Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2013
    1. Home
    2. Ράλι Ακρόπολις
    3. Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2013
    • 1
    • 2
    • 1 / 2
    Ράλι Ακρόπολις
    8
    31
    32190
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      chala13 last edited by

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

1.  	                             24		Μαρτίου	ΛΑΜΙΑΣ (Α)			ΑΛΑΛ		

**2&3&4 17- 19 Μαΐου ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ(ΑΑΧ) ΕΛΠΑ **
      5. 5-6 Οκτωβρίου ΑΤΤΙΚΗ (Α) Αγ.ΕΛΠΑ
      6. 19 -20 Οκτωβρίου ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ (Χ) ΑΛΑ
      7. 23 -24 Νοεμβρίου ΠΑΛΑΔΙΟ(Α) START LINE

Γιά αρχίστε να γράφετε ....!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • C
        chala13 last edited by

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

1.  	                             24		Μαρτίου	ΛΑΜΙΑΣ (Α)			ΑΛΑΛ		

**2&3&4 17- 19 Μαΐου ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ(ΑΑΧ) ΕΛΠΑ **
        5. 5-6 Οκτωβρίου ΑΤΤΙΚΗ (Α) Αγ.ΕΛΠΑ
        6. 19 -20 Οκτωβρίου ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ (Χ) ΑΛΑ
        7. 23 -24 Νοεμβρίου ΠΑΛΑΔΙΟ(Α) START LINE

Γιά αρχίστε να γράφετε ....!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • P
          platis last edited by

Πηγαμε λοιπον σημερα στην συγκεντρωση-καλεσμα ενημερωσης της ΟΕ του ιστορικου. Μια καλη κινηση που προσωπικα τουλαχιστον με ικανοποιησε. Αυτο ομως που με διαολισε κυριολεκτικα ειναι οτι σε μια τετοια 'ημεριδα' ελαμψαν δια της απουσιας των ανθρωποι ποι λογω ιστοριας και θεσης θα επρεπε να ειναι πρωτοι-πρωτοι και να υποδεχονται τα 70-80 ατομα που τιμησαν με την παρουσια τους την ΟΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! Δινοντας συνεχεια σε προσωπικες διενεξεις, επιβεβαιωνοντας τις φημες οτι εκει μεσα τα μιση και τα παθη εχουν τον πρωτο λογο κι αποδεικνυοντας τελικα οτι για το μονο για το οποιο δεν ενδιαφερονται, ειναι η προκοπη του σπορ. Ποιοι ηταν αυτοι; Ο Προεδρος της ΟΜΑΕ, ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΠΑ!!!προεξαρχοντος του κ Παυλοπουλου (ποσο ανιστορητοι, να λειπει το αγωνιστικο απο μια εκδηλωση ενος ακροπολις!), ο προεδρος της οργανωτικης του ιστορικου 2012 κ. Χατζηπαναγιωτης κι ο Προεδρος του ΣΟΑΙΣΤΑ κ. Παπαζογλου (και θελεις Λυμπερη να ερθω στον ΣΟΑΙΣΤΑ να δουλεψω! Για σενα η για τους αγωνες;)
          ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ! Σας ορκιζομαι οτι προσωπικα θα κανω οτι μπορω ωστε να βοηθησω το ιστορικο να γινει και να μην αισθανθει κανεισ την απουσια σας. Θαναι η καλυτερη τιμωρια...

Δηλαδη, επειδη φετος το οργανωνει αλλος, εμεις απεχουμε! ΡΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!!!!!!!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 8
          • E
            el-em last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
            Πηγαμε λοιπον σημερα στην συγκεντρωση-καλεσμα ενημερωσης της ΟΕ του ιστορικου. Μια καλη κινηση που προσωπικα τουλαχιστον με ικανοποιησε. Αυτο ομως που με διαολισε κυριολεκτικα ειναι οτι σε μια τετοια 'ημεριδα' ελαμψαν δια της απουσιας των ανθρωποι ποι λογω ιστοριας και θεσης θα επρεπε να ειναι πρωτοι-πρωτοι και να υποδεχονται τα 70-80 ατομα που τιμησαν με την παρουσια τους την ΟΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! Δινοντας συνεχεια σε προσωπικες διενεξεις, επιβεβαιωνοντας τις φημες οτι εκει μεσα τα μιση και τα παθη εχουν τον πρωτο λογο κι αποδεικνυοντας τελικα οτι για το μονο για το οποιο δεν ενδιαφερονται, ειναι η προκοπη του σπορ. Ποιοι ηταν αυτοι; Ο Προεδρος της ΟΜΑΕ, ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΠΑ!!!προεξαρχοντος του κ Παυλοπουλου (ποσο ανιστορητοι, να λειπει το αγωνιστικο απο μια εκδηλωση ενος ακροπολις!), ο προεδρος της οργανωτικης του ιστορικου 2012 κ. Χατζηπαναγιωτης κι ο Προεδρος του ΣΟΑΙΣΤΑ κ. Παπαζογλου (και θελεις Λυμπερη να ερθω στον ΣΟΑΙΣΤΑ να δουλεψω! Για σενα η για τους αγωνες;)
            ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ! Σας ορκιζομαι οτι προσωπικα θα κανω οτι μπορω ωστε να βοηθησω το ιστορικο να γινει και να μην αισθανθει κανεισ την απουσια σας. Θαναι η καλυτερη τιμωρια...

Δηλαδη, επειδη φετος το οργανωνει αλλος, εμεις απεχουμε! ΡΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!!!!!!!!!

Xρηστο,

Ελαβα τηλεφωνημα απο τον κ.Γ.Παυλοπουλο, ο οποιος με παρακαλεσε επειδη δεν μπορει να γραψει στο forum, να μεταφερω εκ μερους του Αγωνιστικου Τμηματος της ΕΛΠΑ, τα εξης :
            1.' Ανιστορητος εισαι εσυ, διοτι πριν γραψεις το οτιδηποτε θα επρεπε να ψαξεις να μαθεις την πραγματικοτητα και να εισαι πιο αντικειμενικος'.
            2. 'Το Αγωνιστικο Τμημα της ΕΛΠΑ, εκδιωχθηκε απο το Ιστορικο Ραλλυ Ακροπολις, αρχης γενομενης με την διανομη του γνωστου εντυπου στον τερματισμο του περσινου αγωνα'.
            3. 'Οσο αφορα την τελευταια προταση της δημοσιευσης σου, περυσι που οργανωνε τον αγωνα το Αγωνιστικο Τμημα της ΕΛΠΑ, που ηταν ολοι αυτοι οι επιδοξοι Οργανωτες που πολεμησαν την προσπαθεια με τον χειροτερο τροπο ? Συμμετειχαν η απειχαν και αυτοι' ?
            'Αυτοι ομως αγαπανε τους αγωνες' !!!!

Φιλικα,

'el-em'

• P
              platis last edited by

Λωρη, αδιαφορω για το τι χωριζει τον Γιωργο και τους αλλους με τον Χρηστο και τους αλλους. Τσακωνονται πανω απο το αρρωστο κορμι του αγωνα που ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ πληρωνουμε χρονια τα φαρμακα του και τον θελουμε υγιη. Ανιστορητος ειναι οποιος μπορει να διανοηθει οτι το αγωνιστικο της ΕΛΠΑ μπορει να απουσιαζει απο μια εκδηλωση που αφορα στο Ακροπολις! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
              Το τι κανετε ( ή κανουν αν θες) ολοι εκει μεσα μ αφηνει παγερα αδιαφορο. Περσι το ιστορικο θαφτηκε οχι λογω εκλογων αλλά λογω WRC Aκροπολις. Ψεματα; (Εδω περιμενω απαντηση). Περυσι επισης το ιστορικο δεν ηταν ουτε ουσιαστικα ουτε συμβολικα τιποτα περισσοτερο απο ενα Λαμιας, μαλιστα πλεονεκτουσε σε γελαδια και γκολφ μεσα στις ειδικες. Φετος πρεπει να ξαναρχισει να στεριωνει τ ονομα του. Ας αφησουμε λοιπον τα προσωπικα κι ας δουμε πως θα παρει τα πανω του.
              Στο κατω κατω, μην ψαχνετε σ εμενα ευθυνες. Ψαχτε τες εκει που εχουν χαθει τα λεφτα απο 30 πλουσια χρονια και σε συμπεριφορες του τυπου Πουτανιτσα και Φιλιππινεζος.
              Ειμαστε εσυ κι εγω 40 χρονια φιλοι. Μπορεις σε παρακαλω να εκφρασεις κι εσυ δημοσια την αποψη σου για την κατασταση οπως αυτη εχει διαμορφωθει;
              Εγω παντως εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να μιλαω δημοσια. Δεν αφηνουμε τα σπασμενα τηλεφωνα και να μιλησουμε ολοι ετσι;
              Περιμενω την δικη σου απαντηση. Με τον Παυλοπουλο μιλαω τωρα στο τηλεφωνο, δεν χρειαζοταν να κανεις εσυ τη μεταφραση...

ΥΓ. Τωρα λοιπον θα σου πω τι εκανα εγω σημερα, απο τη θεση του ερασιτεχνη χωρις θεση εξουσιας κι αρμοδιοτητες. 1) μιλησα οπου μπορουσα και ηξερα ωστε η οργανωση να παρει το Ζαππειο για μια ομορφη ΔΗΜΟΣΙΑ τελετη. 2) εστειλα την κορη μου να βοηθησει εθελοντικα στις δημοσιες σχεσεις του ιστορικου, αφου οπως ξερεις ειναι πια η ειδικοτητα της. 3) εστειλα ηδη απο τωρα τα χρηματα της συμμετοχης μου για να μπορει να εχει λιγα λεφτακια η οργανωση για τα πρωτα εξοδα. Οι φιλοι σου τι εκαναν σημερα για το ιστορικο;;;;;;;

1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • P
                platis last edited by

Επισης. Ερωτηση μ3ε κοκκινα, περιμενει απαντηση. Απο τον Παυλοπουλο μεσω εσου, ή απο εσενα κατ ευθειαν, Λωρη
                'ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ 2013 ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ? ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ? ΜΕ ΠΟΙΑ 'ΠΑΡΑΤΑΞΗ' ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ?'

Σαφης η ερωτηση, σαφη απαντηση περιμενω.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                • A
                  alfa145 last edited by

Λοιπον Χρήστο. Τον Πρόεδρο της Οργανωτικής τον όρισε το Δ.Σ της ΕΛΠΑ ξεχνόντας φαίνεται ότι πρόκειται για το άτομο (που μαζί με το δεύτερο μέλος της οργανωτικής επιτροπής) ενω είχε πλήρωθεί απο την ΕΛΠΑ για τα έξοδά του πήρε τα έγγραφα του Φθινοπωρινού Ράλλυ και έφυγε λιγότερο απο δύο μήνες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.......
                  Και κάτι άλλο. Ειλικρινά χαίρομαι για την φετεινή εμπλόκή σου στο φετεινό ΙΡΑ. οσο για την απουσία μου, δε συνηθίζω ('οπως νομίζω και οι υπολοίποι της τέως Οργανωτικής επιτροπής) να προσκολούμαι εκεί που με διώχνουν. Και εν πάσει περιπτώσει εσύ πού βοήθησες πέρυσι όταν (είσαι πάντα καλά ενημερωμένος και το ήξερες)είμαστε μόνοι μέσα σε ένα ιδιαίτερα εχθρικό περιβάλλον? Μ'ηπως έκανες κριτική? Τέλος πάντων. Καλή επιτυχία

1 Reply Last reply Reply Quote 7
                  • A
                    alfa145 last edited by

και κάτι άλλο, παράληψή μου. Το ψευδόνυμο alfa 145 είναι παληό ανηκει στον γράφοντα Γιώργο Παυλόπουλο

• P
                      platis last edited by

Ο χρήστης alfa145 έγραψε:
                      Λοιπον Χρήστο. Τον Πρόεδρο της Οργανωτικής τον όρισε το Δ.Σ της ΕΛΠΑ ξεχνόντας φαίνεται ότι πρόκειται για το άτομο (που μαζί με το δεύτερο μέλος της οργανωτικής επιτροπής) ενω είχε πλήρωθεί απο την ΕΛΠΑ για τα έξοδά του πήρε τα έγγραφα του Φθινοπωρινού Ράλλυ και έφυγε λιγότερο απο δύο μήνες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.......
                      Και κάτι άλλο. Ειλικρινά χαίρομαι για την φετεινή εμπλόκή σου στο φετεινό ΙΡΑ. οσο για την απουσία μου, δε συνηθίζω ('οπως νομίζω και οι υπολοίποι της τέως Οργανωτικής επιτροπής) να προσκολούμαι εκεί που με διώχνουν. Και εν πάσει περιπτώσει εσύ πού βοήθησες πέρυσι όταν (είσαι πάντα καλά ενημερωμένος και το ήξερες)είμαστε μόνοι μέσα σε ένα ιδιαίτερα εχθρικό περιβάλλον? Μ'ηπως έκανες κριτική? Τέλος πάντων. Καλή επιτυχία

Γιώργη (ετσι σε ξερω απο τον προηγουμενο αιωνα), ας μη μιλαμε για προσωπικα δικα μας και αλλων. Το τι εκανε ή κανει ο καθενας θα το κρινει η ιστορια και οι συνανθρωποι μας.Παμε στα υπολοιπα.

1. Δεν απαντησες στην ερωτηση μου ολοκληρωμενα. Το ΔΣ ναι, μα ποιοι αποτελουσαν το ΔΣ και ποίου ήταν η προταση?
                        2.Εγω δεν χαιρομαι που δεν βοηθας φετος. Δεν περισσευει κανεις. Με τα διωξιματα που εχω φαει εγω (Καστελλα, Motorshow 2005, ΟΕΠΑ , ΕΘΕΑ 2009 (?) και άλλα) θα επρεπε να εχω δικη μου σπηλια στα ταρταρα. Κι ομως ειμαι εδω, κι ας μην ειμαι Προεδρος του Αγωνιστικου, κι ας μην εχω παει παρατηρητης ή αγωνοδίκης ή εκπαιδευόμενος μάγος...όξω (μ όλα πληρωμενα) και άλλα πολλά. (αφου συζηταμε, θα συζηταμε ανοιχτα ετσι? όλα αυτά τα καλούδια δημιουργούν και καποιες υποχρεώσεις, ετσι δεν ειναι?)
                      2. Οχι περυσι δεν ειχα ακομα αντιληφθει ποσο μεγαλο ειναι το μπαχαλο εκει μεσα. Φετος το αντιληφθηκαμε ολοι.
                      3. Περυσι βγαλατε τα ματια σας με τα ιδια σας τα χερια. Εγιναν μεν οι εκλογες, η FIA ομως ειχε ημερομηνια. 15 μερες πριν το κανονικο Ακροπολις.Λες οτι δεν εβγαιναν και τα δυο. Εγω λεω οτι αν καλουσατε σε συνεργασια ολο το δυναμικο, θα εβγαιναν κι άλλα 2. Αν θες να το ανοιξουμε φαρδυα πλατυα το θεμα, να δωσεις και να δωσω στοιχεία, εδω ειμαι. Θυσιαστηκε το ιστορικο για χαρη του κανονικου. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Στην ουσια τωρα. Το Ακροπολις, ιστορικο ή συγχρονο, ειναι κοματι της Ελλαδας και κανενός μας ατομικα. Με τι μουτρα πας και ζητας λεφτα του Ελληνα φορολογουμενου για να το διοργανωσεις,να του χαλασεις τον δρομο, ν απασχολήσεις αστυνομια, πυροσβεστική, ασθενοφορο? Αυτη του η ιδιοτητα μας υποχρεωνει ν αφηνουμε πισω οτι άλλο.Στον Τιτανα που δουλευες (υποχρεωση κι αυτη) ειχες την δυνατοτητα να επιλεγεις συνεργατες? Δεν νομιζω. Συνεπως, ειτε εσυ δεν χωνευεις εμενα, ειτε εγω εσενα, αν πρεπει να παραγουμε εργο, θα το παραξουμε ο κοσμος να χαλασει.Φυσικα, κι απο την αλλη πλευρα, το εγω δεν δουλευω με τον Παυλοπουλο με διαολιζει αναλογα. Αν ομως ενα ΔΣ δεν μπορει να χειριστει και να ξεχωρισει 2 γαιδουριων αχυρα, οι αγωνες τι φταινε? (ας βαλουν και μερικα κοριτσια νερο στο κρασι τους, αλλιως ας τους δειξουν την πορτα του λογιστηριου-ουδεις αναντικαταστατος).

Το μπαχαλο λοιπον πρεπει να τελειωνει. Δωστε τα χερια και δεν χρειαζεται να κοιμαστε μαζι! Εχετε ολοι εκτεθει, δεν το καταλαβαινετε ρε παιδια? Και πανω απ ολα εκτιθεται το σπορ κι ο κοσμος του ολος.

Στη διαθεση σου για οση δημοσια συζητηση χωραει ο νους σου. Στο κατω-κατω δεν ειναι κακο να μαθαινει ο κοσμος.

Φιλικα, που λεει κι ο Λωρης, κι ας ειναι δυσκολο να το καταλαβουν μερικοι. Αλλωστε τρωμε απο αλλο αχυρώνα, τι να μας χωρισει?

ΥΓ. Και για να σε δικαιωσω λιγο, για το ατομο που πηρε τα εγγραφα κλπ, να σου πω οτι και παλι το ΔΣ κι η ομηγυρις φταιει που δεν του τα πηρε πισω (αν ειναι ετσι) και δεν τον εβαλε στη θεση του.Αυτο ομως ειναι κακο παρελθον, θα το συνεχισουμε για να εχουμε και κακο μελλον?

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                      • C
                        chala13 last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
                        .................................................................................................................................
                        Στην ουσια τωρα. Το Ακροπολις, ιστορικο ή συγχρονο, ειναι κοματι της Ελλαδας και κανενός μας ατομικα. Με τι μουτρα πας και ζητας λεφτα του Ελληνα φορολογουμενου για να το διοργανωσεις,να του χαλασεις τον δρομο, ν απασχολήσεις αστυνομια, πυροσβεστική, ασθενοφορο? Αυτη του η ιδιοτητα μας υποχρεωνει ν αφηνουμε πισω οτι άλλο.Στον Τιτανα που δουλευες (υποχρεωση κι αυτη) ειχες την δυνατοτητα να επιλεγεις συνεργατες? Δεν νομιζω. Συνεπως, ειτε εσυ δεν χωνευεις εμενα, ειτε εγω εσενα, αν πρεπει να παραγουμε εργο, θα το παραξουμε ο κοσμος να χαλασει.Φυσικα, κι απο την αλλη πλευρα, το εγω δεν δουλευω με τον Παυλοπουλο με διαολιζει αναλογα. Αν ομως ενα ΔΣ δεν μπορει να χειριστει και να ξεχωρισει 2 γαιδουριων αχυρα, οι αγωνες τι φταινε? (ας βαλουν και μερικα κοριτσια νερο στο κρασι τους, αλλιως ας τους δειξουν την πορτα του λογιστηριου-ουδεις αναντικαταστατος).

Το μπαχαλο λοιπον πρεπει να τελειωνει. Δωστε τα χερια και δεν χρειαζεται να κοιμαστε μαζι! Εχετε ολοι εκτεθει, δεν το καταλαβαινετε ρε παιδια? Και πανω απ ολα εκτιθεται το σπορ κι ο κοσμος του ολος.
                        ..................................................................................................................................................
                        ?

10000000000000000000 like

Χρήστο, είχα σκοπό να τα 'χώσω' και γώ απόψε , αλλά αυτή η παράγραφος και με κάλυψε και με απέτρεψε να ρίξω λάδι στη φωτιά . Και ο Γιώργος Π. και ο Χρίστος Α. και οι 'φιλιππινέζες' και οι....,οι....,οι.....,ξέρουν ότι πολλοί από μας, εχουν τρέξει σχεδόν τα περισσότερα Ιστορικά είτε με πινακάκια και χρονόμετρα είτε με κράνος και γάντια , και έχουμε στηρίξει τον αγώνα , πολλοί κάνωντας αιματηρές οικονομίες , ανεξάρτητα ποιός τον οργανώνει . Ολοι εχουμε τις προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες , ολοι οι 'παροικούντες την Ιερουσαλήμ' ξέρουμε το ποιόν όλων, τα ερείσματα ανάμειξης στα κοινά, τις καμαρίλες και τους βυζαντινισμούς των στοών και των 'λεωφόρων' , αλλά όταν προκυρήσεται ο αγώνας ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ να τα ξεχνάμε ΟΛΑ ,οχι για να δικαιωθεί η οργάνωση , αλλά για να δικαιωθεί η δικιά μας αγάπη για αυτό πού κάνουμε για το Ιστορικό αυτοκίνητο .

ΥΓ. Ελειψα χθές , γιατι πρέπει να δουλέψω για την συμμετοχή.....

• P
                          platis last edited by

Καλημερα Καρολε
                          Οπως βλεπεις, μολις παμε να μπουμε στην ουσια και ο δακτυλος 'επι των τυπον των ήλων' , η κουβεντα σταματαει και ξαναγυρναμε σε διαδικασια 'στοάς'. Κι αν το πραγμα δουλευε, αυτο δεν θα με πειραζε καθόλου, αφού κι η λήθη ειναι ενας τροπος ξεπερασματος δυσκολων καταστασεων.

Ελα ομως που δεν δουλευει. Οποτε μοιραια η συνεχεια μπορει να υπαρξει μονο αν λυθουν τα προβληματα με λιγοτερο 'διαλλεκτικους' τροπους.

Εδω υπαρχει μια παρεξηγηση. Εσυ κι εγω δουλευουμε σε μια δουλεια κι εχουμε 1,2,3 χομπυ που εχουμε καθε δικαιωμα να τα υπηρετουμε οσο μας επιτρεπουν η διαθεση κι οι υποχρεωσεις μας, αφου δεν κατεχουμε 'θέσεις' ευθυνης. Αρα λογαριασμο δινουμε μονο στον εαυτο μας για το τι κανουμε.
                          Απο την άλλη όμως, αυτος που εχει την διαθεση να υπηρετησει το χομπυ απο καποια θεση ευθυνης (και καποτε ΔΥΣΤΥΧΩΣ εξουσιας) , αναλαμβανει και υποχρεωσεις και υποκειται σε κριτικη.
                          Συμπερασμα: Η απαντηση 'ερασιτεχνες ειμαστε, εχουμε και δουλειες' δεν ευσταθεί, αν οι δουλειες δεν επιτρεπουν την προσφορα σου, πας σπιτι σου ή ασχολεισαι απο αλλο ποστο με λιγοτερη απασχοληση. Ξεκαθαρο.

Σε επιπεδο λειτουργιας του σπορ τωρα. Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργει σαν ΑΕ, με μια διοικηση που πασχιζει κι εργαζεται ΠΡΩΤΑ για το καλο της ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Χωρις συμβιβασμους, χασουρες,προσωπικες επιλογες. Δυστυχως, εκει μεσα μονο αυτο δεν ισχυει. Καιρος να το δουν ετσι.

Παμε τωρα για δουλεια, να βγαλουμε τη συμμετοχη που ηδη χθες πληρωσαμε

1 Reply Last reply Reply Quote 5
                          • N
                            nass last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
                            Εδω υπαρχει μια παρεξηγηση. Εσυ κι εγω δουλευουμε σε μια δουλεια κι εχουμε 1,2,3 χομπυ που εχουμε καθε δικαιωμα να τα υπηρετουμε οσο μας επιτρεπουν η διαθεση κι οι υποχρεωσεις μας, αφου δεν κατεχουμε 'θέσεις' ευθυνης. Αρα λογαριασμο δινουμε μονο στον εαυτο μας για το τι κανουμε.
                            Απο την άλλη όμως, αυτος που εχει την διαθεση να υπηρετησει το χομπυ απο καποια θεση ευθυνης (και καποτε ΔΥΣΤΥΧΩΣ εξουσιας) , αναλαμβανει και υποχρεωσεις και υποκειται σε κριτικη.

Παρότι συμφωνώ με τη δεύτερη παράγραφο, η πρώτη πρακτικά σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για όσα συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν. Στο οποίο σαφώς και διαφωνώ. Σα να λέμε 'για την κρίση φταίνε 100% οι πολιτικοί και 0% ο άσπιλος και άμωμος λαός'

Σε επιπεδο λειτουργιας του σπορ τωρα. Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργει σαν ΑΕ, με μια διοικηση που πασχιζει κι εργαζεται ΠΡΩΤΑ για το καλο της ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Χωρις συμβιβασμους, χασουρες,προσωπικες επιλογες. Δυστυχως, εκει μεσα μονο αυτο δεν ισχυει. Καιρος να το δουν ετσι.

Δεν έχεις δουλέψει σε πολλές εταιρείες ε ?

• P
                              platis last edited by

Οχι, σε καμμια εταιρια Συλλογικα, μονο στο Πανεπιστημιο εχω δουλεψει, κι αυτο δεν το αντεξα γιατι επρεπε να κανεις 2 διδακτορικα, εκ των οποιων το ενα να εχει θεμα την ιντριγκα!
                              Στις σοβαρες ομως εταιριες, ξερω καλα το ποσο ευκολα παιρνεις ποδι αν λοξοδρομησεις. Και η 'δική' μας εταιρια, με το ονομα που κουβαλαει απο το παρελθον (κατι σαν ΕΛΠΑ=Κρατος τουτεστιν brand name με ουμπαλα), θα επρεπε να ειναι απο τις σοβαρες.
                              Μακαρι να το συνειδητοποιησουν οσοι πρεπει και να προλαβουν το χασιμο της προικας.

• P
                                platis last edited by

Συγγνωμη Νασο, δεν απαντησα στην αντιρρηση σου. Υποχρεωση καθε χομπιστα-αγωνιζομενου ειναι να ειναι συνεπης με τους κανονισμους και τα οικονομικα τους και ηθικος στην εμπλοκη του. Απο κει και περα καθε επι πλεον προσφορα ειναι προς τιμη του. Αν τωρα βρισκει παραθυρακια για 'κοπανες', σιγουρα ευθυνεται, αλλά πολύ λιγοτερο απ αυτους που ειναι ταγμενοι να προστατευουν τους θεσμους.

• A
                                  alfa145 last edited by

χρήστο έβαλες πολλά θέματα, πολλά των οποίων -λυπάμαι να το πω- τα θεωρώ λαϊκίστικα. Καλό θα είναι να ελέγχεις τις πληροφορίες σου ακούγοντας και την άλλη πλευρά.
                                  θα σου απαντήσω για όσα με αφορούν προσωπικά. Για τα υπόλοιπα παρακαλώ να απευθυνθείς στους αρμοδίους. Ειμαι αναγκασμένος να σου θυμίσω ότι δεν εκπροσωπώ την ΕΛΠΑ, ούτε το WRC ACROPOLIS.
                                  1.Στην εταιρία που είχα τη τιμή να εργάζομαι για 37 χρόνια, ΟΛΟΙ σέβονταν αλλήλους γιατί το άξιζαν. Η επιλογή των στελεχών γινόταν με πολύ αυστηρά κριτήρια και όποιος 'ξέφευγε' δεν είχε θέση στον Ομιλο
                                  2. Επι της ουσίας του αγώνα. Το σωματείο ΟΥΔΕΠΟΤΕ εκλήθη να ασχοληθεί με το φετεινό ΙΡΑ απο κανέναν. Αντίθετα, τουλάχιστον το ένα μέλος της Οργανωτικής επιτροπής μας ανεκοίνωσε (σε σχετική συζήτηση) ότι δεν θέλουν τη βοήθειά μας . Μετά απο αυτά μας ζητάς να τους παρακαλέσουμε να μας καλέσουν? Ποιοί?
                                  Οχι ρε φίλε.

Καλήνύχτα και τέλος.......
                                  Γιώργος Παυλόπουλος

• P
                                    platis last edited by

Αυτο λεω. Αρα η 'προς εξετασιν εταιρία' λειτουργει κακα, αφου ο καθενας μπορει να βαζει βετο και να κανει σκερτσα.
                                    Λαικιστικα δρα οποιος διεκδικει κατι, καποια θεση, καποιο οφελος. Μακρυα απο εμενα αυτα.
                                    Εγω θελω μονο να τρεξω σ εναν αγωνα διοργανωμενο με τα διεθνη στανταρντς
                                    Παντως λεω : ΟΚ. Ευχαριστω που συμμετειχες στη συζητηση.

• A
                                      amaxopoulos last edited by

πλήρωσες την συμμετοχή χωρίς να έχουμε ασφαλιστήριο...

....

να πως εκμεταλλευονται το παθος μας...

επίσης η δήλωση συμμετοχής επρεπε να λέει:

O υπογράφων συµµετέχων / οδηγός / συνοδηγός του δηλωθέντος αυτοκινήτου, στο 12ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
                                      δηλώνω ότι** η EΛΠA, οι Οργανωτές, τα στελέχη, η FIA και οι οδηγοί του αγώνα δεν φέρουν καµία
                                      ευθύνη έναντι τρίτων για τυχόν ατύχηµα ή τραυµατισµό κατά τη διάρκεια του αγώνα.** H αστική ευθύνη βαρύνει την
                                      ασφαλιστική εταιρεία µε την οποία έχει συναφθεί συµβόλαιο κάλυψης κινδύνων από αυτές τις δραστηριότητες.
                                      ∆ηλώνω ακόµη ότι γνωρίζω ότι το άθληµα που συµµετέχω είναι επικίνδυνο και ότι έχω πλήρη γνώση των κανόνων
                                      και κανονισµών που έχουν εκδοθεί από τη FIA και την EΛΠA που καλύπτουν και ελέγχουν τους αγώνες και εγγυώµαι
                                      να σέβοµαι αυτούς τους κανόνες και κανονισµούς.
                                      BEBAIΩΣH
                                      Mε την υπογραφή µου βεβαιώνω ότι οτιδήποτε αναφέρω σε αυτήν τη δήλωση είναι σωστό. Επίσης βεβαιώνω ότι
                                      συµφωνώ πλήρως µε τους όρους που αναφέρονται στην παραπάνω δήλωση που έχουν σχέση µε τη συµµετοχή µου
                                      στον αγώνα.

και ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ

O υπογράφων συμμετέχων / οδηγός / συνοδηγός του δηλωθέντος στο Iστορικό Ράλλυ Aκρόπολις, αυτοκινήτου, δηλώνω ότι συμμετέχω με δική μου ευθύνη και ότι δεν θα θεωρήσω τους Oργανωτές, τα στελέχη, τη FIA, και την EΛΠA υπεύθυνους για οποιοδήποτε ατύχημα ή τραυ¬μα¬τισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Eπίσης δηλώνω ότι έχω πλήρη γνώση των κανόνων και κανονισμών που έχουν εκδοθεί από τη FIA και την EΛΠA που καλύπτουν και ελέγχουν τους αγώνες και εγγυώμαι να σέβο¬μαι αυτές τις οδηγίες και τους κανονισμούς. Bεβαιώνω ότι οτι¬δή¬ποτε αναφέρω σ’αυτήν τη δήλωση είναι σωστό.

το παραπανω τους το εστειλα με e-mail για να το αλλαξουν,οπως επισης τους ειπα τι θα ηταν καλο(κατα τη γνωμη μου) να κανουν για το ζαππειο.

απαντηση φυσικα δεν εχω (ακομα...)

1 Reply Last reply Reply Quote 12
                                      • N
                                        nass last edited by

Καλά αυτές οι δηλώσεις απαλλαγής/αποποίησης ευθύνης έχουν την ίδια αξία με τα 'σε περίπτωση πυρκαγιάς ουδεμία ευθύνη φέρουμε' στα πάρκινγκ: καμία.

• A
                                          amaxopoulos last edited by

χαιρω πολυ χαιροπουλος...

ας μην γραφανε τιποτα ...

• P
                                            platis last edited by

[quote='Amaxopoulos']πλήρωσες την συμμετοχή χωρίς να έχουμε ασφαλιστήριο...

....

να πως εκμεταλλευονται το παθος μας...

/quote]

Δημητρακο, αν μ εχεις ψυχολογησει σαν θυμα, φοβαμαι οτι πλανασαι. Οταν λοιπον η οργανωση σου λεει( και την πιστευω λογω κρισης) οτι δεν εχει χρηματΑ, τι να τα δωσω τωρα, τι στις 20 του Μαρτη (για να εχω την εκπτωση).απλα, αφου θελω να γινει το ιστορικο, διευκολυνω. Αν δεν γινει, θα τα παρω πισω.
                                            Βαρεθηκα τη μιζερια σας ρε!
                                            Οσο για το ασφαλιστηριο, τι σχεση εχει με τη δηλωση συμμετοχης; Αν δεν υπαρξει ασφαλιστηριο, δεν γινεται αγωνας, αρα εμπιπτεις στην προηγουμενη παραγραφο.
                                            Για το περιεχομενο του ασφαλιστηριου. Δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα και παραπληροφορεις. Αν εισαι ασφαλισμενος χωρις εναντιωση, εσυ ο αγωνιζομενος εχεις να κανεις ΜΟΝΟ με την ασφαλεια, κι ασφαλεια αν κρινει οτι υπαρχει ευθυνη του οργανωτη, ΑΥΤΗ στρεφεται εναντιον του.
                                            Ξαναδιαβασε το αυτο ολοκληρο και προσεκτικα.

Ετσι, σας κανω μια προτροπη. Μαθετε πρωτα, κρινετε μετα. Εισαστε μεγαλα παιδια πια.
                                            Για να το ξαναπω. Βαρεθηκα τη μιζερια σας. Γκρινιαζετε αλλά τα περιμενετε ολα ετοιμα και πληρωμενα. Χερακι δε βαζει κανεισ. Σημεια των καιρων.
                                            Θα τα πουμε την κυριακη

1 Reply Last reply Reply Quote 5
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ