-
καλησπερα σας ..ειμαι κατοχος ενος aygo mmt sport 2010 με 58000 χλμ..και χτες μετα απο επισκεψη στο συνεργειο για το αιρκοντισιον μου ειπανε οτι εχει χαλασει απο πετραδακι το ψυγειο του αιρκοντισιον..θελουνε πανω κατω 300 ευρω..εξω το φτιαχνω πιο φτηνα αλλα με τηω εγγυηση μετα τι γινεται??? αν εχω ενα προβλημα με ενα αλλο σημειο του αυτοκινητου θα με καλυπτει?? ευχαριστω
-
καλησπερα σας ..ειμαι κατοχος ενος aygo mmt sport 2010 με 58000 χλμ..και χτες μετα απο επισκεψη στο συνεργειο για το αιρκοντισιον μου ειπανε οτι εχει χαλασει απο πετραδακι το ψυγειο του αιρκοντισιον..θελουνε πανω κατω 300 ευρω..εξω το φτιαχνω πιο φτηνα αλλα με τηω εγγυηση μετα τι γινεται??? αν εχω ενα προβλημα με ενα αλλο σημειο του αυτοκινητου θα με καλυπτει?? ευχαριστω
-
-
Εχω την εντυπωση οτι σε εξουσιοδοτημενο αλλα οχι αντιπροσωπεια ( που βαρανε ) να το πας μια χαρα δε θα εχεις προβλημα με την εγγυηση..εχει αλλαξει το καθεστως ή ηταν παντα ετσι και καναν τις παπιες...
Καποιος πιο ψαγμενος στο θεμα ,γιατι δεν ειχαμε ποτε καινουργια με εγγυηση στην οικογενεια, ας μας βοηθησει με το νομικο πλαισιο, καποια γραπτη αποφαση κτλπ.. -
το τακτοποιησα αλλιως τελικα...αφου πηρα τηλεφωνο για το σερβις και μου ειπανε 300 ευρω στις 60.000 χλμ το εβγαλα εκτος εγγυησης και τελειωσε το θεμα ..θελανε 300 για σερβις και αλλα 300 για το ψυγειο ενω το ψυγειο κολλιεται και το σερβις το εκανα με 100
-
Θα εννοεις τον συμπυκνωτη προφανως.... ξερουμε κανενα εμπιστο συνεργειο για να το αλλαξω και εγω?? (χω το ανταλλακτικο) στην περιοχη χαλανδρι - Ν Ιωνια- γαλατσι κ.λ.π. ??οχι εξουσιοδοτημενο για καλη τιμη...
-
Τελικα αλλαχτηκε ο συμπυκνωτης κοστος 120 ευρω και εργατικα 85.. σε ενα εξουσιοδοτημενο πανω στη κηφισσιας μετα το ΥΓΕΙΑ ανεβαινοντας δεξια...
ΨΥΓΕΙΟ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΓΙΑ AYGO