-
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.Οι επιθμίες & ανάγκες μου...
- Πεντάπορτο,
- 1200-1500 κυβικά,
- Οικογενειακή μικρομεσαία κατηγορία,
- Νεότερο του 2007
- Τιμή μέχρι 4500€ περίπου
- Να έχει κάνει το πολύ 60000χλμ
- Χρήση καθημέρινα περί τα 15-20 χιλιόμετρα, 5-6 φορές τον χρόνο 500-1000 χιλίομετρα και ένα ταξιδάκι οδικώς από Αθήνα-Τουρκία.
Μέχρι στιγμής αυτά που έχω δει και μου αρέσουν είναι:
- Opel Astra Station Wagon,
- Opel Astra,
- Ford focus,
- Renault Megane,
- Fiat Grande punto,
- Citroen C4.
Ξέρω ότι είναι θέμα τύχης αλλά δεν θέλω να την προκαλέσω κιόλας. Ποιο θεωρητικά θα μου βγάλει στο μέλλον λιγότερα προβλήμα και είναι πιο αξιόπιστο; Βασικά θα ήθελα 2 επιλογές για να επικεντρωθώ και να ψαξώ αποκλειστικά ευκαιρίες για αυτές.
Σας ευχαριστώ παίδες!
-
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.Οι επιθμίες & ανάγκες μου...
- Πεντάπορτο,
- 1200-1500 κυβικά,
- Νεότερο του 2007
- Χρήση καθημέρινα περί τα 15-20 χιλιόμετρα, 5-6 φορές τον χρόνο 500-1000 χιλίομετρα και ένα ταξιδάκι οδικώς από Αθήνα-Τουρκία.
- Opel Astra,
- Ford focus,
- Renault Megane,
- Fiat Grande punto,
- Citroen C4.
Ξέρω ότι είναι θέμα τύχης αλλά δεν θέλω να την προκαλέσω κιόλας. Ποιο θεωρητικά θα μου βγάλει στο μέλλον λιγότερα προβλήμα και είναι πιο αξιόπιστο; Βασικά θα ήθελα 2 επιλογές για να επικεντρωθώ και να ψαξώ αποκλειστικά ευκαιρίες για αυτές.
Σας ευχαριστώ παίδες!
-
Καλησπέρα σας.
- Πεντάπορτο,
- 1200-1500 κυβικά,
- Νεότερο του 2007
- Opel Astra,
- Ford focus,
- Renault Megane,
- Fiat Grande punto,
- Citroen C4.
Σας ευχαριστώ παίδες!
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ