-
δε νομιζω να φαινονται καπου οι συμμετοχες ...
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν το είχα δει. Παρολ' αυτά υπάρχει μια φήμη ότι ο αγώνας δε θα γίνει. Αν υποθέσουμε ότι οι συμμετοχές δεν αυξάνονται, θα γίνει ή όχι? Υπάρχει ξεκάθαρη και υπεύθυνη απάντηση σε αυτο? Η φήμη προέρχεται από γνωστό αγωνιζόμενο της λεσχης
-
Ο αγώνας θα γίνει κανονικά...!!!
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, ύστερα από συνεδρίαση του Δ.Σ., αποφάσισε να πραγματοποιηθεί το 34ο Ράλι Κένταυρος, με την προυπόθεση να κατατεθεί απ' όλους τους αγωνιζόμενους το παράβολο συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 8 Μαίου στις 6μ.μ. όπου λήγει και η προθεσμία της παράτασης συμμετοχών.
-
-
Aν αυτη ειναι η κανονικη λιστα εκκινησης και εχουν γραφτει σωστα οι κατηγοριες που ανηκουν ....εχει ενα τραγικο φαουλ , ελπιζω πως οχι !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aν αυτη ειναι η κανονικη λιστα εκκινησης και εχουν γραφτει σωστα οι κατηγοριες που ανηκουν ....εχει ενα τραγικο φαουλ , ελπιζω πως οχι !Τι ακριβώς Χρήστο ? Γίνε πιο συγκεκριμένος ...
-
Παιδια, πρεπει να δουμε καταματα ενα προβλημα που υπαρχει και κανεις δεν αγγιζει. Οι αγωνιζομενοι δισταζουν να πληρωσουν συμμετοχη γιατι φοβουνται οτι αν ο αγωνας δεν γινει θα χασουν ή θα καθυστερησουν να παρουν τα χρηματα τους πισω. Πρεπει να βρεθει καποια λυση που να εγγυαται την επιστροφη. Μηπως θα ηταν καλο οι συμμετοχες να πληρωνονται μεσω ΟΜΑΕ? Υπαρχει καποια αλλη ιδεα?
Υ.Γ. Παραδειγμα δικο μου. Για να συνδραμω στην οργανωση., κατεθεσα πρωτος την συμμετοχη του ιστορικου. Κι ενω πανε 15 μερες που ανακοινωθηκε οτι σπορτινγκ γιοκ, κι εχω στειλει στην οργανωση 2 μειλ, ακομη δεν μου εχουν επιστραφει. Σημεια των καιρων.
Καλα να παθω... -
Aυτός είναι ο προσωρινός πίνακας συμμετοχών. Ο τελικός πίνακας θα αναρτηθεί το απόγευμα μετά την λήξη της παράτασης των συμμετοχών.
-
Την στιγμη που δεν μετρανε τα ιστορικα στην γενικη των συγχρονων ..... ειναι αυτοννοητο οτι θα πρεπει να βρησκοντε ολα μαζι σε σειρα εκκινησης .
Αν τωρα ιστορικοι οδηγοι θελουν (γιατι επιτρεπεται) να εχουν αλλη χρονικη αντιμετωπιση , δηλωνουν Ε η ΕΕ με τις σχετικες προσαρμογες των εγκυκλιων .
Ειναι μια κατηγορια ξεχωριστη οπως τα cup η το ενιαιο , αρα ο συναγωνισμος τους πρεπει να εχει τις ιδιες οσο το δυνατον συνθηκες ! -
..αλλωστε ο Μανδρουκας πηρε το πρωταθλημα...( με τρωει τωρα..να επεμβει ο γιατρος και να με αρχισει.. ) πως βαλανε το αλλο τοσο μακρια....... ?????
-
-
Μη βιάζεστε...!!!
-
Αν δεν ηρθα στην απονομη, το εκανα γιατι ειχα την υποχρεωση να κραξω στη μνημη του Γιωργη του Μοσχου, του Τζωνυ, του Σταυρου του Ζαλμα, του Γιαννη του Μειμαριδη κι ολων των αλλων θανοντων ή εν ζωη πρωταθλητων, που τοσο βαναυσα, ανιστορητα και αντιδεοντολογικα απαξιωθηκε ο τιτλος τους.
Και σ ανωτερα στην εμπορια πρωταθληματων... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Παιδια, πρεπει να δουμε καταματα ενα προβλημα που υπαρχει και κανεις δεν αγγιζει. Οι αγωνιζομενοι δισταζουν να πληρωσουν συμμετοχη γιατι φοβουνται οτι αν ο αγωνας δεν γινει θα χασουν ή θα καθυστερησουν να παρουν τα χρηματα τους πισω. Πρεπει να βρεθει καποια λυση που να εγγυαται την επιστροφη. Μηπως θα ηταν καλο οι συμμετοχες να πληρωνονται μεσω ΟΜΑΕ? Υπαρχει καποια αλλη ιδεα?Υ.Γ. Παραδειγμα δικο μου. Για να συνδραμω στην οργανωση., κατεθεσα πρωτος την συμμετοχη του ιστορικου. Κι ενω πανε 15 μερες που ανακοινωθηκε οτι σπορτινγκ γιοκ, κι εχω στειλει στην οργανωση 2 μειλ, ακομη δεν μου εχουν επιστραφει. Σημεια των καιρων.
Καλα να παθω...Χρήστο, πρέπει να εφαρμόζονται οι κανονισμοί αυστηρά και από τις δύο πλευρές. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει πάντα να πληρώνουν ταυτόχρονα με την αίτηση συμμετοχής και να μην «διστάζουν» και οι οργανωτές σε περίπτωση μη αποδοχής της αίτησης, ματαίωσης ή αναβολής του αγώνα να επιστρέφουν αμέσως τα ξένα χρήματα.
Βέβαια μιλάς για καθυστέρηση, αλλά ίσως να υπαινίσσεσαι και αφερεγγυότητα, την οποία θεωρώ αδιανόητη και απαράδεκτη.
Η μόνη μακροπρόθεσμη λύση που βλέπω εγώ, είναι η εξυγίανση των σωματείων – λεσχών και η εφαρμογή των κανονισμών όπως και η υπευθυνότητα από τους αγωνιζομένους.
-
Βέβαια δεν είδα κάποια λέσχη, στις εποχές των παχιών αγελάδων (τώρα φέξε μου και γλίστρησα....), να μην κάνει δεχτή τη συμμετοχή κάποιου, επειδή δεν πλήρωσε έγκαιρα, ως όφειλε, το ποσό μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, κάνοντάς με κάθε φορά στον διοικητικό έλεγχο να αισθάνομαι περίπου ως εξωγήινος που ήμουν ο μόνος (ή σχεδόν) που είχε προπληρώσει το παράβολο....
Τώρα; Σε τέτοια περίοδο; Σιγά μην δώσει κάποιος (ο οποίος ποτέ δεν έδωσε) προκαταβολικά χρήματα..... Θα αρχίσουν πάλι τα τηλέφωνα του δήθεν 'δεν προλαβαίνω', 'ντάξει μωρέ' και άλλα τέτοια....
Μακάρι ο αγώνας να γίνει και επιτέλους να υπάρξει πιστή εφαρμογή των κανονισμών από όλες τις πλευρές....
-
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.
Ειμαι ενας απο τους 4-5 μαλακες(συγνωμη για την εκφραση αλλα ετσι αισθανομαι) που δηλωσαμε συμμετοχη στο κενταυρος απο την προηγουμενη πεμπτη μιας και μεγαλη παρασκευη τιποτα δεν θα λειτουργουσε,και βεβαια κατεθεσα και το παραβολο.
Ειχα λοιπον προγραμματισει μαζι με τον συνοδηγο μου και ενα φιλο που θα ερχοταν για παρεα και για βοηθεια να ξεκινησουμε σημερα το βραδυ για Πορταρια, εχοντας βεβαια πληρωσει ξενοδοχειο, για να κανουμε με την ησυχια μας δοκιμες και να ετοιμαστουμε για τον αγωνα μιας και τον περιμεναμε καιρό. Απο προχθες το απογευμα αναρωτιομασταν για το μελλον του αγωνα μιας και δεν υπηρχε καμια ενημερωση απο την λεσχη. φτασαμε στο εχθες το βραδυ οπου υστερα απο απογευματινη συνομηλια που ειχα με τον Κο Γαρουφαλια, η λεσχη εβγαλε μια ανακοινωση που και παλι αφηνε ανοιχτο το ενδεχομενο να μη γινει ο αγωνας.
Σημερα το πρωι μιλησαμε παλι και μου ειπε οτι απο τις 30 συμμετοχες μονο 4-5 εχουν βαλει τα λεφτα του παραβολου και αν δεν τα βαλουν τζιφος ο αγωνας. Να μην στα πολυλογω, στις 15:00 με το κλεισιμο των τραπεζων ξαναμιλησαμε και μου ειπε να ξεκινησω να ανεβω μιας και τελικα ο αγωνας θα γινει. Στις 16:00 ελαβα παλι τηλεφωνημα απο τον προεδρο, το ρεζουμε του οποιου ηταν οτι ο αγωνας τελικα δεν θα γινει, γιατι αρκετοι τραβηξαν πισω τις συμμετοχες τους...
Μπορει καποιος να μου πει ποιον να βρισω, εκτος απο τον εαυτο φυσικα που τον βριζω ηδη...Δυστυχως ειμαστε για κλαματα, δεν μας φταιει κανενας...
-
Στέλιο μου...Σου το ειχα πει...Μην περιμένεις να γινει ο Αγώνας...και σου εξήγησα...
Ειναι σίγουρο οτι η Λέσχη δεν φταίει και σε καμια περιπτωση δεν θα εφταιγε...
Το μεγαλύτερο σφάλμα ήταν το ολο προγραμμα ετσι οπως στήθηκε και που μετράει ποιος αγώνας...
Καλώς ή κακώς σου είπα οτι εφόσον ο Κενταυρος δεν προσμετρά πυθενά και σε κανεναν μικρ΄'οτερου βεληνεκούς θεσμό, ειναι δυσκολο να μαζέψει πλέον συμμετοχές...
Κάτσε να δεις τι θα γινει και με τον ΑΧΑΙΟ...μια απο τα ιδια...
Ηταν μεγάλη 'σοφιστία' ετσι οπως το εστησαν το προγραμμα στα ραλλυ και δυστυχώς την ολοκληρωμένη προταση 20+ οδηγών που τους ειχαμε στειλει πέρσι, δεν την ακουσαν...εκαναν τα δικά τους...
Ελπίζω η ομοσπονδία, του χρόνου να την βγαλει απο το συρτάρι και να την δει τελικά... -
Μιχαλη, ενας καλος φιλος μου ειπε οτι γινεται να ωπληρωνεται η συμμετοχη μονο με καρτα. Τα χρηματα θα εισπρατονται απο την λεσχη ΜΟΝΟ αν γινει ο αγωνας, ειδαλως θα επιστρεφονται αυτοματα και αμεσα στους δικαιουχους απο την τραπεζα. Θες να το ψαξεις λιγο?
-
Γιατι πρεπει να βρισκουμε λυσεις 'αλλες' σε κατι που ειναι ηδη θεσμοθετημενο???
Καταθεση παραβολων μεχρι 'τοτε' και επιστροφη των χρηματων ( αν δεν απατωμαι ) ΕΩΣ 1 μηνα μετα..
Οποια λεσχη-σωματειο δεν τα επιστρεψει ποινη εγκαιρως εχει καποια ποινη..ή να το πω κι αλλιως... αν καποια λεσχη θελει να κανει την 'καλη' προς τους αγωνιζόμενους ας την κάνει....
Ας πληρωσει τα δεοντα προς την ΟΜΑΕ οταν προβλεπεται, κι ας κανει οτι θελει...γιατι υπαρχει και το ευλογο ερωτημα 'ποιος εχει καρτα'... κ.λ.π. κ.λ.π.
34o ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 11~12 Μαϊου 2013