-
Γεια σας. Ειμαι καινουργιος στο forum.
Εχω ενα Mitshubishi Lancer 1600cc 120HP του 2011.
Το αμαξι ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση.
Φοραω booster (αυτο με τις 3 επιλογες μονιμως παντα στο κοκκινο)
Tι μπορω να κανω για να του ανεβασω λιγο την ροπη και να του δωσω αλλα 30-40 αλογα και να το παω στα 150-160HP?
Το βάρος του αυτοκινήτου ειναι 1300 κιλα περιπου.
Τονιζω πως δεν θελω να χασω την εγγυηση οποτε δεν θελω να μπλεξω με μετατροπη κινητηρα η φλασαρισμα της μαμας ECU αλλα θέλω αυτο το κάτι παραπανω. -
Γεια σας. Ειμαι καινουργιος στο forum.
Εχω ενα Mitshubishi Lancer 1600cc 120HP του 2011.
Το αμαξι ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση.
Φοραω booster (αυτο με τις 3 επιλογες μονιμως παντα στο κοκκινο)
Tι μπορω να κανω για να του ανεβασω λιγο την ροπη και να του δωσω αλλα 30-40 αλογα και να το παω στα 150-160HP?
Το βάρος του αυτοκινήτου ειναι 1300 κιλα περιπου.
Τονιζω πως δεν θελω να χασω την εγγυηση οποτε δεν θελω να μπλεξω με μετατροπη κινητηρα η φλασαρισμα της μαμας ECU αλλα θέλω αυτο το κάτι παραπανω. -
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
εχω παρει και εγω το lanceraki 1600cc 120ps πριν 25 ημερες, ειναι άστρωτο ακομη βεβαια και δεν το ζοριζω, παιζω αναμεσα 2000-3000rpm.Θα δω οταν πιασω τα 3000χλμ και αρχισω να το ανοιγω πως πηγαινει, το μονο που μπορω να πω μεχρι τωρα ειναι οτι ειναι οικονομικο σαν 1300αρι.
Αφου περασει η εγγυηση σε 2 χρονια, αν θελω να το κανω 130-135ps δλδ 10-15ps παραπανω, μπορω να το καταφερω μόνο με προγραμμα-παραλληλα?,....και αν οχι τι κερδιζω αν βάλω μονο προγραμμα?...και ποσο θα κοστισει περιπου?,...δεν θελω να πειραξω τιποτα αλλο γι αυτο λεω μόνο για προγραμμα,...δεν θελω δλδ να βαλω χερι σε εξάτμιση κλπΔε σε προβληματίζει το ότι θα καίει παραπάνω;
Aυξηση ροπης και ιπποδυναμης