησε τους κωδικους reference που γραφει στα μοντελα μεσα, δες και το site της Luk ή της Sachs τι ειναι το καθε μοντελο.
Ο μηχανικος μπς και εβαλε και την υπηρεσια του (τα 'βαλτικά' ) μεσα και ειπε συνολο 500αρικο? Γιατι αυτος αγοραζει πιθανα φτηνοτερα και απο τις τιμες που ειδες.
Δες εναλλακτικες τιμες εδω,
http://www.parts.gr/Search3.aspx?vtype=2#make=74&model=5109&type=-1&body=26663!011012088800180&b2=1&p=after&c=659&t2=26663&page=page-1και εδω παλι εχει αλλες τιμες.
http://www.nt.gr/?Section=AUTO&carmodel=17884&caryear=2007&carcategory=100050&cargroup=479
(το μαγαζι αυτο ειναι πιο ακριβο γενικα).Σωστη παρατηρηση για την ιπποδυναμη. Θεωρω οτι ειναι αυτο που εβαλες χωρις να ειμαι 100 % σιγουρος. Τωρα οτι παιζει πολυ δουλεμα απο τα μαστορια δεν το συζηταω. Τρελη μπιζνα . Οτι θελουν σου λενε και οτι θελουν βαζουν. Εμενα μου ειπε 500 το σετ και 200 τα εργατικα. Προφανως παρελειψε να μου πει οτι θα το παρει 200.
Αν το παρω απο το site απλα θα του πω να του δωσω τα εργατικα να δω τι θα μου πει
-
Μια σημειωση χωρις παρεξηγηση:
Σωστη παρατηρηση για την ιπποδυναμη. Θεωρω οτι ειναι αυτο που εβαλες χωρις να ειμαι 100 % σιγουρος
Δεν ξερεις ποιο μοντελο εχεις ???
Μηπως να κοψουμε την κουβεντα για ψαξιμο μονος σου εδω? -
Έυκολο να ανακαλύψεις την μαμά ιπποδύναμη Απο τα μισά του 07 είναι με τα 184 άλογα, απο πρίν με τα 163
Αλλαγη δισκο πλατω σε SLK 200.