-
για σας
έχω μερικές ερώτησης για ένα τροχαίο.
πριν μερικές μέρες ενώ πήγαινα σε κεντρικό δρόμο τον χανιών ένας γερος 83 χρόνον δεν είδε το stop και πετάχτηκε με ένα jeep και με τράκαρε με αποτέλεσμα το αμάξι να διαλυθεί.είναι η πρώτη φορα που βρίσκομαι σε τροχαίο και δε έχω ιδέα πως να το χείριστο
το αυτοκίνητο μου είναι ένα παλιό Citroen και η αξια τον ζημιών περνάει την εμπορική του αξια. η ασφάλεια του αλλου μου κάνει ιστορίες για να μου δόση το πολύ 1000-1500euro αλλα λόγο τις οικονομικής μου κατάστασης δε μπορώ να πάρw καινούργιο αμάξι και μένω αρκετά χιλιόμετρα ektos polis και μου έχει δημιουργήσει απίστευτα προβλήματα στην μετακίνηση.
μήπως μπορείτε να μου πείτε πως θα ήταν καλύτερα να το χείριστο?
ευχάριστο πολύ
-
για σας
πριν μερικές μέρες ενώ πήγαινα σε κεντρικό δρόμο τον χανιών ένας γερος 83 χρόνον δεν είδε το stop και πετάχτηκε με ένα jeep και με τράκαρε με αποτέλεσμα το αμάξι να διαλυθεί.είναι η πρώτη φορα που βρίσκομαι σε τροχαίο και δε έχω ιδέα πως να το χείριστο
το αυτοκίνητο μου είναι ένα παλιό Citroen και η αξια τον ζημιών περνάει την εμπορική του αξια. η ασφάλεια του αλλου μου κάνει ιστορίες για να μου δόση το πολύ 1000-1500euro αλλα λόγο τις οικονομικής μου κατάστασης δε μπορώ να πάρw καινούργιο αμάξι και μένω αρκετά χιλιόμετρα ektos polis και μου έχει δημιουργήσει απίστευτα προβλήματα στην μετακίνηση.
ευχάριστο πολύ
-
για σας
ευχάριστο πολύ
-
Πολύ φοβάμαι ότι δεν μπορείς να αξιώσεις κάτι παραπάνω.
Το αυτοκίνητό σου προφανώς υπέστη ζημιές που κρίνεται ασύμφορο να επισκευαστούν = ολική = εισπράττεις την αποζημίωση.
Για τι Citroen μιλάμε (μοντέλο/χρονολογία, ώστε να δούμε την τρέχουσα εμπορική του αξία);
Στη θέση σου θα έπαιρνα την αποζημίωση από την ασφαλιστική και με τα χρήματα αυτά θα αγόραζα κάτι άλλο.
Ίσως κάποιος ασφαλιστής/νομικός σύμβουλος/δικηγόρος εδώ να γνωρίζει να σε ενημερώσει για το αν μπορείς να αξιώσεις με κάποιο τρόπο αποζημίωση για τα έξοδά σου όσον καιρό θα είσαι χωρίς αυτοκίνητο. -
το αυτοκίνητο είναι citroen σάχο του 96
με το χτύπημα έσπασε ο άξονας από κάτω. και έκανε σβούρες και έσκασε πάνω σε ένα άλλο παρκαρισμένο αμάξι και έχει ζημιες και από τις δυο πλευρές
ελπίζω κάποιος να υπάρχει να με πληροφόρηση για τα έξοδα
ευχάριστο πολύ για τον χρόνο σου να μου απάντησης -
Με αυτά τα χρήματα δεν αγοράζεις άλλο ?
-
Χαλαρά αγοράζει άλλο.
Σου στέλνω πμ επειδή μου έτυχε ακριβώς το ίδιο με σαξο πρόσφατα, πως το χειρίστηκα.Sent from my Neo V using Tapatalk
-
δεν μου έχει έρθει ακόμα το pm
δε ξέρω αν αγοράζω άλλο, αλλα όσο έχω ψάξει δε έχω βρει πουθενά κανένα νομο να λέει ότι λόγο παλιότητας του αμαξιού πρέπει να αποζημιωθώ λιγότερο. σκέφτομαι να τους πω ότι δε δέχομαι την αποζημίωση και αφού λένε ότι η εμπορική αξια είναι χαμηλή απλά να μου πάρουν ένα citroen σάχο του 96
-
Στο έστειλα μόλις
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Φίλε μου, αν η ασφαλιστική σου σε αποζημιώσει με 1500 ευρώ η γνώμη μου είναι να τα πάρεις.
Η εμπορική αξία του Σαξό του 1996 είναι αρκετά μικρότερη.
Με 1500 ευρώ παίρνεις Σαξό του 2001+.
Ενδεικτικά:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3136067/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3225055/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3308141/
(όλα στο Ηράκλειο Κρήτης και από ιδιώτες, όπως φαίνεται τουλάχιστον)
πληροφορίες για τροχαίο και ασφάλειες