-
Το αμάξι μου (renault laguna 99') που και πού παρουσιάζει δυσκολία στο να πάρει μπρός(μου έχει τύχει και πάνω απο 30sec), αλλά πάντα παίρνει. Η δυσκολία αυτή δεν είναι μόνιμη, δηλαδή εμφανίζεται μια φορά στο τόσο, συνήθως όταν το παίρνω το πρωί,(κρύο) αλλά μου έχει τύχει και για παράδειγμα όταν το αφήσω παρκαρισμένο για αρκετή ώρα.(άμα είναι ζεστο, δεν μου έχει τύχει). Τι μπορεί να φταίει?
-
Το αμάξι μου (renault laguna 99') που και πού παρουσιάζει δυσκολία στο να πάρει μπρός(μου έχει τύχει και πάνω απο 30sec), αλλά πάντα παίρνει. Η δυσκολία αυτή δεν είναι μόνιμη, δηλαδή εμφανίζεται μια φορά στο τόσο, συνήθως όταν το παίρνω το πρωί,(κρύο) αλλά μου έχει τύχει και για παράδειγμα όταν το αφήσω παρκαρισμένο για αρκετή ώρα.(άμα είναι ζεστο, δεν μου έχει τύχει). Τι μπορεί να φταίει?
-
-
Βγάλε και καθάρισε ή και άλλαξε, το μάτι χρονισμού, είναι στο επάνω μέρος της χελώνας του σαζμάν, και στηρίζεται με 2 βίδες 6mm, συνήθως από εκεί δυσκολεύονται ή δεν παίρνουν καθόλου.
-
μπορείς να προσδιρίσεις λίγο παραπάνω που είναι, πώς μοιάζει και τι κάνει?:P
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Βγάλε και καθάρισε ή και άλλαξε, το μάτι χρονισμού, είναι στο επάνω μέρος της χελώνας του σαζμάν, και στηρίζεται με 2 βίδες 6mm, συνήθως από εκεί δυσκολεύονται ή δεν παίρνουν καθόλου.αν ήταν το ματι δεν θα επρεπε να τοθ το κανει και ζεστο και κρυο ?
Μήπως έχει να κανει με υγρασία στο συστημα αναφλεξης, ή ισως με πρόβλημα στο ρυθμιστή πίεσης βενζίνης , αντλία βενζίνης (κανει καθόλου κομπιασματα ?) -
Ο χρήστης darthtony έγραψε:
μπορείς να προσδιρίσεις λίγο παραπάνω που είναι, πώς μοιάζει και τι κάνει?:Phttps://www.google.gr/search?q=timing+s ... 80&bih=868
-
Ο χρήστης darthtony έγραψε:
Το αμάξι μου (renault laguna 99') που και πού παρουσιάζει δυσκολία στο να πάρει μπρός(μου έχει τύχει και πάνω απο 30sec), αλλά πάντα παίρνει. Η δυσκολία αυτή δεν είναι μόνιμη, δηλαδή εμφανίζεται μια φορά στο τόσο, συνήθως όταν το παίρνω το πρωί,(κρύο) αλλά μου έχει τύχει και για παράδειγμα όταν το αφήσω παρκαρισμένο για αρκετή ώρα.(άμα είναι ζεστο, δεν μου έχει τύχει). Τι μπορεί να φταίει?-κατασταση μπαταριας?
-αντλια βενζινης?
-φθαρμενα μπουζι?
-γειωσεις μπαταριας?
-ταλαιπωρημενη μιζα?κοιτα μετα απο τοσα χρονια λογικο ειναι στα κρυα να εχει ενα μικρο ζορι αλλα εφοσον το φαινομενο ειναι περιοδικο πρεπει να ελεγξεις τις παραπανω περιπτωσεις.
γενικο σερβις ποτε εκανες τελευταια φορα?
δυσκολία εκκίνησης