-
Γεια και χαρά και καλές γιορτές! Διαβάζω εδω και καιρό το φορουμ αλλα δεν θεώρησα ποτε αναγκαίο να γινω μέλος ,μεχρι τωρα.
Ειμαι 22 χρονων,απο Θεσσαλονικη και ηρθε η ωρα να παρω το πρωτο μου αυτοκινητο.Το μπατζετ μου δεν ξεπερναει τα 5000 ευρω και μεχρι 1300 κ.ε .Με τα πολλα ψαχτηκα κλασσικα στο car.gr οπως και σε κατι γνωστους απο την θεσσαλονικη.Ειχα καταληξει σε 4 αυτοκινητα απο τα οποια εχω επιλεξει 2. τα αυτοκινητα ηταν:- Hyundai i10
2)skoda fabia - vw polo
- toyota yaris ολα μετα το 2006.απο αυτα ειμαι αναμεσα στα 2 τελευταια και θα ηθελα την δικια σας αποψη για ποιο να επιλεξω και αν εκανα σωστα που αφησα τα αλλα 2.
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!
- Hyundai i10
-
Γεια και χαρά και καλές γιορτές! Διαβάζω εδω και καιρό το φορουμ αλλα δεν θεώρησα ποτε αναγκαίο να γινω μέλος ,μεχρι τωρα.
Ειμαι 22 χρονων,απο Θεσσαλονικη και ηρθε η ωρα να παρω το πρωτο μου αυτοκινητο.Το μπατζετ μου δεν ξεπερναει τα 5000 ευρω και μεχρι 1300 κ.ε .Με τα πολλα ψαχτηκα κλασσικα στο car.gr οπως και σε κατι γνωστους απο την θεσσαλονικη.Ειχα καταληξει σε 4 αυτοκινητα απο τα οποια εχω επιλεξει 2. τα αυτοκινητα ηταν:- Hyundai i10
2)skoda fabia - vw polo
- toyota yaris ολα μετα το 2006.απο αυτα ειμαι αναμεσα στα 2 τελευταια και θα ηθελα την δικια σας αποψη για ποιο να επιλεξω και αν εκανα σωστα που αφησα τα αλλα 2.
- Hyundai i10
-
2)skoda fabia - vw polo
- Hyundai i10
-
Fabia και polo μάλλον εννοείς 1200 κι όχι 1400 (αφού έχεις όριο τα 1300) ε? Να σου πω λοιπόν πως στα 1200 ειναι τσιμπημενη η κατανάλωση τους για τα κυβικά τους.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Το polo 1200? Πανε σε yaris 1.3, πιο αξιόπιστο, πιο γρήγορο και μάλλον και πιο οικονομικό. Το polo είναι 3κύλινδρο, αργό και προβληματικό, μια απ'τα ίδια και για το fabia. To i10 πάλι είναι μικρότερο αμαξάκι από τα υπόλοιπα.
-
ναι και το skoda και το polo 1200.απλως το skoda της προηγουμενης γενιας το εχει ο κολλητος μου 1200αρι και ειναι σκυλι και για αυτο δεν υπεθεσα οτι δεν θα ειναι τοσο κακο.Το yaris παλι το βρηκα απο μια εταιρια rent a car που την εχει ενας φιλος του πατερα μου.Μας ειπε οτι δεν εχει προβλημα αλλα εγω το ψιλοφοβαμαι να πω την αληθεια.το i10 το βαζω γιατι ειναι μοντελο 08 ενω ολα τα αλλα 06.
-
Το i10 αν σε ικανοποιούν οι χώροι ειναι μια χαρά αμαξάκι. Έχει πάρει πάρα πολύ καλές κριτικές ακόμα κι η πρώτη γενιά του. Κι αν παρεις το μοντέλο με τον κινητήρα με την καδενα κι όχι ιμάντα χρονισμου, γλιτώνεις κι αυτό το σημαντικό έξοδο στο μέλλον.
Αν κοιτουσες ένα χρόνο πίσω...2005 θα μπορούσες να δεις και για getz πρώτης γενιάς που ήταν 1300αρι, καθώς μετά ήταν 1400αρι.Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Να σου πω την αληθεια το εχω σκεφτει το getz.Εχει τοσο μεγαλη διαφορα στους χωρους,γιατι δεν ετυχε να μπω μετα ποτε?Επισης απο τις φωτογραφιες και μονο μου φαινονται τα πλαστικα του καπως παλια.Οχι οτι εχω κατι με τα Hyundai απλα θα ηθελα κατι σε γερμανικο ή ιαπωνικο.Βεβαια μετα λεφτα που διαθετω ειναι λιγο δυσκολο.
-
Ο χρήστης skg4 έγραψε:
Να σου πω την αληθεια το εχω σκεφτει το getz.Εχει τοσο μεγαλη διαφορα στους χωρους,γιατι δεν ετυχε να μπω μετα ποτε?Επισης απο τις φωτογραφιες και μονο μου φαινονται τα πλαστικα του καπως παλια.Οχι οτι εχω κατι με τα Hyundai απλα θα ηθελα κατι σε γερμανικο ή ιαπωνικο.Βεβαια μετα λεφτα που διαθετω ειναι λιγο δυσκολο.Κοίτα, αν σκεφτείς ότι η συνέχεια του getz ειναι το i20 (το i10 ειναι η συνέχεια του atos...ναι έχει διαφορά στους χώρους). Από εκεί και πέρα, σε θεμα γούστου δεν μπορώ να μπω, ειναι αυστηρά προσωπικό θέμα.
Το i10 πάντως έχει λάβει πολύ καλές κριτικές ως προς την ποιότητα. Και ισχύει αυτό που σου είπα για το μοτέρ με την καδενα.
Βέβαια δεν ξέρω και με τι εξοπλισμό βρίσκεις το καθένα. Πχ μπορεί να βρεις 5000 ένα i10 με απολύτως βασικό εξοπλισμό (πχ μόνο ένα αερόσακο) και με 3500-4000 getz full με 4 αερόσακους κτλ κτλ.Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ειχα και getz και i10 και η διαφορα τους στους διαθεσιμους χωρους ηταν σημαντικη.Αν δε σε πειραζει το γεγονος οτι το getz ειναι πιο παλιο σαν μοντελο ριξε μια ματια αν κι εγω στη θεσ σου θα κοιτουσα περισσοτερο προς το i10.Απο τα υπολοιπα που ανεφερες αλ περιπτωση ειναι και το yaris αν και θα ειναι παλιοτερο απο το i10.
-
Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.κλεινω προς το i10 το 1.1 ,απλα ψαχνω την φουλ εκδοση με τους 4 αεροσακους!
-
Ο χρήστης skg4 έγραψε:
Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.κλεινω προς το i10 το 1.1 ,απλα ψαχνω την φουλ εκδοση με τους 4 αεροσακους!Κάτι σαν αυτά δηλαδή;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3570563/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3305388/ -
Το αυτοκινητο στη δευτερη αγγελια ειναι η βασικη εκδοση με τον αεροσακκο οδηγου μονο και ολοιδιο με αυτο που επεστρεψα απο leasing.
ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ