-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ GOLF 3 95' ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ 1-2'' ΚΑΙ ΖΒΗΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ GOLF 3 95' ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ 1-2'' ΚΑΙ ΖΒΗΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.
-
-
Πιθανοτατα, προβλημα με immobilizer.
Δεν θα αποφυγεις το συνεργειο. -
Ο χρήστης petros.golf3 έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ GOLF 3 95' ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ 1-2'' ΚΑΙ ΖΒΗΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.Aν δεν πιανουν τα χερια σου γενικοτερα δε θα αποφυγεις το συνεργειο αλλα και να πιανουν χρειαζεσαι προφανως λεφτα για καποιο πιθανο ανταλακτικο.
-Πιθανη ζημια αντλια βενζινηςΣε αλλες περιπτωσεις μπορει να ειναι πολλα και προφανως εχει να κανει με την τροφοδοσια τσεκαρε αρχικα τα πιο απλα πραγματα μπαταρια, μπουζι, πολλαπλασιαστες και ασφαλειες.
Σημειωση - Βλεποντας το σχολιο του χρηστη Δημητρη θελω να ρωτησω το αμαξι εχει emobilaizer? λογο το οτι ειναι του 95' αν ναι πρεπει να εξεταστει και αυτη η εκδοχη.
-
Απο το 94 και μετα, ολα τα 3αρια ειχαν ιμο.
Το δικο μου, που ειναι του 92, δεν εχει..
golf3 95