-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Θα εχει δωρεαν διοδια την Κυριακη να παμε για την ψηφο;Και πας να ψηφίσεις και εκεί σου λένε ότι είσαι εφορευτική επιτροπή και πρέπει να κάτσεις όλη την μέρα εκεί μέχρι την Δευτέρα τα ξημερώματα υποχρεωτικά.
Αυτό είναι θέμα...
-
Ο ΣΥΡΙΖΑ το εχει γυρισει στο πολυ συστημικο και ταυτοχρονα προσπαθει να χαιδευει 17Ν, συνεχιζει να παταει οχι σε 2 αλλα σε πολλες βαρκες.Πιστευω οτι με Τσακαλωτο αρχηγο (το πιο πιθανο σεναριο) θα αποκτησει πιο σαφη ευρωπαικο προσανατολισμο και θα εγκαθιδρυθει ως συστημικο κομμα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
- Τι είναι οι κενσυανές πολιτικές;
Δες το με την ησυχια σου, και μια και δυο φορες. Με το χρονο σου. Ειναι παρα πολυ απλο βιντεακι, η θεωρεια εχει και αλλες πολλες και πιο βαθιες ερμηνιες και εργαλεια αλλα παιρνεις μια γενικη εικονα, και καταλαβαινεις για το τι μιλαμε. Η συνεχεια της θεωρειεας και απο αλλους αγγιζει πλεον και την κοινωνικη θεωρηση καθως και τις δικλείδες ααφαλειας της θεωριας. Οπου υψος (p) αυτο που λεγαμε με τον ταξιδευτη για το επιπεδο τιμης και ακριβειας στην εποχη της νεας γενιας, (οπου το κυκλακι, οι επιδοματικες πολιτικες, μεγαλα κρατικα εργα με χρηματοδοτηση ειτε αμεσα απο τον Προϋπολογισμο, ειτε μεσω συνεργασιων με τον ιδιωτικο τομεα).
Η θεωρεια εξελισεται σε κοινωνικη αντιληψη ακομα πλεον και για τη παιδεια, υγεια, με σκοπο την εμρηνια και αλλων μεταβλητων των καμπυλων αυτων. κτλ Ετσι φτανουμε στο συγχρονο Πασοκ και την λαϊκη Ν.Δ του 'κρατισμου'.
Σημερα απο τη Ν.Δ προτάσσεται μια τελειως αλλη θεωρηση. Θα την πουμε αλλη φορα- Τι πάει να πει 'ενσωμάτωση ΟΛΩΝ των Ελλήνων στην διαχείριηση του κράτους...'
Αυτο που σου ειπα σε ποστ για την οικονομια και κρατισμκ, καλυτερα επρεπε να πω της 'οικονομιας του κρατους' , λαθος μου. - Πως ορίζεται επιτέλους αυτή η προοδευτική κοινωνική αντίληψη; Τι σκ@τά είναι αυτό το πράγμα;;;;;;;
Ειναι τροπο σκεψης και δεκτικοτητας των νεω προτασεων που διαμορφονονται υπο των νεων συνθηκων. Καθε μερα υπαρχουν νεες συνθηκες, αυτες αθροιζονται και απαιτουν νεες λυσεις. Η ικανοτητα να δεχτεις την καταργηση παγιομενων λυσεων (οπισθοδρομηση) μεσω καποιων αντιληψεων και αντικατασταση με νεων ειναι προοδευτισμος. Πολλες φορες ειναι ιδιωμα του ανθρωπου και βρισκεται στο γονιδίωμα του και σχετιζεται με αυτα της διαχειρησης των στρεσογονων καταστασεων. Ειναι δηλαδη βιολογικο χαρακτηριστικο, αλλα και κοινωνικο σε δευτερο βαθμο.
4. Μήπως να άλλαζε όνομα και καταστατικό ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ; Γιατί όσο έχει αυτό το όνομα και καταστατικό Ριζοσπαστικής Αριστερής ιδεολογίας έχει και αριστεροί είναι και κομουνιστές είναι και ακροαριστεροί.
Εδω οντως θελει συζητηση το θεμα, και θα πρεπει η προοδευτικοτητα (Νο4) να αναδυχθει και εδω.
Μακαρι το κιναλ, η ιδανικη λυση, να δειξει τετοια χαρακτηριστικα αλλα εχει κολλησει πισω απο υποστήριξη αλλων θεωριών
-
Ναί, των θεωριών της μάσας, όλα τα Πασόκια είναι εδώ περιμένοντας με την κουτάλα παρά πόδα, στο ΚΙΝΑΛ και στον ΣΫΡΙΖΑ, από πότε πρέπει να περιμένουμε εντιμότητα στην πολιτική από αυτούς ?
-
Αυτή είναι η απάντηση μου σε ένα καλό φίλο που μου είπε για το Τζήμερο και πόσο καλός και σωστός είναι κλπ.
Νομίζω ότι εσύ και οι περισσότεροι έχετε μπερδέψει ή δεν θέλετε να πιστέψετε ότι σαν τους Έλληνες δεν υπάρχει άλλος λαός, αν δεν υπήρχε ο καταστροφικός κομματισμός θα τον είχαμε εφεύρει, μάλιστα αυτό κάναμε, εμείς - ο σοφός - λαός ανάγκασε τους πολιτικούς να γίνουν όπως έγιναν γιατί και οι πολιτικοί είναι σάρκα εκ της σαρκός των πολιτών, εδώ κολλάει το ούνα φάτσα ούνα ράτσα, οι Έλληνες πολίτες είναι από καταβολής κόσμου κοτζαμπάσηδες και δημιούργησαν τους πολιτικούς κατ΄ομοίωσιν τους, το ίδιο έκαναν και με τους γιατρούς, εμείς - ο σοφός - λαός εφηύρε το φακελάκι αρχίζοντας από το καλάθι με τα πεσκέσια από το χωριό φτάνοντας στα χιλιάρικα, εκμαυλίσαμε και τον ιατρικό κόσμο,
Τώρα ότι υπάρχουν έντιμοι Έλληνες δεν το αμφισβητώ, είναι όμως τόσο λίγοι που χάνονται μέσα στην μπλέμπα, μόνο σου είπες για το Καποδίστρια, επιτρέπεται ένας έξυπνος λαός κατά γενική ομολογία να μην έχει βγάλει εδώ και 100 χρόνια άλλους 100- 1000 καποδίστριες ? Δεν επιτρέπεται και ξέρεις γιατί ? Γιατί δεν θέλουμε Καποδίστριες γιαυτό και τον σκοτώσαμε, θέλουμε λαμόγια, θέλουμε ψεύτες, θέλουμε πολιτικούς να είναι σαν εμάς, που για τα χρήματα και την όποια εξουσία στο σπίτι, στο γραφείο, στο εργοστάσιο, στο σχολείο κάνουμε τα χειρότερα στον συγγενή, στον φίλο, στον συνάδελφο κλπ, κλπ, κλπ.
Είμαστε οι χειρότεροι και τραβάμε τα χειρότερα κατ΄επιλογή μας, μου το δείχνει καθημερινά η συμπεριφορά μας και η ιστορία μας, είμαστε ο προμηθέας που ο γύπας την ημέρα μας τρώει το σηκώτι και το βράδυ ξαναγίνεται για να μας το ξαναφάει, είμαστε ο Σίσυφος που σπρώχνει αενάως την πέτρα στον ανήφορο, 2000 χρόνια είμαστε ίδιοι και δεν θα αλλάξουμε ούτε στα επόμενα 2000 χρόνια, είναι η κατάρα και το τίμημα που πληρώνουμε για τα αγαθά της εξυπνάδας μας, των λύσεων που δίνουμε στα δύσκολα, και του φιλότιμου,μιας λέξης που δεν υπάρχει σε κανένα λεξικό του υπόλοιπου κόσμου.
Το να περιμένω να με σώσει ο κάθε άνεργος γόνος μιας δυναστείας, ή ο κάθε ένας που είδε φώς και μπήκε στη βουλή γιατί μυρίστηκε το χρήμα δεν είμαι τόσο χαζός να το περιμένω, προσπαθώ να σωθώ μόνος μου, κάνοντας τα δικά μου λάθη, λάθη που μου ανήκουν και που με κάνουν καλύτερο γιατί από τα λάθη μας μαθαίνουμε, δεν γουστάρω να με φορτώνουν άλλοι με τα δικά τους λάθη, τελειώνω και λέω ότι σε αυτή την φάση πρέπει να φύγει ο Τσίπρας και το σκυλολόϊ του.
Πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση αυτοδυναμίας για να μπορέσει να αλλάξει τον καταστροφικό νόμο της απλής αναλογικής, ( καταστροφικό νόμο όπως είναι σήμερα η Ελλάδα και οι Έλληνες ) να αυξηθεί η ασφάλεια των πολιτών, η παιδεία, η Υγεία κλπ, και να δω ένα κοινοβούλιο και υπουργούς λίγο πιο σοβαρούς από τους Συριζαίους, δεν περιμένω τίποτα άλλο, η οικονομία με επιτήρηση και με πλεονάσματα 2% μέχρι το 2060 που υπόγραψε το τσογλάνι δεν πρόκειται να αλλάξει.
Οπότε σήμερα και μόνο λόγω του εκλογικού νόμου κάθε ψήφος στα μικρά κόμματα είναι ταφόπλακα για την χώρα που χωρίς αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την εποχή θα πέσει στην περιδίνηση συνεχών εκλογών και όλοι φανταζόμαστε τη βουτιά της οικονομίας.Αυτή είναι η δική μου άποψη, σεβαστοί όλοι όσοι έχουν όνειρα για μια καλύτερη Ελλάδα μπαίνοντας στο κοινοβούλιο αλλά η άποψη μου είναι ότι όλοι παλεύουν να τρουπώσουν εκεί μέσα για ίδιον ώφελος, στα χρόνια μου έχω δεί πολλούς που είχαν τις ίδιες ιδέες και τα ίδια αγνά κίνητρα και είδα την άμεση μετάλλαξη τους όταν έκατσαν στην καρέκλα, είδα χιλιάδες να περνούν από το κοινοβούλιο από το 1974 και μετά, όλοι ίδιοι χωρίς εξαιρέσεις, δεν μπορώ να πιστέψω κανένα πιά, με συγχωρείς που σου χαλάω το αφήγημα ,γιατί αν ο Τζήμερος είναι όπως τον παρουσιάζεις και δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω.
Δεν είναι μόνος, έχει και μια ομάδα πίσω του με τα δικά της ατομικά κίνητρα, είδαμε και τους άλλους των μικρών κομμάτων που μας έλεγαν ότι είμαστε εδώ να βάλουμε πλάτη να σώσουμε την Ελλάδα και τους κατάπιε με παροχές και υποσχέσεις ο Τσίπρας σε χρόνο DT, πάλι θα δούμε τα ίδια σκηνικά όταν λείπουν βουλευτές για να περάσουν νομοσχέδια, πάλι θα δούμε μεταγραφές εδώ και εκεί σαν ποδοσφαιριστές γιατί ήταν να μην γίνει η αρχή, τώρα που έγινε και δεν άνοιξε ρουθούνι έχει ανοίξει η όρεξη, έτσι νιώθω και το λέω με πάσα ειλικρίνεια, σέβομαι τους πάντες και τα κίνητρα τους αλλά δεν εμπιστεύομαι πια κανέναν, έχω γίνει πια πραγματιστής, κυνικός και μηδενιστής και ξέρω τι να περιμένω απανταχού..
-
Να γιατί λέω ότι στην οικονομία δεν γίνεται τίποτα, γιατί το Ελληνικό χρέος είναι 95% στα χέρια των δανειστών και ο Σύριζα και η ΝΔ και μέχρι το 2060 και το 2116 είναι με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα στο μεσιανό κατάρτι που λέει και ο ποιητής, και γύρευε μέχρι τότε πόσο θα έχει ανέβει ακόμα, θα πουλήσουμε ακόμα και τα τζετζεράδια μας και θα τρώμε σε όστρακα σε Ευρωπαϊκά συσσίτια του Ερυθρού σταυρού και της νέας UNRRA
https://commodity.com/debt-clock/greece/
UNRRA
https://chronontoulapo.wordpress.com/20 ... %BE%CE%AC/ -
Εμ, θεωρουμε οτι ειστε σοβαροι ανθρωποι και οντως εχετε αποριες και δεν φορατε κρυφα τα τακουνια εκεινης της δασκαλας του δημοτικου που θαυμαζατε μικροι καθως ηλεγχε τα τετραδια της ορθογραφιας.
Αν ειναι ετσι, πειτε το ωστε να σας κανουμε εικονα καθως μπαινετε στο forum
-
LAP μάλλον εννοείς κεϋνσιανή πολιτική/προσέγγιση .
Κενσυανή πολιτική δεν υπάρχει.Αυτό το αναφέρω επειδή έψαχνα στο Google πληροφορίες και δεν έβρισκα.
Οπότε αναφέρεσαι στην παρακάτω προσέγγιση που βρήκα πρόχειρα στο Google.https://www.iefimerida.gr/news/174818/% ... E%B5%CE%BB
http://socialpolicy.gr/2017/04/η-% ... CE%B3.html
υ.γ. το βίντεο δεν το είδα. Δεν έχω πρόσβαση σε youtube.
-
Ναι ρε συ, γραφω κατι και οταν παταω το 'κενο' διορθωνει καποιες λεξεις μονο του. Καποιες φορες βγαζει και λεξεις που δεν υπαρχουν ή εννονει αλλες μεταξυ τους και δεν τις καταλαβαινω ουτε και εγω.
Αλλες φορες εγω κανω λαθος. Πρεπει να εχω κατι σαν δυσλεξία οταν γραφω παρα πολυ γρηγορα. Δεν το εχω ψαξει και ποτε.
-
Εχεις λαθος διοτι δεν εξεταζεις το σημαντικοτερο ολων. Κοινο νομισμα, κοινη κεντρικη τραπεζα
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Αυτή είναι η απάντηση μου σε ένα καλό φίλο που μου είπε για το Τζήμερο και πόσο καλός και σωστός είναι κλπ.
...
Πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση αυτοδυναμίας για να μπορέσει να αλλάξει τον καταστροφικό νόμο της απλής αναλογικής, ( καταστροφικό νόμο όπως είναι σήμερα η Ελλάδα και οι Έλληνες ) να αυξηθεί η ασφάλεια των πολιτών, η παιδεία, η Υγεία κλπ, και να δω ένα κοινοβούλιο και υπουργούς λίγο πιο σοβαρούς από τους Συριζαίους, δεν περιμένω τίποτα άλλο, η οικονομία με επιτήρηση και με πλεονάσματα 2% μέχρι το 2060 που υπόγραψε το τσογλάνι δεν πρόκειται να αλλάξει.
Οπότε σήμερα και μόνο λόγω του εκλογικού νόμου κάθε ψήφος στα μικρά κόμματα είναι ταφόπλακα για την χώρα που χωρίς αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την εποχή θα πέσει στην περιδίνηση συνεχών εκλογών και όλοι φανταζόμαστε τη βουτιά της οικονομίας.
....-
Πες στο καλό σου φίλο ότι ο Τζήμερος μπορεί στο μπλα-μπλα να ακούγεται όμορφα σε κάποια αυτιά (π.χ. στα δικά μου) αλλά στην βουλή μπαίνουν εκτός από τον αρχηγό ενός κόμματος και μία ομάδα βουλευτών του. Σε αυτό λοιπόν το σημείο το κόμμα Δημιουργία Ξανά είναι ένα κόμμα ενός και μόνο ανθρώπου που με τα χίλια ζόρια κατεβάζει ημιτελή ψηφοδέλτια στις εκλογές και μάλιστα με εντελώς αγνώστους πολιτευτές, αγνώστων βιογραφικών σημειωμάτων. Άρα και συνεπώς Τζήμερος = καμένο χαρτί.
-
Την Κυριακή το βράδυ θα ξέρουμε τι θα επιλέξουν οι ψηφοφόροι. Εγώ πάντως κρατώ μικρό καλάθι. Πάντως και εγώ θέλω αυτοδυναμία και μάλιστα ισχυρή γιατί αφενός δεν πιστεύω ότι οι συνεργασίες προσφέρουν κάτι το θετικό στη χώρα και αφετέρου οι κυβερνήσεις συνεργασίας επιβραδύνουν τις διαδικασίες και την κυβερνησιμότητα.
-
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
στορμ μετά από δέκα χρόνια **γιάνι **δεν ξέρεις τα ΠΑΝΤΑ περί κέυνς?μπας κι ήσουνα εξωτερικό?Γιάνι με ένα ν ; Βαρουφάκη;
Αστειεύομαι!!!Πέρα από την πλάκα, εγώ νόμιζα ότι τα κέυνς είχαν κάποια σχέση με την ΚΕΝΥΑ...
Ναι ρε συ, γραφω κατι και οταν παταω το 'κενο' διορθωνει καποιες λεξεις μονο του. Καποιες φορες βγαζει και λεξεις που δεν υπαρχουν ή εννονει αλλες μεταξυ τους και δεν τις καταλαβαινω ουτε και εγω.
Αλλες φορες εγω κανω λαθος. Πρεπει να εχω κατι σαν δυσλεξία οταν γραφω παρα πολυ γρηγορα. Δεν το εχω ψαξει και ποτε.
LAP μην χολοσκάς! Προσωπικά αν έχω κάποια απορία ρωτάω... Οπότε όλα μια χαρά.
-
Quadra για τα πλεονασνατα το νουμερο εννοεις, η γενικα για το 2060;
https://sdw.ecb.europa.eu/servlet/desis ... 1000004700
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Quadra για τα πλεονασνατα το νουμερο εννοεις, η γενικα για το 2060;https://sdw.ecb.europa.eu/servlet/desis ... 1000004700
Όταν πρέπει να έχουμε πλεονάσματα 3.5% μέχρι το 2022 και 2.2% μέχρι το 2060 δεν με απασχολούν οι πίνακες με τις άλλες χώρες, και θλίβομαι που μου βάζεις το υπερπλεόνασμα 4.4% που έχει κοστίσει ποταμούς αίματος στην κοινωνία, κατέβα από το Συριζαίϊκο καλάμι και δες την αλήθεια, κρίμα που λες ότι είσαι και μέσα στην αγορά, το αφήγημα σου ζείς και προσπαθείς να μας το περάσεις με πίνακες και καμπύλες, σε μια χώρα που ευημερούν οι αριθμοί και δυστυχούν οι άνθρωποι.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Οπότε σήμερα και μόνο λόγω του εκλογικού νόμου κάθε ψήφος στα μικρά κόμματα είναι ταφόπλακα για την χώρα που χωρίς αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την εποχή θα πέσει στην περιδίνηση συνεχών εκλογών και όλοι φανταζόμαστε τη βουτιά της οικονομίας.
....-
Πες στο καλό σου φίλο ότι ο Τζήμερος μπορεί στο μπλα-μπλα να ακούγεται όμορφα σε κάποια αυτιά (π.χ. στα δικά μου) αλλά στην βουλή μπαίνουν εκτός από τον αρχηγό ενός κόμματος και μία ομάδα βουλευτών του. Σε αυτό λοιπόν το σημείο το κόμμα Δημιουργία Ξανά είναι ένα κόμμα ενός και μόνο ανθρώπου που με τα χίλια ζόρια κατεβάζει ημιτελή ψηφοδέλτια στις εκλογές και μάλιστα με εντελώς αγνώστους πολιτευτές, αγνώστων βιογραφικών σημειωμάτων. Άρα και συνεπώς Τζήμερος = καμένο χαρτί.
-
Την Κυριακή το βράδυ θα ξέρουμε τι θα επιλέξουν οι ψηφοφόροι. Εγώ πάντως κρατώ μικρό καλάθι. Πάντως και εγώ θέλω αυτοδυναμία και μάλιστα ισχυρή γιατί αφενός δεν πιστεύω ότι οι συνεργασίες προσφέρουν κάτι το θετικό στη χώρα και αφετέρου οι κυβερνήσεις συνεργασίας επιβραδύνουν τις διαδικασίες και την κυβερνησιμότητα.
Επειδή ξέρεις Ελληνικά σε παρακαλώ να ξαναδιαβάσεις με προσοχή αυτό ακριβώς που ήδη απάντησα στον φίλο μου, αν το είχες κάνει και δεν βιαζόσουνα δεν υπήρχε λόγος να γράψεις κάτι που ήδη το έχω επισημάνει στην απάντηση μου στον φίλο μου για τον Τζήμερο.
-
-
Μα δεν διαφώνησα με αυτά που γράφεις. Απλά εγώ αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο κόμμα του Τζήμερου.
Αν σε ενόχλησε η άποψή μου ευχαρίστως να την διαγράψω. -
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Πέρα από την πλάκα, εγώ νόμιζα ότι τα κέυνς είχαν κάποια σχέση με την ΚΕΝΥΑ...
πω πωωω προσευχήσου να μην το δει αυτό ο λαπ
αλλιώς βλέπω να σε βάζει να διαβάζεις μακροιοκονομία - μικροοικονομία και Γενική Θεωρία της Απασχόλησης, του Τόκου και του Χρήματος μέχρι να ξαναβγεί το αλέξι πρωθυπουργόΔεν έχω χρόνο για τέτοια. Το χρόνο μου τον αφιερώνω στην ανεύρεση εργασίας.
-
https://www.iefimerida.gr/politiki/mia- ... pse-foties
Αντε παλι προσωπικη επιθεση.
Ειπα εγω οτι τα πραγματα ειναι ωραια. Ειπα οτι ακουγονται καποιες υπερβολες και τις διορθωνω Ειπα επισης οτι η νεα γενια εχει αναγκη βοηθειας, εμπρακτης και χθες, οχι αυριο μεσω προϋποθεσεων.
Το 85% των φορων στους μικρομεσαιους η νδ τα εβαλε. Και μαλιστα η αποδοση τους ηταν αισχρη. Φρακαρε τελειως το συστημα.
Το υπερπλεονασμα που βλεπεις εγινε και μεσω της μειωσης των δαπανων https://www.euro2day.gr/news/economy/ar ... -to-y.htmlΝαι δυστυχουν οι ανθρωποι, και δη οι νεοι που αυτοι που επρεπε να μεινουν εφυγαν. Ε, οσο και αν δεν σου αρεσει εχουν μια καπως μεγαλυτερη προτεραιοτητα. Τι προτεινεις;
Το ειπαμε εισαι καλος στις διαπιστωσεις.
Τι προτεινεις, ομως;;;;;@pgs ερχεται διαβασμα
-
https://www.iefimerida.gr/politiki/mia- ... pse-foties
Θελει να κρυφτει αλλα.....
Εν τω μεταξυ μικροτερο του 2% το δεκαετες, ετσι;
Ειπαμε, η οικονομια ειναι κοντη και ξαφνικα δεν θα βγαινουν τα νουμερακια. Θυμηθείτε το
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μα δεν διαφώνησα με αυτά που γράφεις. Απλά εγώ αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο κόμμα του Τζήμερου.
Αν σε ενόχλησε η άποψή μου ευχαρίστως να την διαγράψω.όχι βρε παιδ ίμου δεν ενοχλήθηκα διόλου, απλά και εγώ του επισήμανα ότι μαζί με τον Τζήμερο είναι και άλλοι στην ομάδα του που έχουν αλλοιθωρίσειπρος στα έδρανα και άμα μπούν θα είναι έτοιμοι για μεταγραφή όπως έκαναν και όλοι που πήρε με μεταγραφή ο Τσίπρας, ήταν να μη γίνει η αρχή, τόσα ξεφτιλίκια έγιναν και δεν άνοιξε μύτη, τώρα δεν μαζεύεται το πράγμα και οι βουλευτές των μικρών κομμάτων πολύ εύκολα θα μεταγραφούν με τα ανάλογα ανταλλάγματα προκειμένου να περάσει κάποιο νομοσχέδιο της όποιας κυβέρνησης όταν δεν βγαίνουν τα κουκιά.
Δεν νομίζω να τολμήσει πια κανείς να μιλήσει για την αποστασία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη γιατί αυτή ήταν του νηπιαγωγείου μπροστά σε αυτά που έκανε ο Σύριζα για τις Πρέσπες, ήταν ντροπή για όλο το κοινοβούλιο αυτές οι συναλλαγές και για τον πρόεδρο που την ψήφισε αντί να την στείλει πίσω ως ώφειλε.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ