-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ο οδηγός δεν μπορεί να ξέρει, ούτε να ελπίζει, ούτε να υποθέτει ότι ο μπροστινός θα σηκώσει το πόδι από το γκάζι υπό κανονικές συνθήκες, εκτός αν μιλάμε για μπλε σημαία.-
Βαλ'το καλά στο μυαλό σου...
Δηλαδή εσυ λες οτι ο φετελ δεν ηξερε οτι ητανε συννενοημενες οι τορο ροσσο να κανουν στην ακρη αν τυχαινε αυτος να βρεθει απο πισω τους;
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Ο οδηγός δεν μπορεί να ξέρει, ούτε να ελπίζει, ούτε να υποθέτει ότι ο μπροστινός θα σηκώσει το πόδι από το γκάζι υπό κανονικές συνθήκες, εκτός αν μιλάμε για μπλε σημαία.-
Δηλαδή εσυ λες οτι ο φετελ δεν ηξερε οτι ητανε συννενοημενες οι τορο ροσσο να κανουν στην ακρη αν τυχαινε αυτος να βρεθει απο πισω τους;
Εγώ μπορεί να ζω στον όμορφο κόσμο μου και να μη ξέρω.
Εσύ πως είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι συνέβη κάτι τέτοιο?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ μπορεί να ζω στον όμορφο κόσμο μου και να μη ξέρω.
Εσύ πως είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι συνέβη κάτι τέτοιο?
Εγώ είμαι σιγουρος γιατι εν αντιθεσει με σενα δεν εχω την ψευδαισθηση οτι ολα ειναι αγγελικα πλασμενα σε αυτον τον κοσμο.
-
...και όσο σκέφτομαι ότι έχουμε 4 μήνες μπροστά μας...
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Εγώ είμαι σιγουρος γιατι εν αντιθεσει με σενα δεν εχω την ψευδαισθηση οτι ολα ειναι αγγελικα πλασμενα σε αυτον τον κοσμο.Επιχείρημα του τύπου 'γιατί έτσι'.
ΟΚ, με έπεισες...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ είμαι σιγουρος γιατι εν αντιθεσει με σενα δεν εχω την ψευδαισθηση οτι ολα ειναι αγγελικα πλασμενα σε αυτον τον κοσμο.
Επιχείρημα του τύπου 'γιατί έτσι'.
ΟΚ, με έπεισες...
To oτι ειναι αδερφες ομαδες, δεν σε καλυψε, το οτι και στο αμπου νταμπι η τορο ροσσο εκανε στην ακρη λες και ντουμπλαρονταν δεν σε καλυπτει επισης;
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Επιχείρημα του τύπου 'γιατί έτσι'.
ΟΚ, με έπεισες...
To oτι ειναι αδερφες ομαδες, δεν σε καλυψε, το οτι και στο αμπου νταμπι η τορο ροσσο εκανε στην ακρη λες και ντουμπλαρονταν δεν σε καλυπτει επισης;
Ρε ψυχή μου ξέρεις τι λες?
Ότι η προσπέραση υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας θα μπορούσε να ήταν κανονική και νόμιμη γιατί ο άλλος συναίνεσε καθότι είναι αδερφές ομάδες.
Δηλαδή πιο double facepalm δε γίνεται...
for fuck's sake δηλαδή...
-
Το ότι είναι αδερφές ομάδες σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν πουστιές Νίκο.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το ότι είναι αδερφές ομάδες σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν πουστιές Νίκο.μλκ κλαίωωω
-
Το ότι είναι αδερφές ομάδες σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν πουστιές Νίκο. -
Εντι κόντεψα να πέσω από την καρέκλα.
Νίκο άδικα παιδευεσαι.
-
Μπήκε στα funniest...τέλος!
(με πρόλαβε ο mikeerfol)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μπήκε στα funniest...τέλος!(με πρόλαβε ο mikeerfol)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το ότι είναι αδερφές ομάδες σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν πουστιές Νίκο.
μλκ κλαίωωω
Συμφωνω με τον Έντι, γιατι οντως ειναι λιγακι φουστια αυτο, δεν καταλαβαινω προς τι ο γελωτας.
Ότι η προσπέραση υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας θα μπορούσε να ήταν κανονική και νόμιμη γιατί ο άλλος συναίνεσε καθότι είναι αδερφές ομάδες.
:Δηλαδη αν καποιος κοψει ταχυτητα επειδη εχει καποιο προβλημα τι πρεπει να γινει; Να σταματησουν καμια 10αρια οδηγοι απο πισω επειδη εχουμε κιτρινη σημαια;
Μ'αρεσει που εισαι και οδηγος αγωνων.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
:Δηλαδη αν καποιος κοψει ταχυτητα επειδη εχει καποιο προβλημα τι πρεπει να γινει; Να σταματησουν καμια 10αρια οδηγοι απο πισω επειδη εχουμε κιτρινη σημαια;
Μ'αρεσει που εισαι και οδηγος αγωνων.
Τα'χεις κάνει στο μυαλό σου ΣΑΛΑΤΑ!
Μια λες για αδελφές ομάδες κι άρα νόμιμη προσπέραση υπό κίτρινη σημαία και μετά λες για πρόβλημα στον οδηγό.
Εάν έχει πρόβλημα ρε άνθρωπε το πιο λογικό είναι να κάνει στην άκρη ή να κόψει απότομα ή η κίτρινη σημαία να βγει γι'αυτόν.
Όταν έχει πρόβλημα εγκαταλείπει κι άρα δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό. Όταν έχει πρόβλημα ισχύουν άλλα, προφανέστατα πράγματα.
Άστο, δε το'χεις...
Βλέπε μπάλα καλύτερα...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μια λες για αδελφές ομάδες κι άρα νόμιμη προσπέραση υπό κίτρινη σημαία και μετά λες για πρόβλημα στον οδηγό.
Εάν έχει πρόβλημα ρε άνθρωπε το πιο λογικό είναι να κάνει στην άκρη ή να κόψει απότομα ή η κίτρινη σημαία να βγει γι'αυτόν.
Όταν έχει πρόβλημα εγκαταλείπει κι άρα δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό. Όταν έχει πρόβλημα ισχύουν άλλα, προφανέστατα πράγματα.
Άστο, δε το'χεις...
Βλέπε μπάλα καλύτερα...
Τι σχεση εχει που θα κανει στην ακρη αν εχει προβλημα; Παλι προσπεραση ειναι. Και οταν αφηνεις απλα το γκαζι μπορεις να κανεις στην ακρη, τι σημαινει αυτο, οτι θα κοιταμε και το αν εφυγε απο την αγωνιστικη γραμμη για να κρινουμε αν πρεπει να τον περασει ο πισω;
Με τη δικη σου λογικη τοτε αν ας πουμε προχθες στον αγωνα σε καποια φαση ηταν μπροστα απο το φετελ ο μασα και ειχαμε κιτρινη σημαια θα μπορουσε να πηγαινει επιτηδες αργα χωρις να εχει καποιο προβλημα μονο και μονο για να τον καθυστερησει.
-
Σου είπα...μπαλίτσα!
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Με τη δικη σου λογικη τοτε αν ας πουμε προχθες στον αγωνα σε καποια φαση ηταν μπροστα απο το φετελ ο μασα και ειχαμε κιτρινη σημαια θα μπορουσε να πηγαινει επιτηδες αργα χωρις να εχει καποιο προβλημα μονο και μονο για να τον καθυστερησει.
Σου είπα...μπαλίτσα!
Τι εγινε; Τα βρηκαμε σκουρα και την κάνουμε με ελαφρα πηδηματάκια;
Μούγκα ο τάχα μου 'οδηγος αγωνων'. Μάλλον για οδηγο τρολει σε κοβω.
2012 - Grande Prêmio Petrobras do Brasil (final round)