-
Ο χρήστης Antong έγραψε:
AΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ
ΖΩΗ-ΘΑΝΑΤΟΣ
ΕΛΛΑΣ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣΜΗΝ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΟΗΣΕΤΑ -
Με τα οσα ειδαμε,πειστηκα πλεον οτι ΝΔ θελει τις εκλογες και ονειρευεται αυτοδυναμια σε δευτερους και τριτους γυρους.
ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν εχουν καμια απολυτως επιλογη,πρεπει να συνεχισουν αυτο που κανουν (ακατασχετη μπουρδολογια υπερ ΕΡΤ)και να ελπιζουν να αργησουν οι εκλογες οσο γινεται περισσοτερο.Ομως η ΝΔ προφανως κρινει οτι πλεον καθε μερα θα φθείρεται και θα χασει το προβαδισμα της αρα λογικα θα εχουμε κι αλλες εντασεις,ειτε στο ιδιο θεμα είτε σε άλλο,ερχονται λουκετα σε νοσοκομεια λεει.
-
υπαρχει δυνατοτητα για δημοσκοπηση του στιλ τι θα ψηφιζαμε αν αυριο γινονταν εκλογες η απαγορευεται απο τον κανονισμο του φορουμ;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Με τα οσα ειδαμε,πειστηκα πλεον οτι ΝΔ θελει τις εκλογες και ονειρευεται αυτοδυναμια σε δευτερους και τριτους γυρους.Ο Σαμαράς τις θέλει, αδυνατώντας να διαχειριστεί τη μεγαλομανία του και τις φωνές που ακούει στο κεφάλι του.
Η ΝΟΥΔΟΥ δεν τις θέλει, γιατί στο πόκερ δεν ήταν ποτέ καλή. -
Ο χρήστης Antong έγραψε:
Ειναι ο Σαμαρας εντολοδοχος;
Ποιων δυναμεων;
Ερχονται εκλογες;
Ποιο το μελλον;Μην βιαστητε να απαντησετε.
Ρητορικα ερωτηματα.
Θα απαντηθουν στο αμεσο μελλον.Antong
Η ερώτηση με τα πολλά φράγκα είναι
Πόσο θα είναι τα τέλη για τα δίλιτρα φέτος? -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Με τα οσα ειδαμε,πειστηκα πλεον οτι ΝΔ θελει τις εκλογες και ονειρευεται αυτοδυναμια σε δευτερους και τριτους γυρους.Όσες πιθανότητες υπάρχουν στο να δεχτούν οι έξω εκλογές, άλλες τόσες έχει η ΝΔ να βγει αυτοδύναμη ή να αυξήσουν τα ποσοστά τους το ΠΑΣΟΚ ή η ΔΗΜΑΡ. ο Τσίπρας τρέμει μήπως ο διάολος σπάσει το πόδι του και αναγκαστεί να κυβερνήσει. Σε αυτή τη φάση νομίζω μόνο η χρυσή αυγή θέλει εκλογές.
-
Νομιζω οτι η ΝΔ σκεφτεται κυριως την επερχομενη πτωση της,σε συνδιασμο με το οτι τα αλλα κομματα ειναι σε αδυνατο σημειο,ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εχουν τελματωσει,ο Τσιπρας δεν ανεβαινει,οποτε ειναι ιδανικο το σημειο.
Αν η ΝΔ το αφησει πχ για ενα χρονο, τοτε θα εχει χασει ευκολα ενα 5% (τουλαχιστον) με το σακσές σ(τ)ορυ να εχει ξεδιπλωθει πληρως και να μην εχει μεινει κανενας εργαζομενος ζωντανος.ΧΑ και Συριζα θα ειναι ανεβασμενοι τοτε αμφοτεροι.
-
εκλογές πριν απο τις γερμανικές δεν γίνονται. στανταράκι.
μετά τις γερμανικές, άμα του δώσει δώρο η μέρκελ και κανένα ακόμα κούρεμα, πολύ θα ήθελε ο Σαμαράς αλλά δεν βλέπω να προλαβαίνει για μέσα στο '13.εγώ για ΄14 το κόβω μαζί με τις δημοτικές.
-
Εγω βλεπω οτι βιαζονται παντως,δεν μου φαινονται διατεθειμενοι να περιμενουν μεχρι το 2014.
Εκλογες κανουμε συνεχεια,αλλαζουμε κυβερνησεις,οι εταιροι μας δεν ενοχλουνται εφοσον τις ελεγχουν.
Επισης η συνοχη μεταξυ των εταιρων ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτη πλεον. -
δεν υπήρξε ποτέ συνοχή μεταξύ των εταίρων.
γάμος απο συμφέρον/ανάγκη ήταν πάντα, απλά στην αρχή λέγαμε οτι ερωτεύθηκαν κατά λάθος.
η Δημαρ πλέον παίζει τη συμμετοχή της στην επόμενη Βουλή,ενώ το ΠΑΣΟΚ τείνει να συναντήσει το πεπρωμένο του μια ώρα αρχύτερα. άρα θα ποντάρουν στο παρόν σχήμα σαν το Αλτις, μέχρι τη τελευταία σταγόνα. -
Ο Βενιζελος ουτε στον χειροτερο εφιαλτη του δεν θελει εκλογες γιατι θεωρητικα παιζει μεχρι και να μεινει εκτος βουλης το κομμα,αλλα ο Σαμαρας δεν προκειται να τον ρωτήσει.Μπορει με ουκ ολιγους τροπους να τον αναγκασει να αρει την υποστηριξη του.
-
Τι έγινε ρε παιδιά και άλλος με δεύτερο λογαριασμό στο forum;
-
Χτες στα κατευθυνόμενα ιδιωτικά ΜΜΕ έλεγαν πάντως ότι υπήρξε και απειλή για διακοπή της χρηματοδότησης από τους έξω αν πάνε σε εκλογές... Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά μου ακούγεται πιθανό.
-
Tελικά θα μας πεις ποιανών είναι εντολοδόχος ο Σαμαράς;
-
Ο χρήστης Antong έγραψε:
Ποιων δυναμεων;
Ερχονται εκλογες;Απάντησες στο 3ο, τα άλλα δύο μην τα αφήνεις ορφανά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιων δυναμεων;
Ερχονται εκλογες;Απάντησες στο 3ο, τα άλλα δύο μην τα αφήνεις ορφανά.
Το αφήνει για να μας κρατήσει σε αγωνία
-
Τουλάχιστον, αν διαλυθεί η κυβέρνηση, θα είναι για την ΕΡΤ. Ούτε για την ανεργία, ούτε για τα χαράτσια, ούτε για τη διαφθορά, ούτε για το βασικό μισθό των νέων στα 400τόσα. Ελέησον.
-
-
ποσο για ΓΤΠΚ ειναι;;;
το θεμα ειναι να μην πειραχθει κανενας ΔΥ και ας παει να μαμηθει η χωρα!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τουλάχιστον, αν διαλυθεί η κυβέρνηση, θα είναι για την ΕΡΤ. Ούτε για την ανεργία, ούτε για τα χαράτσια, ούτε για τη διαφθορά, ούτε για το βασικό μισθό των νέων στα 400τόσα. Ελέησον.Τα προβληματα ηταν εξαρχης πολλα
Η ΕΡΤ ηταν και θεμα timing που βολευε την ΝΔ που ονειρευεται πρωτα να σκοτωσει το ΠΑΣΟΚ και μετα να βγει αυτοδυναμη
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ