-
Τι έγινε με την citroen ακούω duval,meeke λέτε να κάνουν και πρ όταση στον martin
-
Ο χρήστης Φώτηςrs200 έγραψε:
Τι έγινε με την citroen ακούω duval,meeke λέτε να κάνουν και πρ όταση στον martinμη ξεχνας και τον Ατκινσον!!!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Τι έγινε με την citroen ακούω duval,meeke λέτε να κάνουν και πρ όταση στον martin
μη ξεχνας και τον Ατκινσον!!!
Σωστός
αμα το αμάξι δεν πάει δεν θα κάνουν τίποτα θέλω να δω να παίρνει νίκη η ford και να δω τα μουτρα τους στήνει citroen γιατί κακα τα ψέματα hirvonen και sordo δεν μπορούν να πιάσουν τον ostberg -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λωρη και εμενα δεν μπορουν να μου πουν κατι αυτοι οι χρονοι, γιατι μπορουν να εχουν αλλαξει πολλα (οδοστρωμα,θερμοκρασιες,γομες ελαστικων, εξελιξη αυτοκινητων και το ποσο πιεζε ο καθε οδηγος).
Για'αυτο εχω γραψει 'ανορθοδοξη' συγκριση.
Φιλικα,
'el-em'
Το σωστό θα ήταν ανούσια, άκυρη, άσχετη, παράλογη, και μερικά ακόμα. Το ανορθόδοξη μάλλον δεν ταιριαζει
Στον κοντό το σχόλιο του mirage μάλλον δεν λέει τίποτα, γιατί θα προσπαθήσει να καταρρίψει και αυτό το ρεκόρ :
http://www.koolnews.gr/auto/o-sebastien ... ikes-peak/
-
Ostberg
-
Ηθελα να ξερα με ποια λογικη επελεξε ο Οζιερ μαλακα ελαστικά τη στιγμή που επρεπε να οδηγησει τεσσερις ειδικές χωρίς ενδιαμεσο σέρβις. Θα χασει και αλλο χρονο ο Γαλλος!
Ελα ρε Οστμπεργκ! -
Στην τριτη ειδικη τουμπαρισε ο Ostberg...
-
Δεν ξαναμιλάω ρε γμτ...
-
Neither Ostberg nor co-driver Jonas Andersson were hurt and the Scandinavian duo hope to return tomorrow under Rally 2 rules if their car can be repaired. Crucially, Ostberg believes the car’s roll cage was not damaged.
“I think I misheard a pace note or Jonas made a mistake, but I think it was me that misheard the note,” explained Ostberg. “I thought it was a ‘5 left minus’ but it definitely wasn’t.
“I entered the corner far too quickly, hitting a bank on the outside. We rolled off the road on the inside and landed on the roof down on the next road. It was quite a hard crash. We landed on the roof but half a metre more and we would have continued further down, so it was good we stopped there,” he added.
http://www.wrc.com/news/ostberg-i-misheard-pace-note/?fid=18454
-
Αποτελέσματα πρώτης ημέρας:
- OGIER 49:33.0 0.0
- SORDO 49:37.4 +4.4
- LATVALA 49:44.4 +7.0
- HIRVONEN 49:49.2 +4.8
- NEUVILLE 50:03.7 +14.5
- NOVIKOV 50:50.0 +46.3
- AL-ATTIYAH 51:49.4 +59.4
- PROKOP 52:00.9 +11.5
- KOSCIUSZKO 52:10.1 +9.2
- KUIPERS 52:21.7 +11.6
-
Ερωτήσεις
1)Που βλέπετε να κυμαίνεται ο Μίκελσεν φέτος?
2)Επειδή δεν παρακολούθησα λεπτομερώς τη σημερινή μέρα θέλω να ρωτήσω αν ο χίρβονεν τρώει ξύλο από σόρντο ή αν έχει κάποιο πρόβλημα.Γιατί αν δεν έχει πρόβλημα(με το αμάξι) τότε έχει μεγάλο πρόβλημα.Αν τρώει ξύλο από έναν οδηγό που δεν ξέρει το αμάξι όσο αυτός και απέχει από φουλ εμπλοκή εδώ και μερικά(2011-2012) χρόνια τότε τι να πω. -
O Μίκελσεν είχε πρόβλημα με την υδραυλική υποβοήθηση σήμερα. Ο Χίρβονεν δήλωσε πως έκανε λάθος επιλογές στο setup του.
-
Τα ξέρω του μίκελσεν του μίκο πάλι όχι.Ακούω λοιπόν για το μίκελσεν άποψη!!
-
To set up πάντως στην περίπτωση του μίκο δε μου λέει και πολλά.Δικαιολογίες ως συνήθως.Θα δούμε αύριο λοιπόν τι θα κάνει!
-
Έξω και ο Sordo!
-
-
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
http://www.wrc.com/news/returning-loeb-heads-argentina-entries/?fid=18505the king is back!
http://www.motorsport.com/wrc/news/s-bastien-loeb-returns-to-wrc-at-rally-argentina/
Πρωτος και μοναδικος χωματινος για τον Loeb μετα απο αποχη 2 μηνων και 2 αγωνων και παραλληλο παιχνιδι σε αγωνιστικες πιστες. Αντε να ηταν το Γαλλιας με την ασφαλτο λογικα θα ηταν σαν να μην ελειψε μερα. Στην Αργεντινη ομως με μονο 1 μερα δοκιμη και ουσιαστικα ντεμπουτο στο χωμα ενω ο θιασος ειναι στον 3ο χωματινο σερι? Ολα τα πρωτεια ειναι ηδη εκτος απροοπτου καπαρωμενα απο τον φετινο οδοστρωτηρα, αρα μενουν οι υπολοιπες δυο θεσεις του βαθρου με Latvala-Ostberg να ειναι οι ταχυτεροι του chasing pack και με ενθαρρυντικα μηνυματα απο τον Sordo (εκτος κι αν ειναι ακομη μια φουσκα) ενω ο Hirvonen ετσι οπως το παει μονο στην Φινλανδια..
-
-
O κοντός θα κάνει τον αγώνα της ζωής του!!(πρόβλεψη).Αν και δεν τον συμπαθώ πάντα μου άρεσαν τα μεγάλα come back!!(μικρός έβλεπα πολυ ροκυ-ακόμα βλέπω).
WRC 2013 (all rounds)