-
Xaxaxaxa, νουμεράκι 15ετίας έδωσες. Σκοπός δεν υπάρχει, το χόμπι μας κάνουμε, άλλοι παίζουν τάβλι, άλλοι βλέπουν αεροπλάνα, άλλοι μαζεύουν πεταλούδες, εμείς ψάχνουμε τις νεότερες ταξινομήσεις και όχι μόνο.
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Dr τι έχει η εποχή?
Ευχαριστώ για τις ευχές by the way!!! Τον χώρο του Προφήτη Αμώ τον ξέρεις?Έ, μια δυσκολία γενικά υπάρχει. Ακόμη και για να πάρεις δάνειο είναι λιγάκι δύσκολο. Anyway, τα καλύτερα εύχομαι.
Τον Αμώ τον γνωρίζω ως τοπωνύμιο, κάπου στο Φαληράκι δεν είναι?Έχε το νου σου στον Ξενάκη για λευκό Α3 Sportback TDI με ΚΧΕ-933x αύριο ή μεθαύριο...
Μακριά πέφτει ο Ξενάκης, άσε που πρέπει να είναι και παλιό το νούμερο. Ευχαριστώ για το τιπ πάντως.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΗΑΝ 4682 σε Corsa επαγγελματικό.Μετά από λίγο πέρασε ο mjr....Με το ΗΑΥ ήμουν ή με το ΗΑΖ; Χαμπάρι δεν πήρα!
Xaxaxaxa, νουμεράκι 15ετίας έδωσες. Σκοπός δεν υπάρχει, το χόμπι μας κάνουμε, άλλοι παίζουν τάβλι, άλλοι βλέπουν αεροπλάνα, άλλοι μαζεύουν πεταλούδες, εμείς ψάχνουμε τις νεότερες ταξινομήσεις και όχι μόνο.
-
HKX 1822 52άρι τουριστικό λεωφορείο.
-
ΒΧΜ 141 scooter cheetah
-
HEA 465.
@mjr :με το ΗΑΥ.....
-
ΚΕΖ-4580 σε μαύρο C3 Diesel
-
HKX 1838 σε μικρό Opel κουβαδ ωιδες αγνώστων λοιπών στοιχειων. Τι μοντέλο είναι πάλι αυτό?
edit Adam ήταν
-
Μετά από μια πολύ καλή μέρα, ακολουθεί μια μέρα χωρίς νέα παρατήρηση,αλλά με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία!!!
Την τελευταία ώρα στην περιφεριακή είδα:ΙΡΑ-3597 ... το γνωστό ασημί i30, που είναι leasing και παραλίγο να το φωτογραφίσω ...
Το πιο εκπληκτικό όμως των ΙΡΑ είναι τα:
ΙΡΑ-3478,3507,3509,3510 (σε διάφορα σημεία της περιφεριακής) ...όλα leasing και όλα νέα λευκά TOYOTA YARIS,ξεπούλησε ο έμπορος ... λέτε και τα ενδιάμεσα να είναι ίδια!!!
Είδα το πρώτο μου ΝΙΥ-44** ...
ΝΙΥ-4402 ... λευκό FORD FIESTA +
Καλύτερο πινακιδομένο ΝΙΥ :
ΝΙΥ-4537 ... μαύρο FORD FOCUS!!!@garvanitis: Στο τελωνείο μαζί με το λευκό SETRA, ήταν κι ένα βυσσινί αλλά χωρίς πινακίδες!!!Πρέπει να είναι αυτό που ανέφερες και ίσως γειτονικοί αριθμοί.Το λευκό θυμάμαι ότι ξεκινούσε από WY-91... ...κρίμα που δεν το φωτογράφισα γιατί φοβήθηκα που ήταν σε φυλασσόμενο χώρο με πολύ κόσμο, την επόμενη φορά δεν θα του χαριστώ!!!
... στην χθεσινή φωτό να φανταστείς ότι ο οδηγός κάθεται στην θέση του, αλλά δεν πήρε χαμπάρι την φωτό ... -
ΝΗΧ 6481 σε 118 εισαγωγής.
-
ΥΤΑ 9198 σε 208 φίλης, που το παρέλαβε την Παρασκευή.
-
μέσα στο μνη είσαι και πάνω και κάτω ...
-
ΙΟΒ-4808
ΒΧΡ 532 -
Ημέρα χάρτινων η σημερινή...
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Επίσης από την Παρασκευή ΝΡΑ-662 κάπου στη Λαγκαδά (παραβίαση συνόρων)Τα συνορά μου ελέγχονται,εξονυχιστικά ξέρω πολύ καλά τι σ' άφησα να δεις ... είδες τι καλός άνθρωπος που είμαι ...
Το κλειστό κύκλωμα μου σε εντόπισε να κοιτάς το:
ΝΡΑ-662(x) μαύρο YAMAHA CRYPTON X ...
+
NPA-686(x) και αυτό ολόιδιο μαύρο YAMAHA CRYPTON X,10μ. μετά το προηγούμενο στο Κέντρο (Φράγκων)ΝΙΥ-4179(χ) σε μτχ. λευκό OPEL COMBO (Βαρδάρης)
Από επαρχιώτικα χώρις να είναι νέες παρατηρήσεις μου έμειναν τα:
ΚΟΜ-7444 ... επαναταξινομημένο μπλε VW PASSAT 1.8T (Δ.Ε.Θ.) +
HMI-4242 ... γκρι OPEL CORSA ECO!!! -
HIE 218
-
ΗΑΝ-4686 skoda felicia καρότσα.
-
ΝΙΥ 4278 πινακιδωμενο, σε ολοκαινουργιο Ibiza Sc.
Ο οδηγος μαλιστα παιζει να εκανε την πρωτη του βολτα γιατι ειχε μπερδευτει και ειχε αναψει ο,τι φως συσχετιζοταν με ομιχλη.Ο χρήστης JimClark έγραψε:
μέσα στο μνη είσαι και πάνω και κάτω ...Αστα χαλια....
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Μακριά πέφτει ο Ξενάκης, άσε που πρέπει να είναι και παλιό το νούμερο. Ευχαριστώ για το τιπ πάντως.Είχες δίκιο τελικά! Οριστικά λοιπόν ΚΧΕ-9376 σε λευκό Α3 Sportback!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Άλλη μια παραγωγική μέρα με διπλό χτύπημα στα ... ανατολικά
Κλασικά από το πρωί στην ... Λαχαναγορά:
ΝΙΥ-4175 ... σε λευκό OPEL CORSA CDTi,και χάρτινο αλλά και με τις πινακίδες στο παρμπρίζ (μάλλον μόλις τις είχε πάρει από το Καλοχώρι + δεν πρόλαβε να της φορέσει) ...
Επίσης είδα Ssangyong Pick up με 1-DHA ... (Βελγίου) που από βδομάδα θα φορέσει ... ελληνικές +
Μ/Β 20άρι τουριστικό χωρίς πινακίδες ... που μάλλον πήγαινε Καλοχώρι να ... φορέσει ...Αργότερα σχ.οδηγών:
ΝΡΑ-675 ...
ΝΙΥ-4172 ... +ΝΙΥ-4190 ...σημερινή!!! ... από βδομάδα η νέα κατοστάδα!!!
Στα Ανατολικά...
XKN-4281 σε μαύρο TOYOTA YARIS (Βούλγαρη), η αλήθεια είναι ότι σταμάτισα να φωτογραφίσω το ΙΡΑ-3507 (γνωστό από τα πολλά,λευκό YARIS),που ήταν διπλοπαρκαρισμένο δεν το πρόλαβα (έφυγε) κι αποκαλύφθηκε το ΧΚΝ-4281 ... την ίδια ώρα στο απέναντι ρεύμα περνούσε το:
ΥΝΡ-98** ... λευκό μάλλον FORD TRANSIT με την επωνυμία 'Μαδένης' ... ο ειδικός ίσως ξέρει ποιό είναι!!!ΝΗΧ-6563 σε γκρι ή ασημί/γαλάζιο (τέσπα) OPEL CORSA 1.2 στην PEUGEOT (Β.Όλγας)...
Ενώ στα Δυτικά:
NIY-4594(χ) σε κίτρινο μτχ. RENAULT TWINGO ... (Εύοσμος) ... από Δευτέρα νέα κατοστάδα!!! από 4601 ή 4701???
Ενώ πριν λίγο στο ...[Δ]:
ΗΜΙ-4302 ... καφέ OPEL CORSA ECO ... όπως το χθεσινό !!!Ο χρήστης Dnc έγραψε:
Είχες δίκιο τελικά! Οριστικά λοιπόν ΚΧΕ-9376 σε λευκό Α3 Sportback!Δεν είναι παλιές!!!!!!
Ολοκαίνουργιες είναι ... -
ΚΜΡ-7717 χθες, έλεγαν 'καλορίζικο' στον ιδιοκτήτη!
ΜΖΖ 210 προχθές -
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Είχες δίκιο τελικά! Οριστικά λοιπόν ΚΧΕ-9376 σε λευκό Α3 Sportback!
Δεν είναι παλιές!!!!!!
Ολοκαίνουργιες είναι ...Ο dr προφανώς εννοούσε ότι το ΚΧΕ-933x ήταν ήδη παλιό...
Sent from my iPad using Tapatalk
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013