-
εδω ακομα κανουν προσληψεις αχρηστου προσωπικου
γυμναστριες... -
Όταν έχουμε γεμίσει από παράνομους και 'νόμιμους' τζαμπατζήδες και το εισιτήριο θα ανέβει και όπως πάντα θα την πληρώνουν οι σωστοί.
-
ε τοτε μη γκρινιαζετε.σκαστε και πληρωνετε.
-
δεν χρησιμοποιω ΜΜΜ
τις ελαχιστες φορες ομως που θα δω 'μαγκα' τσαμπαντζη τον κανω ρομπα...εκτος απο μια φορα που σαν καλος αρτεμης που ειμαι οταν ανεβηκε ο ελεγκτης του εκοψα την εξοδο (του τζαμπαντζη) και εισεπραξε το προστιμο...σκασε και πληρωνε τσαμπαμαγκα της μισης κλανιας
-
και πως θα τον κανεις ρομπα?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
δεν χρησιμοποιω ΜΜΜτις ελαχιστες φορες ομως που θα δω 'μαγκα' τσαμπαντζη τον κανω ρομπα...εκτος απο μια φορα που σαν καλος αρτεμης που ειμαι οταν ανεβηκε ο ελεγκτης του εκοψα την εξοδο (του τζαμπαντζη) και εισεπραξε το προστιμο...σκασε και πληρωνε τσαμπαμαγκα της μισης κλανιας
Στη Θεσσαλονικη παντως πολλοι εχουμε και καρτες απεριοριστων,οποτε δε κοβουμε εισητηριο.Προσεχε μη την πεις σε κανενα τετοιο και μετα εισαι εσυ ο ρομπας
-
δεν χρησιμοποιω ΜΜΜτις ελαχιστες φορες ομως που θα δω 'μαγκα' τσαμπαντζη τον κανω ρομπα...εκτος απο μια φορα που σαν καλος αρτεμης που ειμαι οταν ανεβηκε ο ελεγκτης του εκοψα την εξοδο (του τζαμπαντζη) και εισεπραξε το προστιμο...σκασε και πληρωνε τσαμπαμαγκα της μισης κλανιας
-
Και στην Αθήνα οι μισοί που μπαίνουν σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ (έχουν απεργία αύριο) έχουν κάρτες διαδρομών οπότε δεν να μην κόβουν εισιτήριο.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
δεν χρησιμοποιω ΜΜΜ
τις ελαχιστες φορες ομως που θα δω 'μαγκα' τσαμπαντζη τον κανω ρομπα...εκτος απο μια φορα που σαν καλος αρτεμης που ειμαι οταν ανεβηκε ο ελεγκτης του εκοψα την εξοδο (του τζαμπαντζη) και εισεπραξε το προστιμο...σκασε και πληρωνε τσαμπαμαγκα της μισης κλανιας
Στη Θεσσαλονικη παντως πολλοι εχουμε και καρτες απεριοριστων,οποτε δε κοβουμε εισητηριο.Προσεχε μη την πεις σε κανενα τετοιο και μετα εισαι εσυ ο ρομπας
o 'μαγκας' τζαμπαντζης ειναι τοσο βλακας που καθεται και το κοκορευεται μεσα στο ΜΜΜ ή μερικες φορες προτρεπει και αλλους στο να μην πληρωσουν...
δεν ειναι λοιπον πυρηνικη επιστημη να καταλαβεις την μαγκια κλανια... και κλαμα η κυρια μετα...
-
Το κρατος προσφερει ΜΜΜ, με αντιτιμο ταδε. Τα ΜΜΜ δεν ειναι υποχρεωτικα. Οποιος δεν θελει να το πληρωσει, δεν εχει δικαιωμα να χρησιμοποιησει τα ΜΜΜ. Οποιος θελει να τα χρησιμοποιει, πρεπει να πληρωνει το αντιτιμο. Τοσο απλα.
Ολα τα αλλα ειναι πεη κυανα. Με μεγαλυτερο το 'τα ΜΜΜ ειναι κοινωνικο αγαθο κ θα επρεπε να προσφερονται δωρεαν'. Να δω τι αλλο ανεκδοτο θα διαβασω εδω μεσα ρε πστ μου. Πουθενα στο κοσμο δεν προσφερονται δωρεαν ΚΑΙ τα ΜΜΜ εχουν καποιο (τεραστιο, ακομα κ χωρις υπερβασεις κ φαγωματα) κοστος. Δεν γινεται να ειναι δωρεαν.
Με την ιδια λογικη θα επρεπε το ρευμα, το νερο, τα τηλεφωνα* κ το ιντερνετ* να προσφερονται δωρεαν. Οπως κ το ψωμι κ αλλα βασικα ειδη διατροφης. Δεν νοειται, δεν στεκει λογικης αντιπαραθεσης να μου λες οτι τα ΜΜΜ θα επρεπε να προσφερονται δωρεαν απο το κρατος ως κοινωνικο αγαθο, κ να μη ζητας το ιδιο για το ψωμι (να προσφερεται δηλαδη δωρεαν κρατικο ψωμι). Αλλα κατι μου λεει οτι αν το πει αυτο καποιος παραεξω, θα γελαει ο κοσμος μαζι του...
*Το ΕΔΑΔ (νομιζω, αλλα αρκετα σιγουρος) εχει αποφανθει οτι η επικοινωνια κ το ιντερνετ ειναι βασικα ανθρωπινα δικαιωματα, εξ'ου κ η παρατηρηση μου.
-
Όταν κάποιοι είχαν μάθει να έχουν τσάμπα τη κωλοσελίδα το indymedia λόγω πανεπιστιμιακού άσυλου λογικό να τα θέλουν όλα τσάμπα μετά. Πότε θα σταματήσουν όλα αυτά δεν ξέρω.
-
οταν τους κοψουνε τον κολο...και ματωσουν οι αιμοροιδες τους...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το κρατος προσφερει ΜΜΜ, με αντιτιμο ταδε. Τα ΜΜΜ δεν ειναι υποχρεωτικα. Οποιος δεν θελει να το πληρωσει, δεν εχει δικαιωμα να χρησιμοποιησει τα ΜΜΜ. Οποιος θελει να τα χρησιμοποιει, πρεπει να πληρωνει το αντιτιμο. Τοσο απλα.Ολα τα αλλα ειναι πεη κυανα. Με μεγαλυτερο το 'τα ΜΜΜ ειναι κοινωνικο αγαθο κ θα επρεπε να προσφερονται δωρεαν'. Να δω τι αλλο ανεκδοτο θα διαβασω εδω μεσα ρε πστ μου. Πουθενα στο κοσμο δεν προσφερονται δωρεαν ΚΑΙ τα ΜΜΜ εχουν καποιο (τεραστιο, ακομα κ χωρις υπερβασεις κ φαγωματα) κοστος. Δεν γινεται να ειναι δωρεαν.
Με την ιδια λογικη θα επρεπε το ρευμα, το νερο, τα τηλεφωνα* κ το ιντερνετ* να προσφερονται δωρεαν. Οπως κ το ψωμι κ αλλα βασικα ειδη διατροφης. Δεν νοειται, δεν στεκει λογικης αντιπαραθεσης να μου λες οτι τα ΜΜΜ θα επρεπε να προσφερονται δωρεαν απο το κρατος ως κοινωνικο αγαθο, κ να μη ζητας το ιδιο για το ψωμι (να προσφερεται δηλαδη δωρεαν κρατικο ψωμι). Αλλα κατι μου λεει οτι αν το πει αυτο καποιος παραεξω, θα γελαει ο κοσμος μαζι του...
+οο
'Το μόνο δωρεάν πράγμα είναι το τυράκι στη φάκα' που λέει κι ο ποιητής.
Από εκεί και πέρα το θέμα είναι το κόστος να το πληρώνουν αυτοί που πρέπει, και όχι οι νόμιμοι να πληρώνουν και για τους τσαμπατζήδες. -
δεν χρησιμοποιω ΜΜΜ
o 'μαγκας' τζαμπαντζης ειναι τοσο βλακας που καθεται και το κοκορευεται μεσα στο ΜΜΜ ή μερικες φορες προτρεπει και αλλους στο να μην πληρωσουν...
δεν ειναι λοιπον πυρηνικη επιστημη να καταλαβεις την μαγκια κλανια...
Ποτέ μα ποτέ δε μου έχει τύχει ΜΕΣΑ στο ΜΜΜ να πετύχω τόσο 'μάγκα' τσαμπατζη να κοκορεύεται (και μιλάμε για εκατοντάδες διαδρομές κάθε χρόνο). Αντίθετα, κατεβαίνοντας, έχω πετύχει [παιδιά συνήθως] να συζητάνε για τη 'μαγκιά' τους να μην πληρώσουν.
-
...ξαναβάζω το ερώτημα γιατί δεν απαντήθηκε...
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Και ποιο ποσοστό (%) επί του βασικού μισθού πιστεύετε ότι θα ήταν 'δίκαιο' - για όλους βέβαια - να πληρώνει για να πάει και νά 'ρθει κάποιος στη δουλειά του?.. ή στη σχολή του?..Το θέμα/πρόβλημα των τζαμπατζήδων γενικά είναι άσχετο με το παραπάνω ερώτημα... στο κάτω-κάτω όσο ακριβαίνει το εισιτήριο, τόσο θα αυξάνονται οι 'τζαμπατζήδες'!.. η συνταγή: 'πονάει μάτι, βγάζει μάτι', δεν παίζει...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το κρατος προσφερει ΜΜΜ, με αντιτιμο ταδε. Τα ΜΜΜ δεν ειναι υποχρεωτικα. Οποιος δεν θελει να το πληρωσει, δεν εχει δικαιωμα να χρησιμοποιησει τα ΜΜΜ. Οποιος θελει να τα χρησιμοποιει, πρεπει να πληρωνει το αντιτιμο. Τοσο απλα.Ολα τα αλλα ειναι πεη κυανα. Με μεγαλυτερο το 'τα ΜΜΜ ειναι κοινωνικο αγαθο κ θα επρεπε να προσφερονται δωρεαν'. Να δω τι αλλο ανεκδοτο θα διαβασω εδω μεσα ρε πστ μου. Πουθενα στο κοσμο δεν προσφερονται δωρεαν ΚΑΙ τα ΜΜΜ εχουν καποιο (τεραστιο, ακομα κ χωρις υπερβασεις κ φαγωματα) κοστος. Δεν γινεται να ειναι δωρεαν.
*Το ΕΔΑΔ (νομιζω, αλλα αρκετα σιγουρος) εχει αποφανθει οτι η επικοινωνια κ το ιντερνετ ειναι βασικα ανθρωπινα δικαιωματα, εξ'ου κ η παρατηρηση μου.
αν θες να εφαρμοσεις πληρως καπιταλιστικο συστημα στα μμμ και να εχεις οσο ακριβο εισιτηριο θες και να εχεις οσο σκατα υπηρεσιες θες,να παψεις να δεχεσαι κρατικη επιχορηγηση.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
δεν χρησιμοποιω ΜΜΜ
δεν ειναι λοιπον πυρηνικη επιστημη να καταλαβεις την μαγκια κλανια...
Ποτέ μα ποτέ δε μου έχει τύχει ΜΕΣΑ στο ΜΜΜ να πετύχω τόσο 'μάγκα' τσαμπατζη να κοκορεύεται (και μιλάμε για εκατοντάδες διαδρομές κάθε χρόνο). Αντίθετα, κατεβαίνοντας, έχω πετύχει [παιδιά συνήθως] να συζητάνε για τη 'μαγκιά' τους να μην πληρώσουν.
το σι συμβαινει σε μενα ή σε σενα δεν συνεπαγεται οτι συμβαινει σε ολους...
προσωπικα 2 φορες την ωρα που εκανα να ακυρωσω εισητηριο μου την ειπαν....δεν γυρναει ο κοσμος ολος γυρω απο εμας ομως...
-
ουτε γυρω απο σενα.οποτε προσεξε με ποιον θα τα βαλεις
πιθανοτατα με κανα 16χρονο θα δειξεις τη μαγκια σου. -
η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει και κοκκαλα τσακιζει....
μαλλον και αυτα ειναι κινεζικα για σενα οπως και πολλα αλλα...
κλαιν μαιν τσαμπα μαγκα...
-
η γλωσσα κοβεται ευκολα ομως.
Απεργία στα Αθηναϊκά ΜΜΜ.