-
paidia exw ena sovaro provlima..peira ena rallye 1600 kai nai i3era apo tin arxi oti tha mou troei poli venzini.. i katastasi omos einai poio sovari. trwei 20 euro venzini se 20 xiliomerta.. molis anoigw to parathiro i tin porta vromokopaei venzini.. milisa me ton idioktiti tou autokinitou kai mou eipe kati gia eisagogi e3agogi antlias venzinis allq oute autos i3ere kala.. ti mporei na exw? euxaristw polu gia tin voithia sas!!
-
paidia exw ena sovaro provlima..peira ena rallye 1600 kai nai i3era apo tin arxi oti tha mou troei poli venzini.. i katastasi omos einai poio sovari. trwei 20 euro venzini se 20 xiliomerta.. molis anoigw to parathiro i tin porta vromokopaei venzini.. milisa me ton idioktiti tou autokinitou kai mou eipe kati gia eisagogi e3agogi antlias venzinis allq oute autos i3ere kala.. ti mporei na exw? euxaristw polu gia tin voithia sas!!
-
-
Θέλεις καινούργια μπέκ άμεσα, εκτός και αν έχει τρυπήσει κανένα σωληνάκι και ρίχνει τη βενζίνη έξω, άνοιξε το καπό και βάλτο εμπρός, άρχισε να ψάχνεις στο μηχανοστάσιο μην τρέχει από κάπου έξω βενζίνη, σκύψε και από κάτω και κοίτα. αν όλα είναι ΟΚ, σβύστο και βγάλε το δείκτη λαδιού και μύρισε τον, αν το λάδι που έχει επάνω μυρίζει βενζίνη θέλεις μπέκ άμεσα. Η άλλαγμα ή καθάρισμα και επισκευή, πρέπει να πας σε ειδικό μαγαζί που μετράει, επισκευάζει μπέκ.
Γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες.
-
kostizei pola auto?
-
i antlia venzineis den mporei na einai provlima?
-
Ο χρήστης lalalakaakas έγραψε:
paidia exw ena sovaro provlima..peira ena rallye 1600 kai nai i3era apo tin arxi oti tha mou troei poli venzini.. i katastasi omos einai poio sovari. trwei 20 euro venzini se 20 xiliomerta.. molis anoigw to parathiro i tin porta vromokopaei venzini.. milisa me ton idioktiti tou autokinitou kai mou eipe kati gia eisagogi e3agogi antlias venzinis allq oute autos i3ere kala.. ti mporei na exw? euxaristw polu gia tin voithia sas!!Γράφε ελληνικά και όχι greeklish [mod]
Απο κάτω κοίταξες μήπως χύνεται η βενζίνη;
-
αφου θες θα τα φας τα ματια σου με τα ορθογραφικα μου.. χαχ οχι δεν ειδα να τρεχει κατι..
-
αφου θες θα τα φας τα ματια σου με τα ορθογραφικα μου.. χαχ οχι δεν ειδα να τρεχει κατι..Στα 20 χλμ που κάνεις αλλάζεις σχέση στο σασμάν ;
Αν κατουράνε τόσο πολύ τα μπεκ σου θα πρέπει να είσαι συνέχεια μπουκωμένος και να βγάζεις μαύρους καπνούς.
Κάνε τον έλενχο που σου έγραψε πιο πριν ο 21 Quadra . -
αφου θες θα τα φας τα ματια σου με τα ορθογραφικα μου.. χαχ οχι δεν ειδα να τρεχει κατι..τα ματια μας τρωγονται απο τα greeklish οχι απο τα ορθογραφικα.
-
δε κατάλαβες ότι κάτι βρωμάει πριν το αγοράσεις?
δε ξέρω τί μπορεί να εχει, αλλά αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως τα περιγράφεις, μην κανεις βόλτες με το αμάξι κ πηγαινε το αμέσως σε (κοντινό) συνεργείο τουλάχιστον να ξέρεις τί έχει το αμαξι κ βλέπεις αν θα το φτιάξεις άμεσα ή αργότερα
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
δε ξέρω τί μπορεί να εχει, αλλά αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως τα περιγράφεις, μην κανεις βόλτες με το αμάξι κ πηγαινε το αμέσως σε (κοντινό) συνεργείο τουλάχιστον να ξέρεις τί έχει το αμαξι κ βλέπεις αν θα το φτιάξεις άμεσα ή αργότερα
Συμφωνώ, άμεσα στο συνεργείο. Από κάπου χάνει βενζίνη και μπορεί να είναι... έως πολύ επικίνδυνο.
-
για αρχη δεν καπνιζει κανεις μεσα στο αυτοκινητο
τωρα..........δες αν η μυριζει εντονα απο την ταπα,που σημαινει οτι εχει χαλασει και δεν στεγανοποιει,οποτε εχεις γρηγορη εξαερωση.....
πας σε ενα βενζιναδικο και το φουλαρεις,εσυ θα εισαι εξω και θα κοιτας τυχον εξωτερικη διαρροη......
τελος ενα ελεγχο στην αντλια βενζινης που συνηθως ειναι κατω απο το πισω καθισμα........ -
Εμένα όταν έσταζε από το σωληνάκι λίγο πριν το καρμπυρατέρ η κατανάλωση είχε πάει από 8 στα 9 λίτρα (σε συγκεκριμένη διαδρομή που έκανα συχνά). Μιλάμε για υγρό σωληνάκι και μια σταγόνα κάθε λίγο.... Για να φτάσεις να καις όσο λες, που είναι εξωφρενικό νούμερο (~60λτ/100χλμ) και που δεν μπορεί να περνάει από τα κοινά μπεκ πρέπει να τρέχει σαν ξεχασμένη μισάνοιχτη βρύση, πέσε από κάτω και κοίτα από που τρέχει.
-
Εν τω μεταξύ από το πρωί το βλέπω ως τίτλο και προσπαθώ να να θυμηθώ αν έχω ξαναδεί αυτή την μάρκα την Μπενζίνι ....
Και έλεγα από μέσα μου ότι θα είναι κανένα καρασπάνιο ιταλικό 60ς μοντέλο (βλέπε Μορέτι και Γκορντίνι ... )
BENZINI RALLYE 1600