-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αγαπητε touchdown αφου εριξες νερο στο κρασι σου και κοιτας kia/hyundai και δεν καιγεσαι για επιδοσεις, γιατι δεν κοιτας το i30/ceed, σε 1,4d, πιο αμαξι παιρνεις και με καλυτερους χωρους σαφως.Πρεπει να βγαινει κανα 2χιλιαρο πανω απο το ριο το ceed.Εμ αυτό δε θέλω φίλε S3. Ούτε δεκάρα τσακιστή πιο πάνω. Δεν ξέρω αν έτυχε να παρακολουθήσεις κάποια άλλα θέματα που συμμετείχα ή άνοιξα αλλά νερό στο κρασί μου έριξα όταν έφυγα από την Α3 ambition ενώ ήμουν σχεδόν με το 1,5 πόδι μέσα... Και έφυγα ΟΧΙ για οικονομικούς λόγους.
Από εκείνη τη στιγμή είπα τέλος, θα δώσω όσο πιο λίγα μπορώ σήμερα, αγοράζω ένα αξιοπρεπές οτιδήποτε (με τα μίνιμουμ βασικά που θέλω) και κάνω τη δουλειά μου. Αν αρχίσω τη λογική 'με 2.000 plus παίρνεις αυτό', κοκ, θα φτάσω πάλι στην a3 (που είναι και το ταβάνι μου). Άστα...
-
ανάμεσα από το δυο άκρα, υπάρχει η χρυσή τομή (το i30)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2765281/
15,5 ΤΕΛΙΚΗ τιμή λέει αυτός για τη μεσαία έκδοση -
ναι τα εχω παρακολουθησει, θυμαμαι που ελεγες για το Α3.
Οποτε αναμεσα στα 2, δε ξερω τι θα επελεγα, σιγουρα θα εβαζα στο παιχνιδι και τα seat ibiza 1,2 tsi Fr, polo 1,2 R design και σαφως τα clio 1,5dci και yaris 1,4D.
Συνολικα εγω θα κοιταγα το c3 diesel για φθηνοκατασταση
και το polo r design
Aν σε παιρνει μερικους μηνες ακομα περιμενε και το 208 με τα νεα μοτερ 1,2 turbo. -
Μόλις μίλησα με αντιπροσωπεία της ΚΙΑ. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης αυτοκινήτου RIO: (κρατηθείτε...) ΙΟΥΛΙΟΣ 2013... γίνεται της ***άνας με τις παραγγελίες....
Ford Fiesta ή Kia Rio? (συγκριτικός πίνακας)