-
Ωραία...
-
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
_Στο 3,10 και στο 3,30 η απάντηση σε όσους θέλουν να κάτσουν σε φουρκέτα.Περιμένω σχόλια.
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
_
Στο 3,10 και στο 3,30 η απάντηση σε όσους θέλουν να κάτσουν σε φουρκέτα.Περιμένω σχόλια.
Νομίζω πως δεν πιέζει 100%.
Υ.Γ: Εγώ πάντως έχω επιλέξει γρήγορα κομμάτια να δω.
-
Επειδή οι ερωτήσεις μου στο νήμα για τις προσβάσεις πιθανότατα 'κολλάνε' και στο παρόν νήμα και για να μην λαμβάνω απαντήσεις από εδώ και από κει, όποιος θέλει ας κάνει τον κόπο να δει μήπως μπορεί να απαντήσει σε κάποια από τις δύο ερωτήσεις μου εδώ.
-
-
Βρηκα αυτό
45.3 ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΣΚΕΛΟΣ
Η σειρά εκκίνησης για το 1ο Σκέλος είναι η παρακάτω:- Οδηγοί FIA
- Όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί θα ακολουθήσουν σειρά εκκί-
νησης στην κρίση των οργανωτών.
45.4 ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΚΕΛΗ
Η σειρά εκκίνησης για τα τα επόµενα Σκέλη θα βασίζεται στην
κατάταξη της τελευταίας ειδικής του προηγούµενου Σκέλους,
εκτός από Υπερειδική διαδροµή, όταν αυτή διεξάγεται στο
τέλος του Σκέλους. Για να βελτιωθεί η ζωντανή τηλεοπτική κά-
λυψη, ο promoter του πρωταθλήµατος µπορεί να ζητήσει να
αλλάξη η σειρά εκκίνησης των αυτοκινήτων στο τέλος του σκέ-
λους.
Αρα βαση των παραπανω θα πρέπει να περιμένουμε την τελευταια αυριανη ειδική για να ξέρουμε την εκκίνηση της κυριακής?αν ναι φαντάζομαι υπάρξει αντίστροφη σειρά εκκίνησης.
-
http://www.acropolisrally.gr/userfiles/ ... r_Leg1.pdf
για τους Ελληνες πατας ωραριο εκκινησης-> start list leg1 HRC
http://www.omae-epa-live.gr/ -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
http://www.acropolisrally.gr/userfiles/CMSFiles/2014/NoticeBoard/Starting_Schedule_for_Leg1.pdfγια τους Ελληνες πατας ωραριο εκκινησης-> start list leg1 HRC
http://www.omae-epa-live.gr/ -
@dim8 για το δευτερο σκέλος εχω απορία.
-
@dim8 για το δευτερο σκέλος εχω απορία.θα χρειαστει να περιμενεις μεχρι Σαββατο απογευμα.
Ειμαστε ετοιμοι για αυριο?
να δω πως θα κλεισω ματι το βραδυ -
ναι ειμαι ετοιμος ,βεβαια κοιταω να δω τι θα γίνει με τον καιρό άμα ειναι τελέιως χάλια θα δω.βεβαια εγω εχω ματια μονο για έναν πλέον.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
@dim8 για το δευτερο σκέλος εχω απορία.
θα χρειαστει να περιμενεις μεχρι Σαββατο απογευμα.
Ειμαστε ετοιμοι για αυριο?
να δω πως θα κλεισω ματι το βραδυΤοσο αγχος πια;
-
ναι ειμαι ετοιμος ,βεβαια κοιταω να δω τι θα γίνει με τον καιρό άμα ειναι τελέιως χάλια θα δω.βεβαια εγω εχω ματια μονο για έναν πλέον.ας κανει οτι καιρο θελει,και χιονια να ριξει τελεια θα ειναι
δεν βαζεις το βιντεο της κατηφορας?
Τοσο αγχος πια;
τοσο και αλλο τοσο
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ναι ειμαι ετοιμος ,βεβαια κοιταω να δω τι θα γίνει με τον καιρό άμα ειναι τελέιως χάλια θα δω.βεβαια εγω εχω ματια μονο για έναν πλέον.
ας κανει οτι καιρο θελει,και χιονια να ριξει τελεια θα ειναι
Τοσο αγχος πια;
τοσο και αλλο τοσο
και εγω μια απο τα ιδια ειμαι πλακα εκανα 05.30 αναχωρηση απο Κερατσινι για οπου με βγαλει η ακρη
-
Δεν περνάει η ώρα με τίποτα!!!
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
και εγω μια απο τα ιδια ειμαι πλακα εκανα 05.30 αναχωρηση απο Κερατσινι για οπου με βγαλει η ακρη5,30
και λες εμενα αγχωμενο?
@πιεναφ
φαε κατι να περασει η ωρα.Τον λογαριασμο ξερεις που θα τον στειλεις -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ας κανει οτι καιρο θελει,και χιονια να ριξει τελεια θα ειναι
Τοσο αγχος πια;
τοσο και αλλο τοσο
Τι βίντεο έχουμε? Πήγε κανεις σημερα στις δοκιμες να μας πει εντυπωσεις?
-
Ο δικός μου ενθουσιασμός πάντως είναι τέτοιος που θα έλεγες ότι δεν έχω ξαναπάει σε Acropolis...
Αυτό οφείλεται στο ότι θα δω για πρώτη φορά ασφάλτινη ειδική (και απ' ό,τι φαίνεται βρεγμένη), ελπίζω μόνο να μην πάει χαμένη η χαρά...
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
@πιεναφ
φαε κατι να περασει η ωρα.Τον λογαριασμο ξερεις που θα τον στειλειςΆστα, έμαθα ότι οι 'άλλοι' σκίζανε κάτι παΐδια στο βουνό και έχω σκάσει...
Υ.Γ. Και εγώ 5:30 θα ξυπνήσω, εκτός αν μου την δώσει και τους κάνω βραδυνή έφοδο!
Ραλι Ακρόπολις 2014