-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Είναι επίσημο, δε θα τρέξει στον αγώνα αφού έσπασε την κλείδα του.Και με δυο αριστερόστροφες πίστες να ακολουθούν τέλος το πρωτάθλημα κατά τη γνώμη μου. Επίσης μόνος ο Rossi, δεν έχουν φέρει τρίτο οδηγό.
-
-
Γύρισε ο 2Δ
-
ΜΜ
-
Ο Lorenzo επιστρεφει απο την Ισπανια που ηταν, στην πιστα του Ασσεν αποψε!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ο Lorenzo επιστρεφει απο την Ισπανια που ηταν, στην πιστα του Ασσεν αποψε!Και θα δοκιμάσει να τρέξει αν δε βρέχει. Έτσι κι αλλιώς τεράστιο ρίσκο. Αν πέσει θα χάσει πολύ περισσότερους βαθμούς.
-
Φοβεροί Crutchlow (1oς) και Bradl(3ος)!!!!!!!!!!!!!!
Pedrosa πέμπτος με πτώση, Rossi (4ος), Marquez (2oς) -
Valeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Πάλι τραυματίστηκε ο Lorenzo, ίσως να προλάβει τη Laguna...
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Πάλι τραυματίστηκε ο Lorenzo, ίσως να προλάβει τη Laguna...Δε πιστεύω να έχουμε πάλι τα ίδια και να τρέχει εδώ
ΟΚ, τώρα αποκλείεται να τρέξει. Το Assen έχει τέσσερις αριστερές στροφές και το Sachsenring έχει 10.
-
Εκτός κατατακτήριων ο Pedrosa, Γκαστόνε ο Lorenzo.
-
Και υπάρχουν πιθανότητες για τον αγώνα.
-
Marquez
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Εκτός κατατακτήριων ο Pedrosa, Γκαστόνε ο Lorenzo.Δεν νομιζεις το παρατραβας λιγο? Και οι δυο γκρεμοτσακιστηκαν.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Εκτός κατατακτήριων ο Pedrosa, Γκαστόνε ο Lorenzo.
Δεν νομιζεις το παρατραβας λιγο? Και οι δυο γκρεμοτσακιστηκαν.
Βασικά αυτό που ταιριάζει πιο πολύ στον Lorenzo είναι το ''τυχερός στην ατυχία του'' (το ίδιο ισχύει και για τον Δανιήλ βέβαια). Αλλά δεν παύει να είναι τυχερός
Ουσιαστικά, υπό προϋποθέσεις ο Lorenzo θα ήταν ~60 πόντους πίσω. Την πρώτη φορά τα κατάφερε με το θάρρος του και η διαφορά δεν ξέφυγε, την δεύτερη πέφτει ο Pedrosa και τώρα ακόμα και αν τρέξει ο Pedrosa δεν θα τα πάει καλά (όντας τραυματισμένος σε ένα σημείο το οποίο έχει δεχθεί 5 επεμβάσεις τα τελευταία 3,5 χρόνια) και η διαφορά δύσκολα θα πάει πάνω από 20. Είναι 20 βαθμοί διαφορετικά.
ΥΓ: Θα προτιμούσα να τρέχουν και οι δύο, αλλά έτσι είναι το MotoGP. Από το 2010 κάποιος σημαντικός τραυματίζεται και χαλάει το πρωτάθλημα (2010 Rossi, Pedrosa, 2011 Lorenzo, Pedrosa, 2012 Stoner).
Φιλικά
-
Ωραια τα εξηγας, ετσι ειναι οι αγωνες μοτοσυκλετας. Παλι ομως η ματια σου μου φαινεται ελαφρως στην μια πλευρα στην περιπτωση μας.
Φιλικα και απο 'μενα.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ωραια τα εξηγας, ετσι ειναι οι αγωνες μοτοσυκλετας. Παλι ομως η ματια σου μου φαινεται ελαφρως στην μια πλευρα στην περιπτωση μας.Φιλικα και απο 'μενα.
Mάλλον. Η αντιπάθεια μου προς τον JL είναι αρκετή
-
Μarquez νικητής και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος 2 βαθμούς από τον Pedrosa και 11 από τον Lorenzo. Crutchlow, Rossi και Bradl πιο πίσω.
-
Νεότερα για τον Pedrosa. Νοσηλεύεται με χαμηλή αρτηριακή πίεση και διάσειση. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα τρέξει στη Laguna, αλλά ελπίζω να είναι καλά και δυνατός όταν επιστρέψει, όπως και ο Lorenzo
-
@ValeYellow46
Ehi @marcmarquez93,keep attention to @calcrutchlow tomorrow,and not just in the track! pic.twitter.com/WN9bVzYr8a
ΜΟΤΟGP 2013