-
Ψάχνοντας για αυτόματο και diesel, εχω εστιάσει σε 3-4 μοντέλα, τα οποία δεν εχω κάνει ακόμα test drive. Εχουμε λοιπον τα C3-DS3, 208, Yaris. Αυτά ώστε οι τιμή να μή ξεφύγει πάνω απο τα 16000. Θα ήθελα λοιπόν τις προτάσεις σας καί για αλλες μάρκες. Δεδομένουν σε αυτό το θέμα του αυτόματου, θα προτιμίσω το οικονομικότερο αλλά και το καλύτερο κιβώτιο.
-
Ψάχνοντας για αυτόματο και diesel, εχω εστιάσει σε 3-4 μοντέλα, τα οποία δεν εχω κάνει ακόμα test drive. Εχουμε λοιπον τα C3-DS3, 208, Yaris. Αυτά ώστε οι τιμή να μή ξεφύγει πάνω απο τα 16000. Θα ήθελα λοιπόν τις προτάσεις σας καί για αλλες μάρκες. Δεδομένουν σε αυτό το θέμα του αυτόματου, θα προτιμίσω το οικονομικότερο αλλά και το καλύτερο κιβώτιο.
-
Κάνοντας test drive το C3 παρατήρησα αργή αλλαγή 1η σε 2α. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα αυτόματα αυτής της κατηγορίας? Επίσης το δίνει και 3δευτερόλεπτα πιο αργό, ο λόγος προφανώς ειναι οι αργές αλλαγές. Τελικά ποιό αυτόματο diesel είναι και το καλύτερο με κριτήριο αρχικά το σαζμάν και με τιμή λογική για ενα αυτοκίνητο πόλης.
-
Δε βλέπω να υπάρχει λύση που να ικανοποιεί πλήρως και τα 2 κριτήρια. Σαν καλύτερο αυτόματο θα έλεγα μάλλον το Polo 1.6tdi με DSG, αλλά ξεφεύγει σε τιμή. Περίμενε και το αυτόματο Clio. Ίσως είναι αυτό που θέλεις αν κρατήσει μια λογική τιμή.
-
Το polo θα ήθελα να το αποφύγω αλλα σε αυτόματο ειναι το καλύτερο (απλά ειναι αδειο για τα λεφτά του). Φυσικά το clio ειναι μια καλή λύση αλλά δε ξέρουμε το πότε θα βγεί και ποσο θα εχει!
-
Αρχές Ιουνίου τα πρώτα κομμάτια Clio EDC στην Ελλάδα. Διαφορά τιμής αν παίξουμε λίγο με τις διαφορές στο Megane στο περίπου κανένα 1.500άρι θα παίξει, προσωπική εκτίμηση. Αλλά θα δούμε από νωρίτερα στο εξωτερικό τι διαφορές τιμών παίζουν.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αρχές Ιουνίου τα πρώτα κομμάτια Clio EDC στην Ελλάδα. Διαφορά τιμής αν παίξουμε λίγο με τις διαφορές στο Megane στο περίπου κανένα 1.500άρι θα παίξει, προσωπική εκτίμηση. Αλλά θα δούμε από νωρίτερα στο εξωτερικό τι διαφορές τιμών παίζουν.Το dynamic clio εχει 16400, άρα το EDC θα έχει περίπου 18000.. και θα πλησιάζει τη τιμή του Megane? Η μήπως πέσει και η τιμή του clio?
-
Το τελευταίο δεν αποκλείεται. Να υπάρξει μια μικρή συμπίεση τιμών αυτών των εκδόσεων προς τα κάτω. Συμβαίνει στις γκάμες όταν προστίθενται νέοι κινητήρες.
Επιλογή αυτόματου diesel.