-
Μιας και φέτος μου έληξε η εγγύηση και λόγο των οικονομικών σκέπτομαι να σταματήσω πλέον να επισκέπτομαι εξουσιοδοτημένα συνεργεία για την συντήρηση του αυτοκίνητου μου..βλέπω στο internet κάποιες ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές για service αυτοκινήτου με την γνωστή μέθοδο του κουπονιού..πια η γνώμη σας για αυτές τις προσφορές;αξίζει τι λετε;
-
Μιας και φέτος μου έληξε η εγγύηση και λόγο των οικονομικών σκέπτομαι να σταματήσω πλέον να επισκέπτομαι εξουσιοδοτημένα συνεργεία για την συντήρηση του αυτοκίνητου μου..βλέπω στο internet κάποιες ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές για service αυτοκινήτου με την γνωστή μέθοδο του κουπονιού..πια η γνώμη σας για αυτές τις προσφορές;αξίζει τι λετε;
-
-
Εξαρταται το συνεργειο!
-
το να προτιμας ενα συνεργειο δεν ειναι μονο θεμα οικονομικων αλλα και θεμα εμπιστοσυνης (για μενα αλλα και για οποιον σεβεται το αυτοκινητο του) καλυτερα βρες ενα συνεργειο που το εμπιστευοντε διαφοροι γνωστοι παρα να ψαχνεις προσφορες απο το ιντερνετ για συνεργεια οπου κανουν σκαρτες δουλειες και μελοντικα δε ξερεις τι θα πληρωσεις
-
Και μενα η απαντηση μου ειναι ΟΧΙ...το συνεργειο πρεπει να το ξερεις....αυτα τα κουπονια μου θυμιζουν προσφορες σουπερμαρκετ. Εκτος αν βλεπεις το αυτοκινητο σου σαν κατι αναλωσιμο και δεν σε ενδιαφερει
Γνωμη μου ή συνεχιζεις σε αντιπροσωπεια ή βρισκεις καλο εξειδικευμενο που να γνωριζει το αυτοκινητο σου και να σε σεβεται ως πελατη
-
Εγινε παιδια δεν θα το ρισκαρω..ευχαριστω για τις απαντησεις..
-
και για να το δεις ακομα πιο σωστα φαντασου οτι τα κουπονια ειναι σαν τις διαφημισεις ''αλλο σου υποσχοντε και αλλο βλεπεις απο κοντα''
προσφορα σε service;