-
Καλησπερα σε ολα τα παιδια.
Ο γειτονας κ πολυ καλος μας οικογενειακος φιλος πουλαει το hyundai i20 του αγορασμενο καινουργιο πριν 1,5 χρονο με 27.000 χλμ.
Εχουν 3 αυτοκινητα και επειδη η γυναικα του εμεινε ανεργη δεν το χρειαζονται πλεον.
Ακουω τις γνωμες σας. Εμφανησιακα μου αρεσει και το παιρνω απο γνωστο που ειναι πολυ βασικο αυτο.
Δεν εχω ομως ιδεα τι παιζει με τα καινουργια της σειρας i και δυστυχως δεν εχω κ κανεναν αλλο γνωστο κατοχο να με ενημερωσει.
εχουν εμφανισει βλαβες;; σε ποια σημεια πονανε;; τι φημη εχουν;
τα συν κ τα πλην τους;Ευχαριστω
-
Ο γειτονας κ πολυ καλος μας οικογενειακος φιλος πουλαει το hyundai i20 του αγορασμενο καινουργιο πριν 1,5 χρονο με 27.000 χλμ.
Εχουν 3 αυτοκινητα και επειδη η γυναικα του εμεινε ανεργη δεν το χρειαζονται πλεον.
Ακουω τις γνωμες σας. Εμφανησιακα μου αρεσει και το παιρνω απο γνωστο που ειναι πολυ βασικο αυτο.
Δεν εχω ομως ιδεα τι παιζει με τα καινουργια της σειρας i και δυστυχως δεν εχω κ κανεναν αλλο γνωστο κατοχο να με ενημερωσει.
-
-
Πολύ καλό αυτοκινητάκι!! Νομίζω από τους πιο τίμιους ανθρωπομεταφορείς!!
Αφού το ξέρεις τ' αυτοκίνητο, δεν βρίσκω λόγο να μην το πάρεις!!
Αν βέβαια έχεις οδηγικές αναζητήσεις, πάρε καλύτερα ένα Fiesta ή ένα Mazda 2. Όχι πως βγαίνει απ' τον δρόμο, αλλά δεν θα σε εμπνεύσει, απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον.Επίσης να ξέρεις πως αν στο τζάμι γράφει ''AIS'' και η οθόνη είναι πορτοκαλί χρώματος, είναι ινδικής κατασκευής.
Αν γράφει ''DURACAM'' και έχει ένα Τ ξέμπαρκο, με μπλέ οθόνη μέσα, είναι το τούρκικο μοντέλο.
Αυτά όμως στα γράφω για τα τυπικά, γιατί θέματα δεν έχουν παρουσιαστεί... -
Τασο, συνονοματε ευχαριστω.
Μπλε φωτισμο εχει και τζαμια DURAKAM, αρα ειναι τουρκικο.
Τωρα τη διαφορα εχει Ινδια κ Τουρκια.... μεγαλη παντως δεν νομιζω..... -
Χρώμα και σαλόνι??
Και τιμή (αν επιτρέπεται βέβαια)?Edit: Ρε φίλε Πάνος ή Τάσος τελικά??
-
Τασος Τασος
Ασημι, η απλη εκδοση L, καθισματα
-
τιμη 7700.καλη νομιζω για μοντελο 9/11.
καθισματα μαυρα
-
με 7700 παιρνεις πολυ καλυτερα αυτοκινητα τριετιας.
Ψαξου καλυτερα ή παζαρεψε την τιμη.
Μεταχειρισμενο