Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Προς...Φιλο
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. Προς...Φιλο
    • 1
    • 2
    • 1 / 2
    Ελληνικοί Αγώνες
    6
    23
    47
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      platis last edited by

Τι πιο ωραιο απ το να ξερεις ποτε ν αποσυρθεις! Να εχεις κανει οσους σε γνωρισαν,να θυμουνται τα πολλα καλά σου και να ξεχνουν τα λιγα, τα κακά. Κρεμασες τα γαντια, κρεμασε τωρα και την τήβεννο και κρατα μονο την πεννα τη χρυσή που τοσο σου αξιζει. Ασε τους αλλους να δωσουν στο σπορ το μονο που δεν καταφερες να δωσεις εσυ: τον ηρεμο σταθερο στοχο. Λιγο...'χρησμόs 'αλλά βλεπεις εισαι ο δασκαλος μου στη γραφή τετοιου ύφους....

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        platis last edited by

Τι πιο ωραιο απ το να ξερεις ποτε ν αποσυρθεις! Να εχεις κανει οσους σε γνωρισαν,να θυμουνται τα πολλα καλά σου και να ξεχνουν τα λιγα, τα κακά. Κρεμασες τα γαντια, κρεμασε τωρα και την τήβεννο και κρατα μονο την πεννα τη χρυσή που τοσο σου αξιζει. Ασε τους αλλους να δωσουν στο σπορ το μονο που δεν καταφερες να δωσεις εσυ: τον ηρεμο σταθερο στοχο. Λιγο...'χρησμόs 'αλλά βλεπεις εισαι ο δασκαλος μου στη γραφή τετοιου ύφους....

• P
          platis last edited by

• B
            bericocker last edited by

Ειναι λεπτη η διαχωριστικη μεταξυ του απωγειου της δοξας και της παρακμης. Ασε που οι κολακες δεν σε αφηνουν να το δεις.

• P
              platis last edited by

Οσο λεπτη υπηρξε η μεμβρανη μεταξυ του γιατρου (Ντοκ) και του φιλου

• A
                apr last edited by

Kαλα εσυ (ο ασπρομαλης doc) δεν μου εριξες τα μπινελικια που οντως μου αναλογουσαν (δικαιως) , γιατι οπως ειπες γραφοντας ακαταλαβιστικα πριν καποιες ημερες ?

Y.G. δεν διαβαζετε κι ολας Χ.Α. με προσοχη , γιατι εχει γραψει ..... δεν διαβαζουν πλεον 4Τ φορουμ οι ιδρυτες του , οι εχοντες κοψει τους αγωνες αυτοκινητων χεραδες , και οσοι πλεον θεωρουν το ελληνικο ποδοσφαιρο σοβαροτερο θεμα απ'τους αγωνες αυτοκινητων της χωρας μας ......καλα κρασια δηλαδη !

υ.γ2 Εσυ νεαρε μας doc κανεις καποιο λαθος ..... δεν ειναι μεμβρανη η διαχωριστικη ....νταμαρι ολοκληρο ειναι , που κτιζεται καθημερινα οταν γραφεις στα παπαρια σου αυτο που σε ανεδειξε στο χωρο σου και ασχολεισαι με πυγολαμπιδες !σ'αυτο εχεις απολυτο δικιο , αλλα οταν το ζηταει ο οργανισμος σου (κοινως ...τα θελει ο κωλος σου )
                Φιλακια και στους δυο σας

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • B

Ο ασπρομαλλης έγραψε για μεμβρανη!

• P
                    platis last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:
                    :sorry: Kαλα εσυ (ο ασπρομαλης doc) δεν μου εριξες τα μπινελικια που οντως μου αναλογουσαν (δικαιως) , γιατι οπως ειπες γραφοντας ακαταλαβιστικα πριν καποιες ημερες ?

Y.G. δεν διαβαζετε κι ολας Χ.Α. με προσοχη , γιατι εχει γραψει ..... δεν διαβαζουν πλεον 4Τ φορουμ οι ιδρυτες του , οι εχοντες κοψει τους αγωνες αυτοκινητων χεραδες , και οσοι πλεον θεωρουν το ελληνικο ποδοσφαιρο σοβαροτερο θεμα απ'τους αγωνες αυτοκινητων της χωρας μας ......καλα κρασια δηλαδη !

υ.γ2 Εσυ νεαρε μας doc κανεις καποιο λαθος ..... δεν ειναι μεμβρανη η διαχωριστικη ....νταμαρι ολοκληρο ειναι , που κτιζεται καθημερινα οταν γραφεις στα παπαρια σου αυτο που σε ανεδειξε στο χωρο σου και ασχολεισαι με πυγολαμπιδες !σ'αυτο εχεις απολυτο δικιο , αλλα οταν το ζηταει ο οργανισμος σου (κοινως ...τα θελει ο κωλος σου )
                    Φιλακια και στους δυο σας

Γεια σου κι εσενα Ασπρομαλλη
                    Κι ομως διαβαζουν. Εχω αποδειξεις!
                    Αλλά η σωστή γραφή σε καθε περιπτωση ειναι αυτη που θα καταλαβει ο 'εις όν απευθύνεσαι'
                    Απευθυνομαι λοιπον στον φιλο Στρατή, και το κανω γιατί εχω το δικαιωμα, εχοντας κατα καιρους απολαυσει άλλοτε την εύνοια κι άλλοτε την μήνιν του, οπότε είμαστε Πατσι.
                    Η ευνοια η δική μου υπηρξε οταν καποτε εγραψα οτι ειναι (και δικαιουται να ειναι) ο επομενος αρχηγος του σπορ. Η μήνις η δική μου ειναι τωρα που με διεψευσε. Γιατι με νυχια και με δοντια, με συνεχεις α;λλαγες θεσεων και ευνοουμενων, σαν υπό αμφισβητηση Φαραώ, προσπαθει να σωσει τον θρονο του, που ουτως ή αλλως εχει φαει ο σκωρος.
                    Κακα τα ψεματα, οπως παλι λεει ο ιδιος, η φιλια δεν σημαινει επικυπτική παραδοχή των όσων ο φιλος κανει, κι αν αυτο σου ζητιεται, δεν προκειται περι φιλιας. Κι οταν η φιλια κανει κακο στο Θεο μου (που στην περιπτωση μας ειναι το σπορ και τοχω αποδειξει), τοτε παω με τον Θεό.
                    Εκνευρισμος, σημερα με σενα, αυριο με τον αλλο, στον ενα λογια για τον αλλο, στον αλλο μπηχτη για τον ενα, σημερα χωμα, αυριο άσφαλτο, δεν κρατιεται σπορ ετσι.
                    Το γραφω. Χρειαζεται ηρεμια και σταθερος στοχος, εστω κι αν ειναι λιγο στραβος. Ας φτασουμε τον στραβο και τον ισιωνουμε. Ε σ αυτο, ο φιλος μου δεν βοηθάει. Ας αφεθει απερισπαστος κι ας προσπαθησει και καποιος αλλος.

Υ.Γ. Το δραμα ειναι οτι πολλοι καταλαβαν, λιγοι βαζουν το κεφαλι στον ντορβά

• G
                      g_sev last edited by

ομορφα λογια, αντρικα και σταράτα
                      Τα σεβη μου

• P
                        platis last edited by

Ευλογα θα σκεφτουν μερικοι: τωρα βρηκες να εναντιωθεις που αντιμετωπιζει τοσα προβληματα με τον εκδοτικο; Εισαι τοσο σκληρός; Ναι, ειμαι οσο σκληρος και με τον εαυτο μου. Η σοφη λογω ηλικιας γιαγια μου, μου ελεγε: 'παιδι μου την ωρα που ψηνεις στα καρβουνα δεν γινεται να πλεκεις. Θα χασεις το μετρημα'...

• A
                          antonis-team last edited by

Η μοίρα του ανθρώπου, είναι ο χαρακτήρας του!. το έχουμε διαπιστώσει…..
                          Αυτός που ξέχνα τα λάθη του γίνεται θρασύς!. Το αισθανόμαστε στο πετσί μας!!!!....
                          Οι φιλόσοφοι έχουν απλά ερμηνεύσει τον κόσμο με διάφορους τρόπους. Το θέμα είναι να τον αλλάξουμε βελτιώνοντας τον!. Μα χρειαζόμαστε ηγέτες, που είναι ήδη εξαφανισμένο είδος.
                          Ένεκα 16/11/12 Παγκόσμια Ημέρα φιλοσοφίας……
                          Α.

• P
                            platis last edited by

Ας το παρουμε αλλιώς το θεμα αφου προκύπτει ...δυσκολο.
                            Εχουν δοκιμαστει τα παντα, με τους παντες τους συνομήλικους μου. Αποτυχαμε οικτρά. Νομιζετε οτι αν οι παληοι ειχαν την ευαισθησια (ή υποχρεωνονταν) να παραχωρησουν τη θεση τους σε νεωτερους ή αφθαρτους, θα ειχαμε καλυτερο αποτελεσμα?

• H
                              hannibal last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
                              Εχουν δοκιμαστει τα παντα, με τους παντες τους συνομήλικους μου. Αποτυχαμε οικτρά. Νομιζετε οτι αν οι παληοι ειχαν την ευαισθησια (ή υποχρεωνονταν) να παραχωρησουν τη θεση τους σε νεωτερους ή αφθαρτους, θα ειχαμε καλυτερο αποτελεσμα?

Doc τωρα θελετε την αληθεια?Απλα θα σας κανω copy paste τι ειπα στο φατσομπουκι του ΣΟΑΑ αφου εχω δεχθει τα απειρα πυρα (στυλ οτι ειμαι ανθελληνας, να παρω τις προτασεις μου και να της βαλω οτι χαιρομαι με το να κατηγορω την καταγωγη μου, οτι δεν πρεπει να μιλαω γιατι δεν ειμαι στην Ελλαδα και αλλα τετοια χαρωπα).
                              Anyway σε αυτο που ειπατε. Οι παλιοι δεν πρεπει να υποχρεωθουν να παραδωσουν την θεση τους σε νεοτερους.

Παντου πρεπει να υπαρχει μεταβατικη περιοδος. Οι παλιοι να παραδωσουν τα σκιπτρα και την σοφια τους σιγα σιγα στους νεους μαθαινοντας τους για τις παλιες τακτικες και κολπα, και μετα οι νεοι να τις προσαρμοσουν στο παρον. Απλα οι νεοι στο σπορ δεν μπηκαν σε μεγαλο αριθμο για διαφορους λογους και αυτοι οι λιγοι που μπηκαν στον χορο δεν ηταν αρκετοι. Ετσι εμεινε στασιμο το σπορ που ΟΛΟΙ αγαπαμε.

• P
                                platis last edited by

Σωστο, αν ηξερα οτι οι παληοι θα αφηναν τον δρομο ανοιχτο στους νεους υστερα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα. Ως τωρα ομως μονο νυχια και δοντια βλεπω...

• H
                                  hannibal last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
                                  Σωστο, αν ηξερα οτι οι παληοι θα αφηναν τον δρομο ανοιχτο στους νεους υστερα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα. Ως τωρα ομως μονο νυχια και δοντια βλεπω...

• A
                                    apr last edited by

Πανω σ'αυτο το θεμα που γραφεις doc μας , η αποψη μου πλεον ειναι οτι επειδη το ολο σκηνικο του αθληματος μας εχει **αμεση ομοιοτητα **με την διακυβερνηση της χωρας μας και τους ιδιους κι απαραλακτους τριμαλακες που αρχουν και στα δυο τερεν ......δεν γινεται τιποτα χωρις , βομβα στο χωρο τους !

Ας μην το κουραζουμε αλλο , δεν νομιζω οτι με τετοιους γκαου που εχουν πιασει τα γκεμια .... υπαρχει περιπτωση να γλιτωσουμε ποτε .

ΦΙΛΙΑ σε ολους εσας με τα ανησυχα μυαλα που δεν αντεχετε αυτην την σαβουρα , εν αντιθεση με τους στοκους συναδελφους μας (οδηγους -συνοδηγους-μηχανικους-μανατζερς ) που υπακουουν στις γελοιες κοινοποιησεις -νομους αυτων των κρετινων ..... και μονιμως τους ευχαριστουν ικανοποιημενοι ,αφου ποτε δεν ειχαν τα παπαρια να καταθεσουν εστω ,δημοσια την αποψη τους ( στα πηγαδακια ομως με τους κολλητους .....και gamo τα παληκαρια οι κοτες ).

• B

Τι να λεμε τωρα? Πριν το ιστορικο του παρεθεσα τις αποψεις μου για την Τιθορεα, οτι δηλαδη ειναι αδυνατο να φυλαχθει και εισεπραξα ειρωνια. Ξερετε τωρα...' Δεν εισαι εσυ αγωνιζομενος' ,'χθες ξεκινησες τους αγωνες και εχεις και αποψη?' και αλλα τετοια χαριτωμενα.
                                      Βεβαια, κανεις τους δεν λεει τιποτα για το αυτοκινητο, που ηρθε απεναντι στο Χατζητσοπανη.
                                      Παλι θα ετρεχαν να κρυφτουν καποιοι για να αποφυγουν το αυτοφωρο, αν γινοταν το μοιραιο.
                                      Η χαρα του αγωνιζεσθαι, τελικα, δεν ειναι αρκετη για να καταπιεις τις χοντραδες τους.

• P
                                        platis last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:
                                        Πανω σ'αυτο το θεμα που γραφεις doc μας , η αποψη μου πλεον ειναι οτι επειδη το ολο σκηνικο του αθληματος μας εχει **αμεση ομοιοτητα **με την διακυβερνηση της χωρας μας και τους ιδιους κι απαραλακτους τριμαλακες που αρχουν και στα δυο τερεν ......δεν γινεται τιποτα χωρις , βομβα στο χωρο τους !

Ας μην το κουραζουμε αλλο , δεν νομιζω οτι με τετοιους γκαου που εχουν πιασει τα γκεμια .... υπαρχει περιπτωση να γλιτωσουμε ποτε .

ΦΙΛΙΑ σε ολους εσας με τα ανησυχα μυαλα που δεν αντεχετε αυτην την σαβουρα , εν αντιθεση με τους στοκους συναδελφους μας (οδηγους -συνοδηγους-μηχανικους-μανατζερς ) που υπακουουν στις γελοιες κοινοποιησεις -νομους αυτων των κρετινων ..... και μονιμως τους ευχαριστουν ικανοποιημενοι ,αφου ποτε δεν ειχαν τα παπαρια να καταθεσουν εστω ,δημοσια την αποψη τους ( στα πηγαδακια ομως με τους κολλητους .....και gamo τα παληκαρια οι κοτες ).

Ποσο δικηο εχεις! Πανε χρονια που βρεθηκα καλεσμενος Τριτη βραδυ ( ξερεις εσυ) σε ταβερνα. Μια δεκαρια οι παροντες, το τι θαψιμο ακουσα για οσους ελειπαν, δεν το φανταζεσαι. Δεν αρθρωσα λεξη, ακουγα μονο και την εκανα πρωτος γιατι κοντευα να ξερασω (κυριολεκτικα και συγγνωμη) . 2-3 χρονια μετα, ξανακανα το λαθος
                                        , για ν ακουσω τους αλλους 10 να θαβουν τους προηγουμενους. Ε, δεν το ξανακανα,καθομαι σπιτι μου κι ειμαι ησυχος. Αυτο ειναι το χαρακτηριστικο του χωρου μας. Κουτσομπολιο., δουλεια τιποτα και πουλημα ψυχης για μια αναφορα ή μια φωτογραφια.δυστυχως δεν ειμαι αυτος που θα κανω την επανασταση ομως. Εχω αλλες προτεραιοτητες και μια απ αυτες ειναι η αξιοπρεπεια. Θα αρκουσε η δημοσιευση 2-3 εγγραφων και καμιάς εικοσαριας SMS για να γινει ΤΟ μπαχαλο. Αλλά δεν μ αφηνει η...μαμά μου.

• A
                                          antonis-team last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:

Και σίγουρα αδελφέ, τα πάντα δεν δοκιμάστηκαν!. Εάν αυτό που γράφεις συμβαίνει τότε, «..... Αυτο το αθλημα δεν σωνεται με τιποτα ,στην χωρα μας !»…. κατεβάζουμε ρολά, και ο καθένας τον δρόμο του.
                                          Εάν κάποιος έχει βιοποριστικά προβλήματα με την δουλειά του, του εύχομαι καλά ξεμπερδέματα. Και δεν προτείνω με της τσόντες του χρόνου του, να δημιουργεί προβλήματα σε ένα άθλημα, που χρειάζεται νηφαλιότητα, διάθεση ατελείωτη, μακριά από ίδια συμφέροντα, ανοιχτά μυαλά αυτιά και μάτια!.
                                          Και όταν κάπου απέτυχα, (έστω και λόγο συγκύριων) δεν προσπαθώ να διδάξω τον αντικαταστάτη μου, άξιο άτομο, διότι απέτυχα!. Προσπαθώ να μάθω από αυτόν, και με τον καιρό να βοηθήσω αυτόν από το δικό μου μετερίζι.
                                          Η ευαισθησία και το φιλότιμο δεν είναι επίκτητα, είναι έμφυτα, δεν τα αποκτάς σε έναν συρφετό, ηθελημένης κακοδιαχείρισης!.
                                          Έστω και ελαφρά διαπλεκόμενος, είδη έχεις εμβολιαστεί με το μικρόβιο της αδικίας, της ρεμούλας και του οχαδερφισμού!.
                                          Και με τον φανό του Διογένους να ψάξεις, ζητώντας άνθρωπο άφθαρτο, εάν άρτι τελευταία δεν έπεσε από το φεγγάρι δεν θα βρεις!.
                                          Κατά συνέπια εάν επίκτητα απόκτησες φιλότιμο και ευαισθησία, (μιλώ στο τρίτο πρόσωπο για την περίπτωση), μέσα από τα παθήματα – μαθήματα, αν αυτά συσσώρευσαν σοφία, και δεν ξέχασες τα λάθη σου να γίνεις θρασύς, τότε είσαι το κατάλληλο πρόσωπο!. Από εκεί και πέρα, όντας ανεπηρέαστος από την κοινή διεφθαρμένη γνώμη, ως πρώτη βασική προϋπόθεση, θα επιτύχεις οτιδήποτε μεγάλο για το άθλημα.
                                          Μα εάν βαρέθηκες σιχάθηκες μπούχτισες,(δεν σε κακίζω για αυτό) και θέλεις να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, δεν χρήζεσαι να ψάχνεις για δικαιολογίες, διότι κάνεις το ίδιο λάθος με τον καλό μας φίλο που κακίζεις. Ένας που κάνει λάθος και δικαιολογείτε, το διπλασιάζει!....
                                          Πάντα σε αγαπώ.
                                          Α.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                          • P
                                            platis last edited by

Κι εγω παντα σ αγαπω. Αλλά συνεχιζω να μην σε καταλαβαινω...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ