-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Εγώ έφτιαξα σε μάστορα... Με πανί θαλάσσης.... Custom made!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Θα βαλω δερματινη,απο τον τυπο στη Νικαια...
Εχει ουτως η αλλλως δερματινες λεπτομερειες μεσα το αμαξι,οποτε θα του ταιριαξω και τα καθισματα... -
Εννοούσα την κουκούλα! Αφού θα σου βάλει ταπετσαρία πες του για κουκούλα...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Εννοούσα την κουκούλα! Αφού θα σου βάλει ταπετσαρία πες του για κουκούλα...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ναι,παρεξηγησα...
Απλα την κουκουλα την ηθελα αμεσα,γιατι εχω κατι κωλογατα στη πιλοτη που θα μου το κανουν εμπριμε -
Αν έχεις και γάτα, δύσκολο να βρεις κάτι τόσο ανθεκτικό.... Εκτός και αν ξέρει ο gatoz...[emoji41]
-
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
Επισημη απαντηση από Θεωχαρακη είναι πως ΟΧΙ.
Σαφεστατα είναι πολύ αμαξι για αυτά που πληρωνεις.
Θα ηθελα να εχει και αυτό το safety shield με το τζαμακι μπροστα στο σημαΝομιζω πως υπαρχει καμερα πισω απο το σημα,για το 360,για αυτο υπαρχει και το τζαμακι,με πασα επιφυλαξη...
Έιδα μολις πριν λιγο ενα N-connecta στο δρομο,μιλαμε για τρακτερ κανονικο
Η 18αρα ζαντα ειναι η ασχημοτερη ολων -
Αυτό ακριβώς!!!!! Διπλοκαμπινο για εμάς τους ευαισθητους τα σέβη μου στον Νονο και τον greemlin
-
Καλορίζικο wizard και καλά χιλιόμετρα!
Πόσο σου πήγε τελική τιμή (σε σχέση με τα 21990 που λέει το site)? -
+1000 ευρω,μεταλλικο χρωμα,πινακιδες,τελη κυκλοφοριας,εξοδα κλπ....
-
Στο εξωτερικό υπάρχει χρώμα δωρεάν ένα μπλε.... Εδώ όλα μεταλλικά.... 500ε εκτός στην έκδοση n-connecta 5 θυρη στα 380ε... Μάλλον από τις πολλές κάμερες δεν έχει τόσο χώρο για όλο το χρώμα... [emoji39]
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
+1000 ευρω,μεταλλικο χρωμα,πινακιδες,τελη κυκλοφοριας,εξοδα κλπ....Τι προκαταβολή είχες δώσει / σου είχαν ζητήσει?
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
+1000 ευρω,μεταλλικο χρωμα,πινακιδες,τελη κυκλοφοριας,εξοδα κλπ....
Τι προκαταβολή είχες δώσει / σου είχαν ζητήσει?
Εγω αφησα το παλιο μου αμαξι σαν προκαταβολη,αλλα νομιζω ζητανε κανα διχιλιαρο...
-
Πηγα εχτες το απόγευμα σε μια αντιπροσωπεια για να δω ενα energy που ειχαν φερει προς παράδοση.
Λευκο πέρλα του ειχαν βαλει και φιμε και την ωρα που πηγα το βρηκα με αντερα ανοιχτα για να περασουν συναγερμο.
Το αμαξι ηταν ΤΕΛΕΙΟ!!!!! -
Προσωπικα αν δεν ηξερα οτι τιμονι και λεβιές δεν ειναι δερματινα δε θα επαιρνα χαμπάρι με τιποτα.
Ενα δε μου άρεσε μονο...
Η ανακλιση του εσωτερικού καθρέφτη καθως και η ποιότητα αυτου. -
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
Πηγα εχτες το απόγευμα σε μια αντιπροσωπεια για να δω ενα energy που ειχαν φερει προς παράδοση.
Λευκο πέρλα του ειχαν βαλει και φιμε και την ωρα που πηγα το βρηκα με αντερα ανοιχτα για να περασουν συναγερμο.
Το αμαξι ηταν ΤΕΛΕΙΟ!!!!!Aν πηγες στον Κυριακουδη,το δικο μου θα ειδες
-
Χαχαχαχ ε τελικα ταιριάζουμε... Χαψαχαχ
Ναι εκει ημουν απο τις 7 μεχρι 9 -
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
Χαχαχαχ ε τελικα ταιριάζουμε... Χαψαχαχ
Ναι εκει ημουν απο τις 7 μεχρι 9Mια χαρα
Χτυπα και ενα Xtrailακι να δεσει το γλυκο
Μετα το Πασχα που θα γυρισω,θα γραψω review,συμπεριφορα,καταναλωσεις κλπ... -
Ε δε το καταλαβες;;;
Αυτο περιμένω.
Το δικό σου review -
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
Ε δε το καταλαβες;;;
Αυτο περιμένω.
Το δικό σου reviewH αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ποτε suv,εχω μπει σε κανα-δυο,αλλα γενικα,δεν ειμαι εξοικειωμενος με τετοιου μεγεθους οχηματα,το αμαξι θα ειναι αστρωτο,οποτε επιταχυνσεις-καταναλωσεις κλπ,δεν ξερω αν θα ειναι αντικειμενικα...
Το πως παταει μπορω να το κρινω,η αν ειναι θορυβωδες κλπ.. -
Οχι μονο δεν ειχα ποτε αλλα δε θυμαμαι να ειχα μπρι και πότε σε ενα.
Προσωπικά θεωρω οτι σαν οδήγηση θα ξενερωσω...
Εχω ενα e93 και η γυναικα ενα auris (το οποιο αν και δε το πιστεύα παταει πολυυ καλα).
Θεωρω οτι λόγω υψους και στενών για τα δεδομενα του αυτοκινήτου αυτου ελαστικων θα πρεπει να αλλαξω τρόπο οδηγησης...
Κατι το οποίο δεν ειναι και απαραίτητα κακο διοτι ουτβς η αλλως μεγαλώσαμε και την ηλικια που θεωρούσαμε εαυτον 'αθάνατο' εχει περασει ανεπιστρεπτί.
Θα αποζημιωθω θεωρω απο τους τεραστιους χωρογς καθως και την ανεση αυτων.
Άλλωστε.... Τη μπέμπα μου ΔΕ τη πουλάω (οσο και αν φωναζει η κυρα τι θα κάνουμε τρια αμαξια...)
Χαχαχαχ -
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα μας λειψουν οι χωροι.Ειδικα εγω μετα το καμπριο,το οποιο ειχε μεν καλο πορτμπαγκαζ,αλλα πισω ηταν αυστηρα διθεσιο,και για να εχουν εναν στοιχειωδη χωρο για τα ποδια οι πισω επιβατες,αναγκαζομουν να εχω τα μπροστινα καθισματα ΤΕΡΜΑ μπροστα....
Nissan X-Trail 2013