-
Καλησπερα μετα απο καιρο .ειχα γραψει ενα θεμα πριν εναμιση μηνα περιπου σχετικα με καποια μοντελα καθως σκεφτομουν να αγορασω μτχ.Η αγορα θα γινει την επομενη εβδομαδα και εχω βρει ηδη καποια αμαξια τα οποια θα κοιταξω και θα παρω οποιο μου αρεσει..κατ αρχην ειχα καταληξει στο suzuki swift sport αλλα για καποιους προσωπικους λογους καθυστερησε η αγορα του και τελικα μπορω να διαθεσω ακομη 1000 περιπου και να κατεβω στο fiat 500 το 1.4 με τα 100 αλογακια . και τα 2 μ αρεσουν το ιδιο.απλα σκεφτομαι σαν φοιτητης αν θα μπορω να ειμαι ανετα με το suzuki απο αποψη καταναλωσης και τετοια.αλλα και ασφαλεια και τελη καθως θα τα δινω εγω (καλα τα τελη δεν εχουν πολυ διαφορα 25 ευρω ειναι ). εαν ειναι ευκολο πειτε μου τη γνωμη σας μονο γι αυτα τα 2 μοντελα . ευχαριστω!!( να αναφερω οτι ολα οσα εχω υποψην μου -περιπου 6 αμαξια- εχουν γυρω στα 50000-60000 χλμ μοντελα 07/08)
-
Καλησπερα μετα απο καιρο .ειχα γραψει ενα θεμα πριν εναμιση μηνα περιπου σχετικα με καποια μοντελα καθως σκεφτομουν να αγορασω μτχ.Η αγορα θα γινει την επομενη εβδομαδα και εχω βρει ηδη καποια αμαξια τα οποια θα κοιταξω και θα παρω οποιο μου αρεσει..κατ αρχην ειχα καταληξει στο suzuki swift sport αλλα για καποιους προσωπικους λογους καθυστερησε η αγορα του και τελικα μπορω να διαθεσω ακομη 1000 περιπου και να κατεβω στο fiat 500 το 1.4 με τα 100 αλογακια . και τα 2 μ αρεσουν το ιδιο.απλα σκεφτομαι σαν φοιτητης αν θα μπορω να ειμαι ανετα με το suzuki απο αποψη καταναλωσης και τετοια.αλλα και ασφαλεια και τελη καθως θα τα δινω εγω (καλα τα τελη δεν εχουν πολυ διαφορα 25 ευρω ειναι ). εαν ειναι ευκολο πειτε μου τη γνωμη σας μονο γι αυτα τα 2 μοντελα . ευχαριστω!!( να αναφερω οτι ολα οσα εχω υποψην μου -περιπου 6 αμαξια- εχουν γυρω στα 50000-60000 χλμ μοντελα 07/08)
-
-
Εγώ θα κοίταζα για ιαπωνικό Suzuki. Το θεωρώ πιο αυτοκίνητο και σίγουρα πιο αρρενωπό ενώ θέλω να πιστεύω ότι θα έχω ιαπωνική αξιοπιστία κάτι που μετράει πολύ σε μτχ. Ναι μπορεί να δίνεις κάτι παραπάνω για τέλη και ίσως και για καύσιμα αλλά παίρνεις πιο πολύ αυτοκίνητο και θεωρώ ότι θα κερδίσεις και από τα μακροπρόθεσμα έξοδα. Στο πλεονέκτημα και το σπορτ του πράματος (αν μπορείς αποφεύγεις τις 17άρες).
Από την άλλη το 500 έχει το κατιτίς του και είναι καλό και πιο φρέσκο.
Όποιο κι αν είναι προσπάθησε να πάρεις όσο πιο καινούργιο και με λιγότερα πραγματικά χλμ μπορείς. Κι αν σου μείνει και καμιά δεκάρα στην τσέπη ακόμα καλύτερα, να μην σκέφτεσαι να αλλάξεις λάστιχα ή να πας εκδρομή.... -
Το σουζούκι είναι πιο σπορ, το 5οο είναι πιο gay friendly. Πάρε όποιο σ αρέσει να βλέπεις απ έξω και να είσαι μέσα
-
χαχαχα gay friendly λεει.μαλλον για suzuki το κοβω...
-
Για την ακρίβεια το Suzuki έχει ''Ουγγρική'' αξιοπιστία και τις έχει βγάλει τις ανακλησούλες του... Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως με χαλάει!! Πάρε τον Σουίφταρο και κοίτα να πιάσεις κανα γκομενάκι που να έχει 500!! Να τα έχεις και τα 2!!
-
Υπάρχουν ουγγρικά και ιαπωνικά Σουίφτ που είναι εύκολο να ξεχωρίσεις (κάποιοι έχουν αναφέρει τις διαφορές).
-
Ουγγρικό: 3πορτο και 5πορτο, κεραία στο εμπρός μέρος, κόκκινος φωτισμός στις οθόνες, ασημί εσωτερικά φιλέτα
σ.σ. Όλα τα Sport είναι Ουγγρικά.
Ιαπωνικό: ΜΟΝΟ 5πορτο, κεραία στο πίσω μέρος, κίτρινος φωτισμός στις οθόνες, μαύρα εσωτερικά φιλέτα -
Απο ποιοτητα κατασκευης ειναι λιγο παρταλι το σουιφτ...καλος ο κινητηρας αλλα το υπολοιπο δεν ειναι και προτυπο ποιοτητας... το 500 ειναι ανωτερο σε αυτο το τομεα. τα περι gay friendly κλπ ειναι λιγο ακυρα κατα την γνωμη μου..
trendy ναι gay οχι -
Βρήκα αυτό: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3394816/
Παίζει να είναι απλό Abarth και να φοράει πρόγραμμα.
Δεν ξέρω αν προέρχεται από στούκα ή αν απλά ζητάει όσα του λείπουν, αλλά νομίζω πως αν ισχύει το 2ο, θα μπορούσες να του ρίξεις μια ματιά. -
to 2o isxuei..
top bargain!!
(sorry for greeklish)
-
Εγώ ερωτεύτηκα αυτό...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Απο ποιοτητα κατασκευης ειναι λιγο παρταλι το σουιφτ...καλος ο κινητηραςμιλάμε για το παλιό 1300άρη ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Απο ποιοτητα κατασκευης ειναι λιγο παρταλι το σουιφτ...καλος ο κινητηρας
μιλάμε για το παλιό 1300άρη ?
εχω εμπειρια απο το μοντελο του 2006..γι αυτο μιλαω
-
ε δεν το λες και δυνατό το μοτέρ του
-
ε δεν το λες και δυνατό το μοτέρ τουδυνατο δεν ειναι αλλα ειναι αξιοπιστο οταν το συντηρεις σωστα. αλλα γενικα δεν λεει κατι σαν αυτοκινητο
-
εμένα να σου πω την αλήθεια μου άρεσε στον δρόμο... λίγο με τις σχέσεις και το μοτέρ τα είχαν κάνει σκατά αλλά αφτερ ολ ήταν αρκετά ευχάριστο είτε το οδηγείς είτε το κοιτάς
-
ε δεν το λες και δυνατό το μοτέρ τουΓια το 13άρι: μια χαρά δυνατό είναι το μοτέρ, απλά του έχωσαν ένα θεόμακρο κιβώτιο.
Ο φίλος πάντως που άνοιξε το θέμα μιλάει για το 16άρι.
-
εχω οδηγησει το σπορτ με τα 125 και παρολ
ο που μου αρεσε γενικα , ο κινητηρας μου φανηκε πολυ λιγος κ σιγουρα δεν βαζει φωτια στο δρομο.θελει πολυ πιεση για κινηθεις σε σχετικαα γρηγορους ρυθμους.
ενα βημα πριν την αγορα !! τελευταιες ερωτησεις